Windows 10: Disk birleştirirken silinen diskin kapasitesi kalan diske aktarılmıyor ne yapmalıyım?
Discus and support Disk birleştirirken silinen diskin kapasitesi kalan diske aktarılmıyor ne yapmalıyım? in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; E ve C disklerini birleştirme işlemini yaptım fakat daha sonra C diski boyutunu değiştirmek isteyince üst sınır değişmedi silinen E diskin kapasitesi... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by duygu yasinoğlu, Dec 16, 2023.
Thema:
Disk birleştirirken silinen diskin kapasitesi kalan diske aktarılmıyor ne yapmalıyım?
Loading...
-
Disk birleştirirken silinen diskin kapasitesi kalan diske aktarılmıyor ne yapmalıyım? - Similar Threads - Disk birleştirirken silinen
-
Disk 0 Disk 1
in Windows 10 GamingDisk 0 Disk 1: My C and D drive had a partition where my C was Full and D was empty. I though erasing my D drive was going to eliminate that partition and add the space to C. But nop., D drive turned into Disk "0" and C drive into disk 1. Can I fix this ? and how to can Add more space from... -
Güncelleştirme hizmetlerden biri düzgün çalışmıyor hatası alıyorum ne yapmalıyım ?
in Windows 10 GamingGüncelleştirme hizmetlerden biri düzgün çalışmıyor hatası alıyorum ne yapmalıyım ?: Merhaba güncelleme hizmetlerinden biri çalışmıyor hatası alıyorum.Sorun giderciye basıyorum ama sorun bulmuyor ve microsoft storadan herhangi bir uygulama indiremiyorum ek sorun gidercide asılı ve kitlenen uygulamalar bulundu diyor ama sorun yine çözülmüyor... -
Güncelleştirme hizmetlerden biri düzgün çalışmıyor hatası alıyorum ne yapmalıyım ?
in Windows 10 Software and AppsGüncelleştirme hizmetlerden biri düzgün çalışmıyor hatası alıyorum ne yapmalıyım ?: Merhaba güncelleme hizmetlerinden biri çalışmıyor hatası alıyorum.Sorun giderciye basıyorum ama sorun bulmuyor ve microsoft storadan herhangi bir uygulama indiremiyorum ek sorun gidercide asılı ve kitlenen uygulamalar bulundu diyor ama sorun yine çözülmüyor... -
Aygıt Yöneticisi /Diğer Aygıtlar / Intel Audio DSP sürücüsü güncellenmiyor, ne yapmalıyım?
in Windows 10 GamingAygıt Yöneticisi /Diğer Aygıtlar / Intel Audio DSP sürücüsü güncellenmiyor, ne yapmalıyım?: Sayın Yönetici,Laptopumu sıfırladıktan sonra, yukarıdaki Intel Audio DSP aygıt durumu penceresinde aşağıdaki mesajı gördüm.Bu aygıtın sürücüleri yüklenmemiş. Kod 28 Bu aygıt için uyumlu sürücü yok.Yaptığım güncellemelerden olumlu sonuç alamadım.Yardımınızı... -
Aygıt Yöneticisi /Diğer Aygıtlar / Intel Audio DSP sürücüsü güncellenmiyor, ne yapmalıyım?
in Windows 10 Software and AppsAygıt Yöneticisi /Diğer Aygıtlar / Intel Audio DSP sürücüsü güncellenmiyor, ne yapmalıyım?: Sayın Yönetici,Laptopumu sıfırladıktan sonra, yukarıdaki Intel Audio DSP aygıt durumu penceresinde aşağıdaki mesajı gördüm.Bu aygıtın sürücüleri yüklenmemiş. Kod 28 Bu aygıt için uyumlu sürücü yok.Yaptığım güncellemelerden olumlu sonuç alamadım.Yardımınızı... -
Disk birleştirirken silinen diskin kapasitesi kalan diske aktarılmıyor ne yapmalıyım?
in Windows 10 GamingDisk birleştirirken silinen diskin kapasitesi kalan diske aktarılmıyor ne yapmalıyım?: E ve C disklerini birleştirme işlemini yaptım fakat daha sonra C diski boyutunu değiştirmek isteyince üst sınır değişmedi silinen E diskin kapasitesi eklenemiyor otomatik olarak. Ne yapmam gerekiyor?... -
Copy Disk to an another disk
in Windows 10 GamingCopy Disk to an another disk: Hi,I need a solution to make a copy from one hard drive to another. Usually I would just use a hard drive cloner, however in this case they are Intel Computer Sticks, so it is impossible to extract the hard drive from the computer. PXE boot is not possible, neither is boot... -
Copy Disk to an another disk
in Windows 10 Installation and UpgradeCopy Disk to an another disk: Hi,I need a solution to make a copy from one hard drive to another. Usually I would just use a hard drive cloner, however in this case they are Intel Computer Sticks, so it is impossible to extract the hard drive from the computer. PXE boot is not possible, neither is boot... -
Disk Management as Disk 0 and Disk 1
in Windows 10 Drivers and HardwareDisk Management as Disk 0 and Disk 1: My computer contained an OS Boot C SSD and a regular OEM HDD hard drive. I recently updated my 256GB OEM SSD to a Samsung 970 EVO Plus 1TB SSD NVMe - M2. After cloning my old OEN SSD using Samsung Data Migration Tool to the new disk, and replacing the old one with the new...