Windows 10: Dosyalarımı C diskinden D diskine nasıl aktarabilirim ? Yer nasıl açabilirim?

Discus and support Dosyalarımı C diskinden D diskine nasıl aktarabilirim ? Yer nasıl açabilirim? in Windows 10 Network and Sharing to solve the problem; Bilgisayarım baya yavaşladı bunun sebebi C diski mi?... Discussion in 'Windows 10 Network and Sharing' started by Mahmut Doğanay, Jan 13, 2025.

1. Dosyalarımı C diskinden D diskine nasıl aktarabilirim ? Yer nasıl açabilirim?

Bilgisayarım baya yavaşladı bunun sebebi C diski mi?

:)

Mahmut Doğanay, Jan 13, 2025
  2. BVY
    bvy Win User

Drives C and D showing up twice -- as K and L

Thank you. See attached. As you can see, C and K are the same and D and L -- except, they're starting to diverge now that the redundancy is broken. I tried unsuccessfully fixing this in the Storage Spaces area. BIOS still shows that the drive is RAID enabled. I don't understand how this happened, and I'm not sure how to fix it. Thanks for any help.

Dosyalarımı C diskinden D diskine nasıl aktarabilirim ? Yer nasıl açabilirim? 88219d1485968840t-drives-c-d-showing-up-twice-k-l-win10diskmgmt.png

Dosyalarımı C diskinden D diskine nasıl aktarabilirim ? Yer nasıl açabilirim? 88220d1485968840t-drives-c-d-showing-up-twice-k-l-win10expl.png

3. Gino Des Win User
    Windows 10 & NAS Box

Hi Peter,

A few possible reasons can cause this issue. To help us identify the cause of this problem, we would like to know the following information:

• How is your NAS box connected to your computer? (Ethernet, Wi-Fi, or USB)
    • Are you using a program provided by the manufacturer of your NAS box to access it?
    • Do you receive any error messages when accessing your NAS box? If yes, what is the exact error message?
    • What troubleshooting steps have you tried so far?

In the meantime, we suggest that you perform the solution provided by omiklik (Most Helpful Reply)
    in the following thread: Unable to see NAS drive on Network - Win 10 PC.

Keep us updated on the status of the issue, and we will be glad to assist you further.

Gino Des, Jan 13, 2025
  4. BVY
    bvy Win User

Dosyalarımı C diskinden D diskine nasıl aktarabilirim ? Yer nasıl açabilirim?

Drives C and D showing up twice -- as K and L

Hello. I was automatically upgraded from Windows 8.1 last night to Windows 10 (64 bit). My main drives C and D are now showing up twice in Windows Explorer -- as K and L. This is confusing the heck out of my backup tool. How do I get rid of these second instances? The drive is RAID 1 if that matters.

By the way, the suggestion elsewhere to remove the two DelegateFolders keys in the registry did NOT work. I rebooted twice.

Thanks for any help at all.

Thema:

Dosyalarımı C diskinden D diskine nasıl aktarabilirim ? Yer nasıl açabilirim?

Loading...
  1. Dosyalarımı C diskinden D diskine nasıl aktarabilirim ? Yer nasıl açabilirim? - Similar Threads - Dosyalarımı diskinden diskine

2. Hatayı nasıl çözebilirim

in Windows 10 Gaming
    Hatayı nasıl çözebilirim: 00.zipmerhabalar mavi ekran hatası alıyorum minidump dosyalarını yolluyorum mükün se inceler misiniz https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/hatay%C4%B1-nas%C4%B1l-%C3%A7%C3%B6zebilirim/edd45f6e-ef93-4e92-b2f1-f2798ee6d966
  3. Hatayı nasıl çözebilirim

in Windows 10 Software and Apps
    Hatayı nasıl çözebilirim: 00.zipmerhabalar mavi ekran hatası alıyorum minidump dosyalarını yolluyorum mükün se inceler misiniz https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/hatay%C4%B1-nas%C4%B1l-%C3%A7%C3%B6zebilirim/edd45f6e-ef93-4e92-b2f1-f2798ee6d966
  4. Dosyalarımı C diskinden D diskine nasıl aktarabilirim ? Yer nasıl açabilirim?

in Windows 10 Gaming
    Dosyalarımı C diskinden D diskine nasıl aktarabilirim ? Yer nasıl açabilirim?: Bilgisayarım baya yavaşladı bunun sebebi C diski mi? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/dosyalar%C4%B1m%C4%B1-c-diskinden-d-diskine/2cbccf5c-e2fc-43ef-825e-93bc62dd97b5
  5. Dosyalarımı C diskinden D diskine nasıl aktarabilirim ? Yer nasıl açabilirim?

Dosyalarımı C diskinden D diskine nasıl aktarabilirim ? Yer nasıl açabilirim?: Bilgisayarım baya yavaşladı bunun sebebi C diski mi? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/dosyalar%C4%B1m%C4%B1-c-diskinden-d-diskine/2cbccf5c-e2fc-43ef-825e-93bc62dd97b5
  6. windows 10 C diskinden yer azalıyor

in Windows 10 Network and Sharing
    windows 10 C diskinden yer azalıyor: windows 10 da indirme işlemi yaparken başka sürücü seçmeme rağmen C diskinden yer azalıyor. C diski M.2 olduğu için yazma işlemini yapmasını istemiyorum. Bu ayarı nerden değiştiririm? Ayrıca günden güne C diskinden yer azalıyor çözmüş değilim....
  7. windows 10 C diskinden yer azalıyor

in Windows 10 Gaming
    windows 10 C diskinden yer azalıyor: windows 10 da indirme işlemi yaparken başka sürücü seçmeme rağmen C diskinden yer azalıyor. C diski M.2 olduğu için yazma işlemini yapmasını istemiyorum. Bu ayarı nerden değiştiririm? Ayrıca günden güne C diskinden yer azalıyor çözmüş değilim....
  8. windows 10 C diskinden yer azalıyor

9. Hdsaudio.sys nasıl onarılır?

in Windows 10 Gaming
    Hdsaudio.sys nasıl onarılır?: Merhabalar. Cmd komutu üzerinden sfc/scannow yaptıktan sonra bozuk dosya olduğunu gördüm ve hatada verilen dosya konumlarından da HdAudio.sys dosyası bozuk olduğunu fark ettim. Bu dosya nasıl onarılabilir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim....
  10. Hdsaudio.sys nasıl onarılır?

Hdsaudio.sys nasıl onarılır?: Merhabalar. Cmd komutu üzerinden sfc/scannow yaptıktan sonra bozuk dosya olduğunu gördüm ve hatada verilen dosya konumlarından da HdAudio.sys dosyası bozuk olduğunu fark ettim. Bu dosya nasıl onarılabilir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim....