Windows 10: Dzień dobry. Opowiedzieć czego dotyczy problem?
Discus and support Dzień dobry. Opowiedzieć czego dotyczy problem? in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging to solve the problem; Szczerze to wszystkiego. Komputer zakupiony został już dokonanym przejściem na windows 10 Pro. Niestety po pewnym czasie dysk uległ awari, i przez moje... Discussion in 'Windows 10 BSOD Crashes and Debugging' started by Adrian Ka, Apr 24, 2024.
Thema:
Dzień dobry. Opowiedzieć czego dotyczy problem?
Loading...
-
Dzień dobry. Opowiedzieć czego dotyczy problem? - Similar Threads - Dzień dobry Opowiedzieć
-
Dobry den mám takovou pc hru a mám problém se hrou kterou mám je Flatout Ultimate Carnage...
in Windows 10 Software and AppsDobry den mám takovou pc hru a mám problém se hrou kterou mám je Flatout Ultimate Carnage...: Dobry de mám takovou pc hru Flatout Ultimate Carnage original a píše mě to že Vaše ID Služby windows live je uzamknuto. Chcete-li sve ID Služby windows live skontrolovat navštivte stránky http:/acount.live.com... -
Dobry den mám takovou pc hru a mám problém se hrou kterou mám je Flatout Ultimate Carnage...
in Windows 10 Installation and UpgradeDobry den mám takovou pc hru a mám problém se hrou kterou mám je Flatout Ultimate Carnage...: Dobry de mám takovou pc hru Flatout Ultimate Carnage original a píše mě to že Vaše ID Služby windows live je uzamknuto. Chcete-li sve ID Služby windows live skontrolovat navštivte stránky http:/acount.live.com... -
Dobry den prajem. Mam problem s Event Id 3509 a Event Id 10016. Co s t ym ma mam robit? Za...
in Windows 10 Software and AppsDobry den prajem. Mam problem s Event Id 3509 a Event Id 10016. Co s t ym ma mam robit? Za...: Dobry den prajem. Mam problem s Event Id 3509 a Event Id 10016. Co s t ym ma mam robit? Za radu vopred dakujem. PC sa stale restuartuje vyskoci modra obrazovka.... -
Dobry den prajem. Mam problem s Event Id 3509 a Event Id 10016. Co s t ym ma mam robit? Za...
in Windows 10 GamingDobry den prajem. Mam problem s Event Id 3509 a Event Id 10016. Co s t ym ma mam robit? Za...: Dobry den prajem. Mam problem s Event Id 3509 a Event Id 10016. Co s t ym ma mam robit? Za radu vopred dakujem. PC sa stale restuartuje vyskoci modra obrazovka.... -
in Windows 10 GamingDzień dobry. Opowiedzieć czego dotyczy problem?: Szczerze to wszystkiego. Komputer zakupiony został już dokonanym przejściem na windows 10 Pro. Niestety po pewnym czasie dysk uległ awari, i przez moje zaniedbanie nie tworząc sobie narzędzi do odzyskania i naprawy, pobrałem narzędzie strony. I choć wydawało sie wporządku,... -
in Windows 10 Software and AppsDzień dobry. Opowiedzieć czego dotyczy problem?: Szczerze to wszystkiego. Komputer zakupiony został już dokonanym przejściem na windows 10 Pro. Niestety po pewnym czasie dysk uległ awari, i przez moje zaniedbanie nie tworząc sobie narzędzi do odzyskania i naprawy, pobrałem narzędzie strony. I choć wydawało sie wporządku,... -
Dzień dobry, zostałam zaatakowana przez hakerów. Wszystkie pliki mam zaszyfrowane,...
in Windows 10 Software and AppsDzień dobry, zostałam zaatakowana przez hakerów. Wszystkie pliki mam zaszyfrowane,...: Dzień dobry, zostałam zaatakowana przez hakerów. Wszystkie pliki mam zaszyfrowane, otrzymałam taką wiadomosć przy otwarciu plików i komputera... -
Dzień dobry, zostałam zaatakowana przez hakerów. Wszystkie pliki mam zaszyfrowane,...
in Windows 10 GamingDzień dobry, zostałam zaatakowana przez hakerów. Wszystkie pliki mam zaszyfrowane,...: Dzień dobry, zostałam zaatakowana przez hakerów. Wszystkie pliki mam zaszyfrowane, otrzymałam taką wiadomosć przy otwarciu plików i komputera... -
in AntiVirus, Firewalls and System SecurityDzień dobry, zostałam zaatakowana przez hakerów. Wszystkie pliki mam zaszyfrowane,...: Dzień dobry, zostałam zaatakowana przez hakerów. Wszystkie pliki mam zaszyfrowane, otrzymałam taką wiadomosć przy otwarciu plików i komputera...