Windows 10: DP NVIDIA HIGH DEFİNİTİON AUDIO AÇIK SES FULL AMA SES GELMİYOR?

Discus and support DP NVIDIA HIGH DEFİNİTİON AUDIO AÇIK SES FULL AMA SES GELMİYOR? in Windows 10 Gaming to solve the problem; DP NVIDIA HIGH DEFİNİTİON AUDIO AÇIK SES FULL AMA SES GELMİYOR?... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by HÜSEYİN EFE YAMAN, Mar 25, 2025.

1. DP NVIDIA HIGH DEFİNİTİON AUDIO AÇIK SES FULL AMA SES GELMİYOR?

DP NVIDIA HIGH DEFİNİTİON AUDIO AÇIK SES FULL AMA SES GELMİYOR?

:)

HÜSEYİN EFE YAMAN, Mar 25, 2025

2. Garip Ses

Oyundayken klavyenin herhangi bir tuşuna basınca bilgisayardan garip bir ses geliyor. Normalde bu ses eski faremin kablosu tam takılı değilken geliyordu ve kablosunu düzeltince ses gidiyordu. Aynısını denedim ancak işe yaramadı daha sonra işletim merkezindeki sorun bulma kısmından aygıtları seçtim ama pekte yardımcı olamadı. Sorunun kaynağını veya çözümünü biliyorsanız yardımcı olun lütfen şimdiden teşekkürler.

ali çakir, Mar 25, 2025
  3. Laptop kulaklık tek kanal ses sorunu

Merhaba

hoparlörden düzgün ses geliyor ancak kulaklık takınca sadece sol kanaldan ses geliyor. ses sürücüsünün sitesinden indirip kurdum ama değişiklik olmadı

DP NVIDIA HIGH DEFİNİTİON AUDIO AÇIK SES FULL AMA SES GELMİYOR? 566136d0-7f9a-4f2f-bc17-990b1c4bd208?upload=true.jpg

Kudret ARIK, Mar 25, 2025
  4. teots Win User

teots, Mar 25, 2025
Thema:

Loading...
  1. DP NVIDIA HIGH DEFİNİTİON AUDIO AÇIK SES FULL AMA SES GELMİYOR? - Similar Threads - NVIDIA HIGH DEFİNİTİON

2. bilgisayarımdan ses gelmiyor neden?

in Windows 10 Gaming
    bilgisayarımdan ses gelmiyor neden?: bilgisayarımdan youtube vb uygulamalarda ses gelmiyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar%C4%B1mdan-ses-gelmiyor-neden/daab37db-f87f-4264-928c-c3553b75c647
  3. bilgisayarımdan ses gelmiyor neden?

in Windows 10 Software and Apps
    bilgisayarımdan ses gelmiyor neden?: bilgisayarımdan youtube vb uygulamalarda ses gelmiyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar%C4%B1mdan-ses-gelmiyor-neden/daab37db-f87f-4264-928c-c3553b75c647
  4. Bilgisayarımda videolardan ses gelmiyor neden olabilir?

in Windows 10 Gaming
    Bilgisayarımda videolardan ses gelmiyor neden olabilir?: Netflix dışında Youtube gibi diğer tüm web sitelerden açtığım videolardan ses gelmiyor. Tarayıcıdan açtığım Netflix dışındaki hiçbir videodan ses gelmiyor. Bilgisayarimda mevcut videolardan da ses alamıyorum....
  5. Bilgisayarımda videolardan ses gelmiyor neden olabilir?

Bilgisayarımda videolardan ses gelmiyor neden olabilir?: Netflix dışında Youtube gibi diğer tüm web sitelerden açtığım videolardan ses gelmiyor. Tarayıcıdan açtığım Netflix dışındaki hiçbir videodan ses gelmiyor. Bilgisayarimda mevcut videolardan da ses alamıyorum....
  6. Airdpods, windows bilgisayara bağlanıyor ama ses gelmiyor

in Windows 10 Gaming
    Airdpods, windows bilgisayara bağlanıyor ama ses gelmiyor: Merhaba, Elimde bulunan airpods kulaklıkları bluetooth üzerinden Windows bilgisayarına bağlıyorum, cihaz bağlandı olarak gözüküyor ve kulaklıktan da bağlandığına dair ses alıyorum ancak ne sistem sesleri ne de medya sesleri asla gelmiyor. saatlerdir uğraşıyorum bilgisayarı...
  7. Airdpods, windows bilgisayara bağlanıyor ama ses gelmiyor

Airdpods, windows bilgisayara bağlanıyor ama ses gelmiyor: Merhaba, Elimde bulunan airpods kulaklıkları bluetooth üzerinden Windows bilgisayarına bağlıyorum, cihaz bağlandı olarak gözüküyor ve kulaklıktan da bağlandığına dair ses alıyorum ancak ne sistem sesleri ne de medya sesleri asla gelmiyor. saatlerdir uğraşıyorum bilgisayarı...
  8. DP NVIDIA HIGH DEFİNİTİON AUDIO AÇIK SES FULL AMA SES GELMİYOR?

DP NVIDIA HIGH DEFİNİTİON AUDIO AÇIK SES FULL AMA SES GELMİYOR?: DP NVIDIA HIGH DEFİNİTİON AUDIO AÇIK SES FULL AMA SES GELMİYOR? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/dp-nvidia-high-def%C4%B0n%C4%B0t%C4%B0on-audio/0beb9d11-eaa3-491a-83ad-e0a526e98478
  9. Garip Ses

in Windows 10 Gaming
    Garip Ses: Oyundayken klavyenin herhangi bir tuşuna basınca bilgisayardan garip bir ses geliyor. Normalde bu ses eski faremin kablosu tam takılı değilken geliyordu ve kablosunu düzeltince ses gidiyordu. Aynısını denedim ancak işe yaramadı daha sonra işletim merkezindeki sorun bulma...
  10. Garip Ses

Garip Ses: Oyundayken klavyenin herhangi bir tuşuna basınca bilgisayardan garip bir ses geliyor. Normalde bu ses eski faremin kablosu tam takılı değilken geliyordu ve kablosunu düzeltince ses gidiyordu. Aynısını denedim ancak işe yaramadı daha sonra işletim merkezindeki sorun bulma...