Windows 10: Dobry den mám takovou pc hru a mám problém se hrou kterou mám je Flatout Ultimate Carnage...

Discus and support Dobry den mám takovou pc hru a mám problém se hrou kterou mám je Flatout Ultimate Carnage... in Windows 10 Installation and Upgrade to solve the problem; Dobry de mám takovou pc hru Flatout Ultimate Carnage original a píše mě to že Vaše ID Služby windows live je uzamknuto. Chcete-li sve ID Služby windows... Discussion in 'Windows 10 Installation and Upgrade' started by david holzmann, Jun 5, 2025 at 11:02 AM.

1. Dobry den mám takovou pc hru a mám problém se hrou kterou mám je Flatout Ultimate Carnage...

Dobry de mám takovou pc hru Flatout Ultimate Carnage original a píše mě to že Vaše ID Služby windows live je uzamknuto. Chcete-li sve ID Služby windows live skontrolovat navštivte stránky http:/acount.live.com

:)

david holzmann, Jun 5, 2025 at 11:02 AM
  2. Au Dinh Win User

Quên Mất mã bảo mật Microsoft Authenticator

Xin ch o, hiện tại tôi đang gặp một số vấn đề với ứng dụng Microsoft Authenticator khi tôi đăng nhập ứng dụng yêu cầu tôi nhập mã bảo mật của tại khoảng được tạo bới Microsoft Authenticator nhưng đáng tiếc l tôi đã quên mất mã bảo mật v tôi cũng không có c i đặt thêm bất cứ phương án dự phòng n o vậy có cách n o để khắc phục không?

* Moved from Community Center

3. Quên Mất mã bảo mật Microsoft Authenticator

Authenticator is supported at Microsoft Q&A. I'd suggest that you search and/or
    post the question there.

Microsoft Q&A

Authenticator được hỗ trợ tại Microsoft Q&A. Tôi khuyên bạn nên tìm kiếm v /hoặc đăng câu hỏi ở đó.

Microsoft Q&A

Don

4. Amit_Sun Win User

Dobry den mám takovou pc hru a mám problém se hrou kterou mám je Flatout Ultimate Carnage...

M-Audio M-Track 2x2 Not Recognized by my computer.

Hi,

Thank you for writing to Microsoft Community Forums.

We appreciate the research and troubleshooting you have done, this issue could be from the software end or from the hardware itself.

Please try few of the troubleshooting below to further eliminate the root cause of the issue.

1. Try to connect the device with a different USB and check if that helps.
    2. Connect the M-track to different computer and check if you still face the issue there, if the issue persists, it could be caused by hardware.

Method 1:

1. Press Windows + R key on your keyboard together, and type
      control printers.
    2. You will see list of all the devices and printers connected to your computer.
    3. Click on Add a device and follow the onscreen instruction and add your device.

Method 2:

1. Uninstall
      all the M-Track drivers
      from device manager.
    2. Reboot the computer and check.

Method 3:

I suggest you login to the manufacturer site,
    download the drivers for your registered device
    and
    install it.

If you still face the issue, I suggest you to get in touch with the
    manufacturer and get the hardware checked once.

Hope it helps.

Amit Sunar

Microsoft Community – Moderator

Thema:

Dobry den mám takovou pc hru a mám problém se hrou kterou mám je Flatout Ultimate Carnage...

Loading...
  1. Dobry den mám takovou pc hru a mám problém se hrou kterou mám je Flatout Ultimate Carnage... - Similar Threads - Dobry den mám

2. Dobry den mám takovou pc hru a mám problém se hrou kterou mám je Flatout Ultimate Carnage...

in Windows 10 Software and Apps
    Dobry den mám takovou pc hru a mám problém se hrou kterou mám je Flatout Ultimate Carnage...: Dobry de mám takovou pc hru Flatout Ultimate Carnage original a píše mě to že Vaše ID Služby windows live je uzamknuto. Chcete-li sve ID Služby windows live skontrolovat navštivte stránky http:/acount.live.com...
  3. Ahoj, mám problém s aktivací windows 10. Koupil jsem ho i s kódem product key a nejde mi...

in Windows 10 Gaming
    Ahoj, mám problém s aktivací windows 10. Koupil jsem ho i s kódem product key a nejde mi...: Nemohu aktivovat windows https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/ahoj-m%C3%A1m-probl%C3%A9m-s-aktivac%C3%AD-windows/1ded818b-1315-4226-8aa7-ccf4fe6be4dd
  4. Ahoj, mám problém s aktivací windows 10. Koupil jsem ho i s kódem product key a nejde mi...

Ahoj, mám problém s aktivací windows 10. Koupil jsem ho i s kódem product key a nejde mi...: Nemohu aktivovat windows https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/ahoj-m%C3%A1m-probl%C3%A9m-s-aktivac%C3%AD-windows/1ded818b-1315-4226-8aa7-ccf4fe6be4dd
  5. mám problém z aktualizací windows 11 z windows 10 a píše mi to chybu 0x800703e6

in Windows 10 Installation and Upgrade
    mám problém z aktualizací windows 11 z windows 10 a píše mi to chybu 0x800703e6: update na windows 11 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/m%C3%A1m-probl%C3%A9m-z-aktualizac%C3%AD-windows/37fdc02d-421f-4056-9ff4-bf37df73d795
  6. mám problém z aktualizací windows 11 z windows 10 a píše mi to chybu 0x800703e6

in Windows 10 Gaming
    mám problém z aktualizací windows 11 z windows 10 a píše mi to chybu 0x800703e6: update na windows 11 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/m%C3%A1m-probl%C3%A9m-z-aktualizac%C3%AD-windows/37fdc02d-421f-4056-9ff4-bf37df73d795
  7. mám problém z aktualizací windows 11 z windows 10 a píše mi to chybu 0x800703e6

8. Někdo se mi hacknul do microsoft účtu a změnil přihlašovací email, co mám dělat?

Někdo se mi hacknul do microsoft účtu a změnil přihlašovací email, co mám dělat?: Někdo se mi dnes naboural do účtu a změnil mi přihlašovací email. V moment co se chci dostat do účtu přes ten svuj email napíše že neexistuje. Jak mám dostat účet zpátky když je na jiny email?...
  9. Někdo se mi hacknul do microsoft účtu a změnil přihlašovací email, co mám dělat?

in Windows 10 Gaming
    Někdo se mi hacknul do microsoft účtu a změnil přihlašovací email, co mám dělat?: Někdo se mi dnes naboural do účtu a změnil mi přihlašovací email. V moment co se chci dostat do účtu přes ten svuj email napíše že neexistuje. Jak mám dostat účet zpátky když je na jiny email?...
  10. Nejdou mi stáhnout žádné hry na Microsoft Store. Mám Windows 11.

Nejdou mi stáhnout žádné hry na Microsoft Store. Mám Windows 11.: Koupila jsem hru Zoo Tycoon: Ultimate Animal Colection. Poté jsem klika na naistalovat napsalo to, že se zahajuje stahování a potom to napsalo, že se získává licence a poté to napíše, že nastala chyba. Tak jsem několikrát dala opakovat, ale stále se dělo to samé. Klika jsem...