Windows 10: Dzień dobry. Opowiedzieć czego dotyczy problem?
Discus and support Dzień dobry. Opowiedzieć czego dotyczy problem? in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Szczerze to wszystkiego. Komputer zakupiony został już dokonanym przejściem na windows 10 Pro. Niestety po pewnym czasie dysk uległ awari, i przez moje... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Adrian Ka, Apr 24, 2024.
Thema:
Dzień dobry. Opowiedzieć czego dotyczy problem?
Loading...
-
Dzień dobry. Opowiedzieć czego dotyczy problem? - Similar Threads - Dzień dobry Opowiedzieć
-
Dobry den prajem. Mam problem s Event Id 3509 a Event Id 10016. Co s t ym ma mam robit? Za...
in Windows 10 Software and AppsDobry den prajem. Mam problem s Event Id 3509 a Event Id 10016. Co s t ym ma mam robit? Za...: Dobry den prajem. Mam problem s Event Id 3509 a Event Id 10016. Co s t ym ma mam robit? Za radu vopred dakujem. PC sa stale restuartuje vyskoci modra obrazovka.... -
Dobry den prajem. Mam problem s Event Id 3509 a Event Id 10016. Co s t ym ma mam robit? Za...
in Windows 10 GamingDobry den prajem. Mam problem s Event Id 3509 a Event Id 10016. Co s t ym ma mam robit? Za...: Dobry den prajem. Mam problem s Event Id 3509 a Event Id 10016. Co s t ym ma mam robit? Za radu vopred dakujem. PC sa stale restuartuje vyskoci modra obrazovka.... -
in Windows 10 GamingDzień dobry. Opowiedzieć czego dotyczy problem?: Szczerze to wszystkiego. Komputer zakupiony został już dokonanym przejściem na windows 10 Pro. Niestety po pewnym czasie dysk uległ awari, i przez moje zaniedbanie nie tworząc sobie narzędzi do odzyskania i naprawy, pobrałem narzędzie strony. I choć wydawało sie wporządku,... -
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingDzień dobry. Opowiedzieć czego dotyczy problem?: Szczerze to wszystkiego. Komputer zakupiony został już dokonanym przejściem na windows 10 Pro. Niestety po pewnym czasie dysk uległ awari, i przez moje zaniedbanie nie tworząc sobie narzędzi do odzyskania i naprawy, pobrałem narzędzie strony. I choć wydawało sie wporządku,... -
Dzień dobry, zostałam zaatakowana przez hakerów. Wszystkie pliki mam zaszyfrowane,...
in Windows 10 Software and AppsDzień dobry, zostałam zaatakowana przez hakerów. Wszystkie pliki mam zaszyfrowane,...: Dzień dobry, zostałam zaatakowana przez hakerów. Wszystkie pliki mam zaszyfrowane, otrzymałam taką wiadomosć przy otwarciu plików i komputera... -
Dzień dobry, zostałam zaatakowana przez hakerów. Wszystkie pliki mam zaszyfrowane,...
in Windows 10 GamingDzień dobry, zostałam zaatakowana przez hakerów. Wszystkie pliki mam zaszyfrowane,...: Dzień dobry, zostałam zaatakowana przez hakerów. Wszystkie pliki mam zaszyfrowane, otrzymałam taką wiadomosć przy otwarciu plików i komputera... -
in AntiVirus, Firewalls and System SecurityDzień dobry, zostałam zaatakowana przez hakerów. Wszystkie pliki mam zaszyfrowane,...: Dzień dobry, zostałam zaatakowana przez hakerów. Wszystkie pliki mam zaszyfrowane, otrzymałam taką wiadomosć przy otwarciu plików i komputera... -
problems and problems
in Windows 10 BSOD Crashes and Debuggingproblems and problems: an open letter to the CEO.Mr. NadellaI am curious about several problems with windows.Why does windows have so many problems trying to upgrade the system and some program problems after the system is upgraded?I use Windows an integrated system, IOS an integrated system and... -
Problems after problems after problems after problems
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingProblems after problems after problems after problems: Every other time I reset my router and after my router resets, my computers reconnect automatically, now all of a sudden I reset my router and I have 6 computers all with a WWW icon with a line through it and I have to disable and reenable the adapter to get internet back....