Windows 10: دریافت کمک در مورد خطاهای فعال سازی Windows10

Discus and support دریافت کمک در مورد خطاهای فعال سازی Windows10 in Windows 10 Customization to solve the problem; برای کمک به پیدا کردن کلید محصول خود، برای عیب یابی و اطلاعات دیگر در مورد به روز رسان ویندوز 10عیب یابی مشکلات به روز رسانی ویندوز.... Discussion in 'Windows 10 Customization' started by Outlook Lenovo110, Jun 29, 2021.

1. دریافت کمک در مورد خطاهای فعال سازی Windows10

برای کمک به پیدا کردن کلید محصول خود، برای عیب یابی و اطلاعات دیگر در مورد به روز رسان ویندوز 10عیب یابی مشکلات به روز رسانی ویندوز.

:)

Outlook Lenovo110, Jun 29, 2021
  2. Allan Mej Win User

Windows10 update

Hi Ray,

To troubleshoot your issue, we suggest doing these following troubleshooting methods:

Method 1

• Turn off your PC.
    • Press and hold Shift then turn on your PC.
    • Wait for the setup (set up fixes the problem automatically).
    Method 2

• Create a media creation tool by following the steps in this
      link
      .
    • Select your preferred installation option and wait for the process to finish.

Let us know how it goes.

Regards.

Allan Mej, Jun 29, 2021
  3. RayBowes Win User
    Windows10 update

Thanks for that Allan it worked exactly as you said (method 1)

Cheers

Ray

RayBowes, Jun 29, 2021
  4. دریافت کمک در مورد خطاهای فعال سازی Windows10

Windows10

Hi Matthew,

I suggest you to try the steps provided below.

Startup Repair can automatically recover from most BCD problems. If you prefer to manually analyze and repair problems, you can use the command-line tool BootRec.exe by starting the System Recovery tools and then clicking
    Command Prompt in the System Recovery Options dialog box.

BootRec.exe supports the following command-line parameters:

• /FIXMBR The /FIXMBR switch writes an MBR to the system partition.
    • /FIXBOOT The /FIXBOOT switch writes a new boot sector onto the system partition.
    • /SCANOS The /SCANOS switch scans all disks for Windows installations and displays entries currently not in the BCD store.
    • /REBUILDBCD The /REBUILDBCD switch scans all disks for Windows installations and provides a choice of which entries to add to the BCD store.
    Please keep us updated with the status of the repair, to assist you further.

Regards,

Syed Abdul Jabbar, Jun 29, 2021
Thema:

دریافت کمک در مورد خطاهای فعال سازی Windows10

Loading...
  1. دریافت کمک در مورد خطاهای فعال سازی Windows10 - Similar Threads - دریافت کمک در

2. تغییر اساسی در ویندوز

in Windows 10 Gaming
    تغییر اساسی در ویندوز: چرا یک تغییر اصلی در ویندوز ایجاد نمیکنید؟ویندوز بعد از نصب حالت عمومی داره و بعد هر کسی برای شخصی سازی کردنش محدودیت هایی برای بقیه می گذارد که مانع از استفاده ویندوز و اطلاعات توسط دیگران شود.من یک پیشنهاد برای ویندوز دارم.آیا تمایل به شنیدن پیشنهاد من هستید؟...
  3. تغییر اساسی در ویندوز

in Windows 10 Software and Apps
    تغییر اساسی در ویندوز: چرا یک تغییر اصلی در ویندوز ایجاد نمیکنید؟ویندوز بعد از نصب حالت عمومی داره و بعد هر کسی برای شخصی سازی کردنش محدودیت هایی برای بقیه می گذارد که مانع از استفاده ویندوز و اطلاعات توسط دیگران شود.من یک پیشنهاد برای ویندوز دارم.آیا تمایل به شنیدن پیشنهاد من هستید؟...
  4. Windows Update دانلود درایورها و آپدیت آنها با کمک

in Windows 10 Gaming
    Windows Update دانلود درایورها و آپدیت آنها با کمک: با سلامهمینطور که می‌دونید می‌شود با کمک ویندوز آپدیت تمامی درایورها و آپدیت خود ویندوز را دانلود کرد. همچنین می‌تونیم با استفاده از این بخش آپدیت درایورها و یکسری متعلقات جداگانه را جهت بهبود کارایی رایانه دریافت کرد:برای این کار ابتدا لازم است به مسیر زیر برویدSettings >...
  5. Windows Update دانلود درایورها و آپدیت آنها با کمک

Windows Update دانلود درایورها و آپدیت آنها با کمک: با سلامهمینطور که می‌دونید می‌شود با کمک ویندوز آپدیت تمامی درایورها و آپدیت خود ویندوز را دانلود کرد. همچنین می‌تونیم با استفاده از این بخش آپدیت درایورها و یکسری متعلقات جداگانه را جهت بهبود کارایی رایانه دریافت کرد:برای این کار ابتدا لازم است به مسیر زیر برویدSettings >...
  6. حذف فایل‌های موقت تمپروری و پاکسازی فضای ذخیره سازی

حذف فایل‌های موقت تمپروری و پاکسازی فضای ذخیره سازی: با سلام:برای این کار ابتدا به مسیر زیر مراجعه کنیدSettings > System > Storage.کمی صبر کنید تا کامل فایل‌ها شناسایی بشوند.کلیک کنید Temporary Files سپس روی گزینه.کلیک کنید و تا پایان عملیات منتظر بمانید Remove files و پس از وارد شدن به بخش مربوطه روینکات مهم*.را غیر فعال کنید،...
  7. کد فعال سازی ویندوز 10

in Windows 10 Installation and Upgrade
    کد فعال سازی ویندوز 10: کد اکتیو کردن ویندوز 10 را ندارم https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%DA%A9%D8%AF-%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84/ed9aadc9-c5e6-41d5-b9ae-0cdfc53eef98
  8. کند شدن ویندوز در بازی ماینکرافت

in AntiVirus, Firewalls and System Security
    کند شدن ویندوز در بازی ماینکرافت: سلام دوستان من داخل بازی ماینکرافت داخل سید هیروبراین رفتم و دیدم ماین کرافتم هنگ میکنه و روی آنتی ویروس 360 علامت قرمز میاد من اسکن کردم ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد کمک میکنید من از tلانچر استفاده می کنم...
  9. وارد کردن رمز عبور سرور در کنترل حساب کاربری در ویندوز 10 امکان پذیر نیست

in AntiVirus, Firewalls and System Security
    وارد کردن رمز عبور سرور در کنترل حساب کاربری در ویندوز 10 امکان پذیر نیست: وارد کردن رمز عبور سرور در کنترل حساب کاربری در ویندوز 10 امکان پذیر نیست https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86/1a08aef5-1473-4fbc-a729-cb8936c6492d"
  10. فارسی سازی ویندوز 10

in Windows 10 Customization
    فارسی سازی ویندوز 10: ویندوز 10 بر روی لب تاب نصب بود با زبان فارسی بعد از آخرین بروز رسانی ویندوز به صورت انگلیسی منتشر شد و هر راهی را امتحان کردم نتوانستم ویندوز را فارسی کنم کسی می داند دلیل چیست....