Windows 10: Dijital Lisans Kodunu Yeni Sisteme Taşımak

Discus and support Dijital Lisans Kodunu Yeni Sisteme Taşımak in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Merhabalar, yeni bir kurulma geçeceğim ve şuanki bilgisayarimdan lisansımı kaldırıp yenisinde kullanmak istiyorum. Bunun için sanırım önce komut istemi... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Kaan Karameşe1, Jul 5, 2023.

1. Dijital Lisans Kodunu Yeni Sisteme Taşımak

Merhabalar, yeni bir kurulma geçeceğim ve şuanki bilgisayarimdan lisansımı kaldırıp yenisinde kullanmak istiyorum. Bunun için sanırım önce komut istemi ile, daha sonra da Microsoft hesabımın cihazlar bölümünden kaldırmam gerekli. Daha çok merak ettiğim ise şuan aktif kullandığım Windows 11 Pro sistemimde daha önceden etkinleştirdiğim Windows 10 Home lisansımı kaldırmak için tekrardan Windows 10 Home kurup aynı işlemleri tekrarlamalı mıyım? Yoksa şuan halihazırda sistemimde Windows 10 kullanmadığım için sıkıntısız şekilde yeni sistemimde dijital lisansımı tekrar kullanabilir miyim?

:)

Kaan Karameşe1, Jul 5, 2023

2. Windows 10 Mak key

Hi my Windows 10 is activated by Kms server .

I got a man key of Windows 10.

SO, HOW CAN I change from Kms server to MAK key . Pls tell me the required steps and At which step would I need An internet connection.

Hritik Kandari, Jul 5, 2023
  3. yeni sürüm yüklemeniz gerek diyor 2009 açmıyor

yeni sürüm yüklemeniz gerek diyor 2009 açmıyor

mehmetkazal, Jul 5, 2023
  4. Medgentr Win User

Dijital Lisans Kodunu Yeni Sisteme Taşımak

Windows 10 Lisansım var yeni diske geçiş yapacağım Lisansımı nasıl kullanırım?

Merhaba,

Windows 10 Lisansım var, şuan kullanmakta olduğum diskim bir hayli eskidi yeni

ssd
    diske geçmeyi düşünüyorum. Sipariş vermeden önce bu yeni diske lisansımı nasıl geçirim bunu bilmiyorum. yeni diske geçiş yapacağım Lisansımı nasıl kullanırım?

Medgentr, Jul 5, 2023
Thema:

Dijital Lisans Kodunu Yeni Sisteme Taşımak

Loading...
  1. Dijital Lisans Kodunu Yeni Sisteme Taşımak - Similar Threads - Dijital Lisans Kodunu

2. windows lisans kodu

in Windows 10 Gaming
    windows lisans kodu: cihazımı ayarlardan sıfırladım ve şimdi lisans kodunu başka bir cihaz tarafından kullanılıyor diye hata alıyorum, windowsu etkinleştiremedim. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-lisans-kodu/ab41038d-9499-4892-b54f-9542c78f2013
  3. dün yaşadığım lisans sorunu

in Windows 10 Gaming
    dün yaşadığım lisans sorunu: ben bu bilgisayarı 5-6 ay once aldım ve dün windows etkinleştirme hatası aldım hatanın sonu:f074 le bitiyor neyse ben ürün anahtarımı denedım "bu ürün anahtarıyle etkinleştirmek için bu cihazın kurulunu etkinleştirme hizmetine baglanması" dıye bır uyarı verıyor ne kadar...
  4. dün yaşadığım lisans sorunu

in Windows 10 Software and Apps
    dün yaşadığım lisans sorunu: ben bu bilgisayarı 5-6 ay once aldım ve dün windows etkinleştirme hatası aldım hatanın sonu:f074 le bitiyor neyse ben ürün anahtarımı denedım "bu ürün anahtarıyle etkinleştirmek için bu cihazın kurulunu etkinleştirme hizmetine baglanması" dıye bır uyarı verıyor ne kadar...
  5. dün yaşadığım lisans sorunu

in Windows 10 Updates and Activation
  6. sistem bölmesi nasıl arttırabilirim

in Windows 10 Network and Sharing
    sistem bölmesi nasıl arttırabilirim: örneğin 100 mb ben onu 200 yada 300 mb yapmak istiyorum ACİL GEREK https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/sistem-b%C3%B6lmesi-nas%C4%B1l-artt%C4%B1rabilirim/9e4f3656-ebc8-4ceb-b18f-1325eaba09c9
  7. sistem bölmesi nasıl arttırabilirim

in Windows 10 Gaming
    sistem bölmesi nasıl arttırabilirim: örneğin 100 mb ben onu 200 yada 300 mb yapmak istiyorum ACİL GEREK https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/sistem-b%C3%B6lmesi-nas%C4%B1l-artt%C4%B1rabilirim/9e4f3656-ebc8-4ceb-b18f-1325eaba09c9
  8. sistem bölmesi nasıl arttırabilirim

in Windows 10 Software and Apps
  9. Dijital Lisans Kodunu Yeni Sisteme Taşımak

in Windows 10 Gaming
    Dijital Lisans Kodunu Yeni Sisteme Taşımak: Merhabalar, yeni bir kurulma geçeceğim ve şuanki bilgisayarimdan lisansımı kaldırıp yenisinde kullanmak istiyorum. Bunun için sanırım önce komut istemi ile, daha sonra da Microsoft hesabımın cihazlar bölümünden kaldırmam gerekli. Daha çok merak ettiğim ise şuan aktif...
  10. Yeni Basit birim oluşturamıyorum

in Windows 10 Network and Sharing
    Yeni Basit birim oluşturamıyorum: Merhaba Diskim için yeni bir birim oluşturmak istiyorum fakat yeni disk birimi bölgesi kapalı https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/yeni-basit-birim-olu%C5%9Fturam%C4%B1yorum/9b019393-4c8e-4ebb-9dbb-86792bad8018