Windows 10: Добрий день, мій комп'ютер зчитує мікрофон як динамік. Що робити?

Discus and support Добрий день, мій комп'ютер зчитує мікрофон як динамік. Що робити? in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Коли я підключаю мікрофон до комп'ютера, він ставить мікрофон як динамік.... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Міша Онасенко, Feb 22, 2025.

1. Добрий день, мій комп'ютер зчитує мікрофон як динамік. Що робити?

Коли я підключаю мікрофон до комп'ютера, він ставить мікрофон як динамік.

:)

Міша Онасенко, Feb 22, 2025
Thema:

Добрий день, мій комп'ютер зчитує мікрофон як динамік. Що робити?

Loading...
  1. Добрий день, мій комп'ютер зчитує мікрофон як динамік. Що робити? - Similar Threads - Добрий день мій

2. Добрий день, мій комп'ютер зчитує мікрофон як динамік. Що робити?

in Windows 10 Gaming
    Добрий день, мій комп'ютер зчитує мікрофон як динамік. Що робити?: Коли я підключаю мікрофон до комп'ютера, він ставить мікрофон як динамік. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B8%D0%B9/6daabdd5-9a99-49ea-b74b-dfba1ee96328
  3. Що мені робити?

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Що мені робити?: Всім привіт! Проблема наступного характеру,купив собі вживаний Surfase Pro 5 8/256 Intel i5-7600U... Вирішив з нуля поставити вінду...і під час інсталяції вилізає вікно з таким текстом "Виберіть необхідні драйвера" Що я тільки не робив,і міняв з 10 на 11 вінду,і через інший...
  4. Що мені робити?

in Windows 10 Gaming
    Що мені робити?: Мені вибила помилка KERNEL SECURITY CHECK FAILURE синій екран смерті коли йде в перезагрузку клавіатура не робе комп'ютер починає дуже сильно гудіти спочатку моя сестра злякалась і вирубала з розетки а коли включили вибиває що нагло помилку а через 5-15 секунд вибиває синій...
  5. Що мені робити?

in Windows 10 Software and Apps
    Що мені робити?: Мені вибила помилка KERNEL SECURITY CHECK FAILURE синій екран смерті коли йде в перезагрузку клавіатура не робе комп'ютер починає дуже сильно гудіти спочатку моя сестра злякалась і вирубала з розетки а коли включили вибиває що нагло помилку а через 5-15 секунд вибиває синій...
  6. Що мені робити?

in Windows 10 Drivers and Hardware
  7. Що робити якщо мій процесор працює на максимум, а відеокарта працює на 25-30%

Що робити якщо мій процесор працює на максимум, а відеокарта працює на 25-30%: Під час гри процесор працює на 90-100% на ноутбуці https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D1%89%D0%BE-%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%B8/69fafb6a-11a0-4b6c-97fb-93792e2bcbd2
  8. Що робити якщо мій процесор працює на максимум, а відеокарта працює на 25-30%

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Що робити якщо мій процесор працює на максимум, а відеокарта працює на 25-30%: Під час гри процесор працює на 90-100% на ноутбуці https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D1%89%D0%BE-%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%B8/69fafb6a-11a0-4b6c-97fb-93792e2bcbd2
  9. Що робити?

in Windows 10 Gaming
    Що робити?: Раніше такого не було, і сьогодні коли хотив запустити гру помітив що в грі яка раніше працювала добре, тепер навіть в меню 1 фпс, і робити нічого неможливо. Цікаво що з браузером та іншими додатками жодних проблем немає, але коли хотів запустити ще одну ігру було те саме,...
  10. Що робити?

Що робити?: Раніше такого не було, і сьогодні коли хотив запустити гру помітив що в грі яка раніше працювала добре, тепер навіть в меню 1 фпс, і робити нічого неможливо. Цікаво що з браузером та іншими додатками жодних проблем немає, але коли хотів запустити ще одну ігру було те саме,...