Windows 10: dün yaşadığım lisans sorunu

Discus and support dün yaşadığım lisans sorunu in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; ben bu bilgisayarı 5-6 ay once aldım ve dün windows etkinleştirme hatası aldım hatanın sonu:f074 le bitiyor neyse ben ürün anahtarımı denedım "bu ürün... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Eray can2, Nov 30, 2024.

1. Eray can2 Win User

dün yaşadığım lisans sorunu

ben bu bilgisayarı 5-6 ay once aldım ve dün windows etkinleştirme hatası aldım hatanın sonu:f074 le bitiyor neyse ben ürün anahtarımı denedım "bu ürün anahtarıyle etkinleştirmek için bu cihazın kurulunu etkinleştirme hizmetine baglanması" dıye bır uyarı verıyor ne kadar anlatabıldım bılmıyorum ama yardımcı olursanız sevinirim

:)

Eray can2, Nov 30, 2024

2. Microsoft okul hesabım lisans süresi dolduğu için kilitlendi. Microsoft Okul hesabımı kişisel hesaba nasıl dönüştürebilir miyim? Bu sorunu nasıl çözebilirim

Microsoft okul hesabım lisans süresi dolduğu için kilitlendi. Microsoft Okul hesabımı kişisel hesaba dönüştürebilir miyim? Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Hesap kilitli olduğu için hiçbir şekilde masa üstünden müdahale edemiyorum.

Mert Balaban, Nov 30, 2024
  3. High time for a mini N-series phone?

ya! not x-series or y-series or z-series but suggest BABY-N series!!! very cute name!!! very hip!

shanghai---01, Nov 30, 2024
  4. LorenzoIT Win User

Unable to make capital "n" using the left "shift" and the capital "m" with the right "shift"!

Yesterday I removed and put back after 5 minutes the battery of my ASUS VivoBook Pro 15 N580GD with win10 64bit.

After that, everything seems to work normally except I can't make the capital "n" using the left "shift" and the capital "m" with the right "shift"!

But both work with the other "shift": the "n" with the right one and the "m" with the left one. Lowercase "n" and "m" work normally. All the other letters I can do them capital with both the left and right "shift".

But what is even more absurd is that I can do both the "n" and the "m" capital with the non-working "shift" by following these steps: I keep pressed "shift" then I keep pressed the "n" (or the "m"), when I release "shift" the letter in capital magically appears

Anyone have any idea what that might be and how to fix it?

LorenzoIT, Nov 30, 2024
Thema:

Loading...
  1. dün yaşadığım lisans sorunu - Similar Threads - dün yaşadığım lisans

2. Ses sorunu

in Windows 10 Software and Apps
    Ses sorunu: Bilgisayarımdaki ses düzeyi düşük, video izlerken sürekli kulaklık kullanıyorum. Ses sorununu giderme ile çözmeye çalıştım ama olmuyor. Yardımcı olur musunuz? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/ses-sorunu/d8af0884-8bda-4d2b-a5fc-bcecff34eda1
  3. windows lisans kodu

in Windows 10 Gaming
    windows lisans kodu: cihazımı ayarlardan sıfırladım ve şimdi lisans kodunu başka bir cihaz tarafından kullanılıyor diye hata alıyorum, windowsu etkinleştiremedim. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-lisans-kodu/ab41038d-9499-4892-b54f-9542c78f2013
  4. dün yaşadığım lisans sorunu

in Windows 10 Gaming
    dün yaşadığım lisans sorunu: ben bu bilgisayarı 5-6 ay once aldım ve dün windows etkinleştirme hatası aldım hatanın sonu:f074 le bitiyor neyse ben ürün anahtarımı denedım "bu ürün anahtarıyle etkinleştirmek için bu cihazın kurulunu etkinleştirme hizmetine baglanması" dıye bır uyarı verıyor ne kadar...
  5. dün yaşadığım lisans sorunu

in Windows 10 Updates and Activation
    dün yaşadığım lisans sorunu: ben bu bilgisayarı 5-6 ay once aldım ve dün windows etkinleştirme hatası aldım hatanın sonu:f074 le bitiyor neyse ben ürün anahtarımı denedım "bu ürün anahtarıyle etkinleştirmek için bu cihazın kurulunu etkinleştirme hizmetine baglanması" dıye bır uyarı verıyor ne kadar...
  6. DEPOLAMA SORUNU

in Windows 10 Gaming
    DEPOLAMA SORUNU: Merhaba! Tam olarak zamanını bilmiyorum ama 1-2 yıl önce Epic Games üzerinden GTA 80-90gb oyununu indirmiştim fakat sonrasında uygulamayı silmiştim. O zamandan beri yüklediğim uygulamaya ait bilgiler görünmese de depolama alanı hala geri gelmedi... Uygulama herhangi bir yerde...
  7. Fps sorunu

Fps sorunu: Merhaba Acer nitro i59300 rtx2060 8gb ram 120hz ekrana sahip bir laptop kullaniyorum.Ancak fps degerlerim cok dusukCsgo 100un altindaAyni sistem youtube videosunda 140+ aliyorEts ise 60 fps ultrada En düşük ayarlarda 120fps i nadiren geciyorInternette 1650 i59300 lu sistem...
  8. Fps sorunu

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Fps sorunu: Merhaba Acer nitro i59300 rtx2060 8gb ram 120hz ekrana sahip bir laptop kullaniyorum.Ancak fps degerlerim cok dusukCsgo 100un altindaAyni sistem youtube videosunda 140+ aliyorEts ise 60 fps ultrada En düşük ayarlarda 120fps i nadiren geciyorInternette 1650 i59300 lu sistem...
  9. 0x800b010f sorunu

0x800b010f sorunu: Wİndows 11 de x64 tabanlı sistemler için olan windows 11 01 toplu güncelleştirmesini KB5010795 indirmeye çalıştığımda bana bu hatayı veriyor nasıl çözebilirim? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/0x800b010f-sorunu/60a89486-bb22-421b-9dca-01be0f550dfa
  10. Extracting sorunu

in Windows 10 Network and Sharing
    Extracting sorunu: Arkadaşlar merhaba benim sorunum şu ben bir dosya veya herhangi bir oyun indiriyorum ve bana şöyle diyor aşağıdaki ss bakın bunu diyor yükleniyor ve anında kapanıyor hiç bir şey gelmiyor yükleme ekranı falan ne yapmalıyım ?...