Windows 10: Dobrý den můj microsoft účet mi blokuje založení hesla na windows.

Discus and support Dobrý den můj microsoft účet mi blokuje založení hesla na windows. in Windows 10 Gaming to solve the problem; Když účet odhlásím windows mi povolí si založít heslo ale jakmile ho zase prihlásím možnost zmizí nevím zda jsem něco poršil ale zajímá mě zda se to dá... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Aleš Svoboda, Mar 1, 2025.

1. Dobrý den můj microsoft účet mi blokuje založení hesla na windows.

Když účet odhlásím windows mi povolí si založít heslo ale jakmile ho zase prihlásím možnost zmizí nevím zda jsem něco poršil ale zajímá mě zda se to dá ještě obravit?

:)

Aleš Svoboda, Mar 1, 2025

2. Heslo při zapnutí počítače

Dobrý den, rad bych si zrušil zadávání hesla pri zapnutí počitače.
    Jedna SE Ø Windows 10. Ja Přesně nevím, na co je to heslo.
    Jenom VIM, ZE KDYŽ spustím computer, Tak se mi spuštění PO objeví na monitoru, abych zadal heslo.
    Bez zadani hesla se nestane Vůbec nic. Jenom PŘI Zadání špatného hesla se objeví pro MOŽNOST zmeny hesla webová adresa, ALE BEZ spuštění Počítače nemám kam zadat TU webovou adresu, protože se bez správného hesla Vůbec computer nespustí.
    Děkuji za odpověď.

Vítězslav Krob, Mar 1, 2025
  3. How to install Microsoft Store?

hello translate to czech dobry den nejde mi obchod otevrit na dolni liste

jakub zaruba, Mar 1, 2025
  4. Dobrý den můj microsoft účet mi blokuje založení hesla na windows.

Nejdou mi stáhnout žádné hry na Microsoft Store. Mám Windows 11.

Dobrý den vše jsem zkusila ale stále nic nepomohlo. Mohli by jste mi prosím poslat nějaké další řešení. Jestli to pomůže, tak Microsoft Store mi vždy fungoval. Myslím, že se to pokazilo zhruba před dvěma týdny, ale přišla jsem na to až teď, po zakoupení a pokusu o instalaci té hry Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection. Děkuji za případnou pomoc.

Lucie Lelková, Mar 1, 2025
Thema:

Dobrý den můj microsoft účet mi blokuje založení hesla na windows.

Loading...
  1. Dobrý den můj microsoft účet mi blokuje založení hesla na windows. - Similar Threads - Dobrý den můj

2. Dobrý den můj microsoft účet mi blokuje založení hesla na windows.

in Windows 10 Software and Apps
    Dobrý den můj microsoft účet mi blokuje založení hesla na windows.: Když účet odhlásím windows mi povolí si založít heslo ale jakmile ho zase prihlásím možnost zmizí nevím zda jsem něco poršil ale zajímá mě zda se to dá ještě obravit?...
  3. Problem z aktualizacją o numerze KB5050021, blokuje się na 97%.

in Windows 10 Gaming
    Problem z aktualizacją o numerze KB5050021, blokuje się na 97%.: Dzień dobry,mam problem z aktualizacją o numerze KB5050021 dla Windows 11 23H2. Problemem jest że aktualizacja podczas instalacji blokuje się na 97% i wyskakuje komunikat "Coś poszło nie tak - przywracanie zmian". Próbowałem opcję naprawy plików systemowych w ustawieniach...
  4. Problem z aktualizacją o numerze KB5050021, blokuje się na 97%.

Problem z aktualizacją o numerze KB5050021, blokuje się na 97%.: Dzień dobry,mam problem z aktualizacją o numerze KB5050021 dla Windows 11 23H2. Problemem jest że aktualizacja podczas instalacji blokuje się na 97% i wyskakuje komunikat "Coś poszło nie tak - przywracanie zmian". Próbowałem opcję naprawy plików systemowych w ustawieniach...
  5. Win11 blokuje transfer

in Windows 10 Gaming
    Win11 blokuje transfer: Witam,Na nowym laptopie mam zainstalowany Win11 na starym PCie jest ostatnia wersja Win10 oba podłaczone do tego samego routera i..laptop przez chwile po uruchomieniu na speedtest.net pokazuje 750Mb/s po chwili spada do 200 i tak zostaje. Na starym PC czegos takiego nie ma,...
  6. Win11 blokuje transfer

Win11 blokuje transfer: Witam,Na nowym laptopie mam zainstalowany Win11 na starym PCie jest ostatnia wersja Win10 oba podłaczone do tego samego routera i..laptop przez chwile po uruchomieniu na speedtest.net pokazuje 750Mb/s po chwili spada do 200 i tak zostaje. Na starym PC czegos takiego nie ma,...
  7. den mporo na kano eisodo sto one drve

in Windows 10 Gaming
    den mporo na kano eisodo sto one drve: i cant insert ondrive https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/den-mporo-na-kano-eisodo-sto-one-drve/40d5cd2a-5d72-4687-8bd0-5a0fe7bd7708
  8. den mporo na kano eisodo sto one drve

den mporo na kano eisodo sto one drve: i cant insert ondrive https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/den-mporo-na-kano-eisodo-sto-one-drve/40d5cd2a-5d72-4687-8bd0-5a0fe7bd7708
  9. den mporo na kano eisodo sto one drve

in Windows 10 Customization
  10. Nejdou mi stáhnout žádné hry na Microsoft Store. Mám Windows 11.

Nejdou mi stáhnout žádné hry na Microsoft Store. Mám Windows 11.: Koupila jsem hru Zoo Tycoon: Ultimate Animal Colection. Poté jsem klika na naistalovat napsalo to, že se zahajuje stahování a potom to napsalo, že se získává licence a poté to napíše, že nastala chyba. Tak jsem několikrát dala opakovat, ale stále se dělo to samé. Klika jsem...