Windows 10: Dosya Gezgininde Telefon Bağlantısı

Discus and support Dosya Gezgininde Telefon Bağlantısı in Windows 10 Gaming to solve the problem; Dosya gezgini telefon dosyalarını bir türlü eşitleyemiyor.... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Özgür Akyalı, Mar 8, 2025.

1. Dosya Gezgininde Telefon Bağlantısı

Dosya gezgini telefon dosyalarını bir türlü eşitleyemiyor.

:)

Özgür Akyalı, Mar 8, 2025

2. Telefon

How to get the app of skype on the telefon ?

Einar OsvaldKolstad, Mar 8, 2025
  3. znajdź mój telefon

gdzie w komputerze na stronie Windows Phone, opcja mój telefon jest opcja ZNAJDŹ
    MÓJ TELEFON!!!!!?

andrzejpyrek, Mar 8, 2025
  4. Dosya Gezgininde Telefon Bağlantısı

telefon kilidi

telefonuma şifre koydum telefon kilidi ama şimdi şifreyi unuttum nasıl düzeltebilirim

mervenurşahin, Mar 8, 2025
Thema:

Dosya Gezgininde Telefon Bağlantısı

Loading...
  1. Dosya Gezgininde Telefon Bağlantısı - Similar Threads - Dosya Gezgininde Telefon

2. Telefon Bağlantısı

in Windows 10 Gaming
    Telefon Bağlantısı: Telefonuma Format attım ve artık 2 cihaz gözüküyor eskisini nereden kaldırabileceğimi bulamadım. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/telefon-ba%C4%9Flant%C4%B1s%C4%B1/3018aac0-151f-4de2-8ba5-2d131f9a6745
  3. Telefon Bağlantısı

in Windows 10 Software and Apps
    Telefon Bağlantısı: Telefonuma Format attım ve artık 2 cihaz gözüküyor eskisini nereden kaldırabileceğimi bulamadım. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/telefon-ba%C4%9Flant%C4%B1s%C4%B1/3018aac0-151f-4de2-8ba5-2d131f9a6745
  4. Telefon Bağlantısı Programında Hata

in Windows 10 Gaming
    Telefon Bağlantısı Programında Hata: Yeni telefon aldım A16 modelsamsung eski telefonum A15 i programdan kaldıramıyorum programdan kaldıramadığım gibi aynı ad da isim de 1 tane daha yüklendi... nasıl yapacağız? lütfen yardım edin ekran görüntüsünden duruma bakabilirsiniz...
  5. Telefon Bağlantısı Programında Hata

Telefon Bağlantısı Programında Hata: Yeni telefon aldım A16 modelsamsung eski telefonum A15 i programdan kaldıramıyorum programdan kaldıramadığım gibi aynı ad da isim de 1 tane daha yüklendi... nasıl yapacağız? lütfen yardım edin ekran görüntüsünden duruma bakabilirsiniz...
  6. bilinmeyen dosya

in Windows 10 Gaming
    bilinmeyen dosya: bilgisayarımda böyle bir metin oluşturuldu ve adı ccalib8ws bu nedir not adı ccalib8ws such a text was created on my computer and its name is ccalib8ws note what is this name ccalib8ws...
  7. bilinmeyen dosya

bilinmeyen dosya: bilgisayarımda böyle bir metin oluşturuldu ve adı ccalib8ws bu nedir not adı ccalib8ws such a text was created on my computer and its name is ccalib8ws note what is this name ccalib8ws...
  8. USB internet bağlantısı

in Windows 10 Gaming
    USB internet bağlantısı: Merhabalar öncelikle, topluluğun yardımına ihtiyacım var kendi telefonum üzerinden bilgisayarıma internet aktarmaya çalışıyorum USB hata ayıklamasını açmama rağmen USB bağlantı kısmını açamıyorum fakat başka bir cihaz ile denediğim zaman böyle olmuyor direk bağlanıyor...
  9. Dosya Sekme Özelliği

in Windows 10 Gaming
    Dosya Sekme Özelliği: Merhaba2 haftalık bir seyahatten sonra , bu süreçte gelmiş olan güncellemeleri bugün yükledimŞu anki kullandığım sürüm ve versiyonEn çok beklediğim özellik ''dosya sekmesi'' files tab çünkü bilgisayarıma bağlı çok sayıda harici diskler bulunuyor..Bunları organize etmek çoklu...
  10. Dosya Sekme Özelliği

Dosya Sekme Özelliği: Merhaba2 haftalık bir seyahatten sonra , bu süreçte gelmiş olan güncellemeleri bugün yükledimŞu anki kullandığım sürüm ve versiyonEn çok beklediğim özellik ''dosya sekmesi'' files tab çünkü bilgisayarıma bağlı çok sayıda harici diskler bulunuyor..Bunları organize etmek çoklu...