Windows 10: Dobrý ďeň mam problém z Windows10/11

Discus and support Dobrý ďeň mam problém z Windows10/11 in Windows 10 Gaming to solve the problem; Windows mi sám odinštaluje programi a Driveri hocikedy po reštarte alebo po vypnúťi .Vie sa sám zapnúť dá uinstal a znova sa vypneBola vymenená... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Daniel Ćaky, Dec 20, 2024.

1. Dobrý ďeň mam problém z Windows10/11

Windows mi sám odinštaluje programi a Driveri hocikedy po reštarte alebo po vypnúťi .Vie sa sám zapnúť dá uinstal a znova sa vypneBola vymenená zakladna doska aj RAM pamäť, disky,procesor a problém ďalej pretrváva.Tiež aktualolizovani Bios.

:)

Daniel Ćaky, Dec 20, 2024

2. Pomocy, mam problem z przywracaniem systemu.

Witam mam problem z odzyskiwaniem systemu Windows 10. wyskakuje mi następujący błąd:

Narzędzie Przywracanie systemu nie może wypakować oryginalnej kopii katalogu z punktu przywracania

źródło: %ProgramFiles%\WindowsApps
    Miejsce docelowe: AppxStaging

Wystąpił nieokreślony bląd podczas przywracania systemu. (0x8007045b)

TheDark316, Dec 20, 2024
  3. Vodafone K4510-Z Compatibility with Windows10

Hi Andre,

Thanks for posting your query on Microsoft Community.

I would suggest you to uninstall the current driver for Vodafone K4510-Z, download the latest driver from manufacturer’s website and install it in compatibility mode.

Follow the below step.

Step 1: Uninstall Vodafone K4510-Z driver.

• Press Windows key + x and select Program and Feature.

• Select Vodafone K4510-Z.

• Right click and select Uninstall.
    Step 2: Download the latest driver from the manufacturer’s website and install it in compatibility mode.

To run a program in compatibility mode, refer to the below link:

Make older apps or programs compatible with Windows - Microsoft Support

Note: Applies to Windows 10 as well.

Hope it helps, reply to us with the status of your issue. We will be happy to assist you.

Santosh_Rai, Dec 20, 2024
  4. Dobrý ďeň mam problém z Windows10/11

Cześć mam problem z driver irql not less or equal iaStorE.sys. I have a problem recently with driver irql not less or equal iaStorE.sys

Mam problem ostatnio z driver irql not less or equal iaStorE.sys .

I have a problem recently with driver irql not less or equal iaStorE.sys

Poniżej będą pliki dmp

Microsoft OneDrive

Patryk Jakubczyk, Dec 20, 2024
Thema:

Dobrý ďeň mam problém z Windows10/11

Loading...
  1. Dobrý ďeň mam problém z Windows10/11 - Similar Threads - Dobrý ďeň mam

2. Mam problem z ponowną instalacją systemu Windows 11 Pro w wersji 23H2.

in Windows 10 Software and Apps
    Mam problem z ponowną instalacją systemu Windows 11 Pro w wersji 23H2.: Nie mogę ponownie zainstalować systemu Windows 11 Pro w wersji 23H2.O to potwierdzenie:Być może ten obraz wyświetli się jako ": NOT FOUND", ale ten obraz przedstawia to, że procesor Intel Core i5-7300U @2.60 GHz niby nie jest obsługiwany w tej wersji, chociaż wcześniej ten...
  3. MUI problém

MUI problém: Nechce prijať heslo do Windows 11 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mui-probl%C3%A9m/feda4ef0-dbd5-4eca-8633-4452bb7d519c
  4. Dobrý ďeň mam problém z Windows10/11

Dobrý ďeň mam problém z Windows10/11: Windows mi sám odstraňuje programi a Driveri hocikedy po reštarte alebo po vypnúťi .Vie sa sám zapnúť dá uinstal a znova sa vypneBola vymenená zakladna doska aj RAM pamäť, disky,procesor a problém ďalej pretrváva.Tiež aktualolizovani Bios....
  5. mám problém z aktualizací windows 11 z windows 10 a píše mi to chybu 0x800703e6

in Windows 10 Installation and Upgrade
    mám problém z aktualizací windows 11 z windows 10 a píše mi to chybu 0x800703e6: update na windows 11 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/m%C3%A1m-probl%C3%A9m-z-aktualizac%C3%AD-windows/37fdc02d-421f-4056-9ff4-bf37df73d795
  6. mám problém z aktualizací windows 11 z windows 10 a píše mi to chybu 0x800703e6

in Windows 10 Gaming
    mám problém z aktualizací windows 11 z windows 10 a píše mi to chybu 0x800703e6: update na windows 11 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/m%C3%A1m-probl%C3%A9m-z-aktualizac%C3%AD-windows/37fdc02d-421f-4056-9ff4-bf37df73d795
  7. mám problém z aktualizací windows 11 z windows 10 a píše mi to chybu 0x800703e6

8. Pomocy, mam problem z przywracaniem systemu.

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Pomocy, mam problem z przywracaniem systemu.: Witam mam problem z odzyskiwaniem systemu Windows 10. wyskakuje mi następujący błąd:Narzędzie Przywracanie systemu nie może wypakować oryginalnej kopii katalogu z punktu przywracaniaźródło: %ProgramFiles%\WindowsAppsMiejsce docelowe: AppxStagingWystąpił nieokreślony bląd...
  9. Pomocy, mam problem z przywracaniem systemu.

in Windows 10 Gaming
    Pomocy, mam problem z przywracaniem systemu.: Witam mam problem z odzyskiwaniem systemu Windows 10. wyskakuje mi następujący błąd:Narzędzie Przywracanie systemu nie może wypakować oryginalnej kopii katalogu z punktu przywracaniaźródło: %ProgramFiles%\WindowsAppsMiejsce docelowe: AppxStagingWystąpił nieokreślony bląd...
  10. Pomocy, mam problem z przywracaniem systemu.