Windows 10: Dlaczego mój komputer pracuje tak wolno, ma przecież jeszcze mało aplikacji i dużo pamięci...

Discus and support Dlaczego mój komputer pracuje tak wolno, ma przecież jeszcze mało aplikacji i dużo pamięci... in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; chciałbym przyśpieszyć mój komputer w windows 7... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Alan Marciniak, Dec 11, 2022.

1. Dlaczego mój komputer pracuje tak wolno, ma przecież jeszcze mało aplikacji i dużo pamięci...

chciałbym przyśpieszyć mój komputer w windows 7

:)

Alan Marciniak, Dec 11, 2022

2. Nokia 206.1 czy dokupię jeszcze oryginalną obudowę

Witam serdecznie tak jak w temacie poszukuję obudowy przedniej do wymienionego telefonu niestety do tej pory jeszcze nie udało się znaleźć ma ktoś może namiary na sklep gdzie jeszcze jest szansa na zakup Dlaczego mój komputer pracuje tak wolno, ma przecież jeszcze mało aplikacji i dużo pamięci... :(((((((.

960deb17-2ca8-47ea-85f7-a200278553fb, Dec 12, 2022
  3. Repor o laptop

Entendi, mas o que é forçar a reinicialização? É forçar o PC a reiniciar durante o processo de reposição do PC?

andresilva1998, Dec 12, 2022
  4. GracjanK Win User

Dlaczego mój komputer pracuje tak wolno, ma przecież jeszcze mało aplikacji i dużo pamięci...

Komputer przy przywracaniu do ustawień fabrycznych zatrzymuje się na 79% i cofa zmiany

Witam, od nie dawna mam problem ze sterownikami, nie działa plug and play, komputer działa wolno a nic się nie da z tym zrobić. Próbowałem przywrócić komputer do ustawień fabrycznych ale nic z tego, pytałem się na innych forach o pomoc ale nikt nie wie jak to naprawić zatrzymuje się przywracanie na 79% i cofa zmiany a potem przenosi mnie do Windows Recovery System. Odzyskiwanie z obrazu działa tak samo, po wejściu do systemu pokazuje się napis "Przywracanie systemu Windows nie powiodło się, nie wprowadzono żadnych zmian" i tak za każdym razem kiedy próbuje cokolwiek zrobić żeby przywrócić system. Mam Windows 11 Pro x64 na procesorze Intel Core i5 10400f na partycji GPT (GUID). Bardzo proszę o pomoc ponieważ bardzo mi zależy na tym aby to zrobić, z góry dziękuję i Pozdrawiam.

GracjanK, Dec 12, 2022
Thema:

Dlaczego mój komputer pracuje tak wolno, ma przecież jeszcze mało aplikacji i dużo pamięci...

Loading...
  1. Dlaczego mój komputer pracuje tak wolno, ma przecież jeszcze mało aplikacji i dużo pamięci... - Similar Threads - Dlaczego mój komputer

2. Mój komputer spełnia wszystkie wymagania dotyczące Win 11 a

in Windows 10 Gaming
    Mój komputer spełnia wszystkie wymagania dotyczące Win 11 a: Program Sprawdzanie kondycji informuje że komputer nie spełnia wszystkich wymogów technicznych niewłaściwy procesor i brak bezpiecznego rozruchu podczas kiedy w tabeli procesorów spełniających wymagania Windowsa 11 mój procesor Intel R Core TM i7 - 7700 figuruje jako...
  3. Mój komputer spełnia wszystkie wymagania dotyczące Win 11 a

in Windows 10 Software and Apps
    Mój komputer spełnia wszystkie wymagania dotyczące Win 11 a: Program Sprawdzanie kondycji informuje że komputer nie spełnia wszystkich wymogów technicznych niewłaściwy procesor i brak bezpiecznego rozruchu podczas kiedy w tabeli procesorów spełniających wymagania Windowsa 11 mój procesor Intel R Core TM i7 - 7700 figuruje jako...
  4. Mój komputer spełnia wszystkie wymagania dotyczące Win 11 a

in Windows 10 Installation and Upgrade
  5. Mój komputer ciągle sam się wyłącza

in Windows 10 Gaming
    Mój komputer ciągle sam się wyłącza: Dzień dobry, potrzebuje pomocy.Mój komputer od dłuższego czasu czasem sam z siebie wyłącza się. Dzieje się to losowo, nieważne czy siedzę i robię coś przy nim czy nie, czy działa jakiś program czy nie, on sam z siebie może się wyłączyć w każdej chwili. Nie dzieje się to zbyt...
  6. Mój komputer ciągle sam się wyłącza

Mój komputer ciągle sam się wyłącza: Dzień dobry, potrzebuje pomocy.Mój komputer od dłuższego czasu czasem sam z siebie wyłącza się. Dzieje się to losowo, nieważne czy siedzę i robię coś przy nim czy nie, czy działa jakiś program czy nie, on sam z siebie może się wyłączyć w każdej chwili. Nie dzieje się to zbyt...
  7. Dlaczego mój komputer pracuje tak wolno, ma przecież jeszcze mało aplikacji i dużo pamięci...

in Windows 10 Gaming
    Dlaczego mój komputer pracuje tak wolno, ma przecież jeszcze mało aplikacji i dużo pamięci...: chciałbym przyśpieszyć mój komputer w windows 7 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/dlaczego-m%C3%B3j-komputer-pracuje-tak-wolno-ma/719e5c26-fa42-4810-8bcd-5a21f534172a
  8. Nazwa aplikacji powodującej błąd: gameinputsvc.exe

Nazwa aplikacji powodującej błąd: gameinputsvc.exe: Nowy laptop kupiony 16.11.2022, podczas grania w Fortnite po jakimś czasie grania gra się zawiesza i wyskakuje blue sccren dodatkowo fps nie są stabilne, ten windows 11 to porażka, sprawdziłem wszystkie komponenty, które są wszystkie dobre.Nazwa aplikacji powodującej błąd:...
  9. Komputer się zacina.

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Komputer się zacina.: Witam mój komputer się zacina po ostatnio zainstalowanej aktualizacji Windows 10. Gdy naprzykład chce wejść w ustawienia pokazuje się ikona ustawień i po chwili znika. Nie można nic włączyć nawet **** wyszukiwania....
  10. Dużo errorów

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Dużo errorów: Dobrze, więc tak ostatnio kilka razy resetowałem swój laptop ponieważ strasznie zacinał, i co chwilę wyskakiwał error o różnym temacie np. CRITICAL PROCES DIED myślałem, że całkowity reset systemu pomoże. Początkowo wydawalo się że wszystko jest git ale gdy próbowałem...