Windows 10: Доброго вечора виникла проблема під час заміни віндовс, неможливо встановити віндовс на...
Discus and support Доброго вечора виникла проблема під час заміни віндовс, неможливо встановити віндовс на... in Windows 10 Installation and Upgrade to solve the problem; Буду очікувати відповідь... Discussion in 'Windows 10 Installation and Upgrade' started by олександер курочка, Jan 24, 2025.
Thema:
Доброго вечора виникла проблема під час заміни віндовс, неможливо встановити віндовс на...
Loading...
-
Доброго вечора виникла проблема під час заміни віндовс, неможливо встановити віндовс на... - Similar Threads - Доброго вечора виникла
-
Доброго вечора виникла проблема під час заміни віндовс, неможливо встановити віндовс на...
in Windows 10 GamingДоброго вечора виникла проблема під час заміни віндовс, неможливо встановити віндовс на...: Буду очікувати відповідь https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BE/6ea0a59b-3e5d-45a8-aedc-9b0deb245f13 -
in Windows 10 Software and AppsДоброго вечора виникла проблема під час заміни віндовс, неможливо встановити віндовс на...: Буду очікувати відповідь https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BE/6ea0a59b-3e5d-45a8-aedc-9b0deb245f13 -
Під час оновлення Windows 11 Education виникла помилка активації
in Windows 10 GamingПід час оновлення Windows 11 Education виникла помилка активації: Я системний адміністратор школи, ми завантажили офіційний образ системи та встановили її, після цього намагалися активувати систему, але виникла помилка 0x803fa067... -
Під час оновлення Windows 11 Education виникла помилка активації
in Windows 10 Software and AppsПід час оновлення Windows 11 Education виникла помилка активації: Я системний адміністратор школи, ми завантажили офіційний образ системи та встановили її, після цього намагалися активувати систему, але виникла помилка 0x803fa067... -
Доброго дня, в мене є проблема з встановленням віндовс 10 через флешку
in Windows 10 Installation and UpgradeДоброго дня, в мене є проблема з встановленням віндовс 10 через флешку: Доброго дня, в мене є проблема з встановленням віндовс 10, через флешку в мене зараз віндовс 7, 4 оперативки 11 DirectX, ну кароче віндовс 10 мав би піти але коли все встановилося і ноутбук перезапускається просо чорний фон та синій логотип віндовса я чекав 1 годину і все... -
у мене проблема з віндовс
in Windows 10 Gamingу мене проблема з віндовс: hello, at first I had problems logging into minecraft, I contacted support to fix it, we tried everything, but unfortunately nothing helped, and they said that it would be better to write to you, that is, to Windows support, because from another PC I have everything working... -
in Windows 10 Software and Appsу мене проблема з віндовс: hello, at first I had problems logging into minecraft, I contacted support to fix it, we tried everything, but unfortunately nothing helped, and they said that it would be better to write to you, that is, to Windows support, because from another PC I have everything working... -
in Windows 10 Network and Sharingу мене проблема з віндовс: hello, at first I had problems logging into minecraft, I contacted support to fix it, we tried everything, but unfortunately nothing helped, and they said that it would be better to write to you, that is, to Windows support, because from another PC I have everything working... -
Активація віндовс 11
in Windows 10 GamingАктивація віндовс 11: Невдалось активувати windows нацому пристрої, оскілька не вдалось підключитися да корпоратианого сервера активаціїКод помилки: 0xc004F074 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%86%D1%96/3c68366c-f6fc-40c7-bc95-218d5ce20e8b