Windows 10: דיסק אונקי מתנתק לבד לאחר כמה שניות

Discus and support דיסק אונקי מתנתק לבד לאחר כמה שניות in Windows 10 Drivers and Hardware to solve the problem; שלום יש לי דיסק אונקי כשאני מחבר אותו למחשב הוא מזווהה רגיל לאחר כמה שניות הוא מתנתק לבד מה אפשר לעשות בדיוק... Discussion in 'Windows 10 Drivers and Hardware' started by מאיר דוד, Sep 10, 2024.

1. דיסק אונקי מתנתק לבד לאחר כמה שניות

שלום יש לי דיסק אונקי כשאני מחבר אותו למחשב הוא מזווהה רגיל לאחר כמה שניות הוא מתנתק לבד מה אפשר לעשות בדיוק

:)

מאיר דוד, Sep 10, 2024
Thema:

דיסק אונקי מתנתק לבד לאחר כמה שניות

Loading...
  1. דיסק אונקי מתנתק לבד לאחר כמה שניות - Similar Threads - דיסק אונקי מתנתק

2. ביטלוקר הופעל לבד

in Windows 10 Gaming
    ביטלוקר הופעל לבד: שלום. אני איש מחשוב של החברה טוסקה פתרונות לשימוש חוזר בע"מ.יש לי פה מחשב עסקי שהיה Inrolled ל Intune עד לפני כמה חודשים.המחשב עבר פרמוט ומחיקת פרטישן והתקנה של ווינדוס מחדש. הותקן יוזר מקומי לא מייקרוספוטי המחשב שומש לגיבוי מידע ולא הופעל בו שום ביטלוקר.לפני כשבוע הוצאתי את...
  3. ביטלוקר הופעל לבד

in Windows 10 Software and Apps
    ביטלוקר הופעל לבד: שלום. אני איש מחשוב של החברה טוסקה פתרונות לשימוש חוזר בע"מ.יש לי פה מחשב עסקי שהיה Inrolled ל Intune עד לפני כמה חודשים.המחשב עבר פרמוט ומחיקת פרטישן והתקנה של ווינדוס מחדש. הותקן יוזר מקומי לא מייקרוספוטי המחשב שומש לגיבוי מידע ולא הופעל בו שום ביטלוקר.לפני כשבוע הוצאתי את...
  4. ביטלוקר הופעל לבד

in AntiVirus, Firewalls and System Security
  5. שלום , יש לי מחשב בארגון עם כמה משתמשים שמשום מה נמחקים לו פרופילים ללא סיבה

in Windows 10 Gaming
    שלום , יש לי מחשב בארגון עם כמה משתמשים שמשום מה נמחקים לו פרופילים ללא סיבה: שלום , יש לי מחשב בארגון עם כמה משתמשים שמשום מה נמחקים לו פרופילים ללא סיבה איך אפשר למנוע זאת תודהHello, I have a computer in an organization with several users whose profiles are deleted for no reason. How can this be prevented? Thanks...
  6. שלום , יש לי מחשב בארגון עם כמה משתמשים שמשום מה נמחקים לו פרופילים ללא סיבה

שלום , יש לי מחשב בארגון עם כמה משתמשים שמשום מה נמחקים לו פרופילים ללא סיבה: שלום , יש לי מחשב בארגון עם כמה משתמשים שמשום מה נמחקים לו פרופילים ללא סיבה איך אפשר למנוע זאת תודהHello, I have a computer in an organization with several users whose profiles are deleted for no reason. How can this be prevented? Thanks...
  7. דיסק אונקי מתנתק לבד לאחר כמה שניות

in Windows 10 Gaming
    דיסק אונקי מתנתק לבד לאחר כמה שניות: שלום יש לי דיסק אונקי כשאני מחבר אותו למחשב הוא מזווהה רגיל לאחר כמה שניות הוא מתנתק לבד מה אפשר לעשות בדיוק https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7/74f8bc53-fe98-4fce-aed8-d6632aace5e6
  8. דיסק אונקי מתנתק לבד לאחר כמה שניות

דיסק אונקי מתנתק לבד לאחר כמה שניות: שלום יש לי דיסק אונקי כשאני מחבר אותו למחשב הוא מזווהה רגיל לאחר כמה שניות הוא מתנתק לבד מה אפשר לעשות בדיוק https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7/74f8bc53-fe98-4fce-aed8-d6632aace5e6