Windows 10: Dzień dobry, zostałam zaatakowana przez hakerów. Wszystkie pliki mam zaszyfrowane,...
Discus and support Dzień dobry, zostałam zaatakowana przez hakerów. Wszystkie pliki mam zaszyfrowane,... in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Dzień dobry, zostałam zaatakowana przez hakerów. Wszystkie pliki mam zaszyfrowane, otrzymałam taką wiadomosć przy otwarciu plików i komputera... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by DominikTudek, May 21, 2023.
Thema:
Dzień dobry, zostałam zaatakowana przez hakerów. Wszystkie pliki mam zaszyfrowane,...
Loading...
-
Dzień dobry, zostałam zaatakowana przez hakerów. Wszystkie pliki mam zaszyfrowane,... - Similar Threads - Dzień dobry zostałam
-
Dobry den prajem. Mam problem s Event Id 3509 a Event Id 10016. Co s t ym ma mam robit? Za...
in Windows 10 Software and AppsDobry den prajem. Mam problem s Event Id 3509 a Event Id 10016. Co s t ym ma mam robit? Za...: Dobry den prajem. Mam problem s Event Id 3509 a Event Id 10016. Co s t ym ma mam robit? Za radu vopred dakujem. PC sa stale restuartuje vyskoci modra obrazovka.... -
Dobry den prajem. Mam problem s Event Id 3509 a Event Id 10016. Co s t ym ma mam robit? Za...
in Windows 10 GamingDobry den prajem. Mam problem s Event Id 3509 a Event Id 10016. Co s t ym ma mam robit? Za...: Dobry den prajem. Mam problem s Event Id 3509 a Event Id 10016. Co s t ym ma mam robit? Za radu vopred dakujem. PC sa stale restuartuje vyskoci modra obrazovka.... -
Dzień dobry. Opowiedzieć czego dotyczy problem?
in Windows 10 GamingDzień dobry. Opowiedzieć czego dotyczy problem?: Szczerze to wszystkiego. Komputer zakupiony został już dokonanym przejściem na windows 10 Pro. Niestety po pewnym czasie dysk uległ awari, i przez moje zaniedbanie nie tworząc sobie narzędzi do odzyskania i naprawy, pobrałem narzędzie strony. I choć wydawało sie wporządku,... -
in Windows 10 Software and AppsDzień dobry. Opowiedzieć czego dotyczy problem?: Szczerze to wszystkiego. Komputer zakupiony został już dokonanym przejściem na windows 10 Pro. Niestety po pewnym czasie dysk uległ awari, i przez moje zaniedbanie nie tworząc sobie narzędzi do odzyskania i naprawy, pobrałem narzędzie strony. I choć wydawało sie wporządku,... -
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingDzień dobry. Opowiedzieć czego dotyczy problem?: Szczerze to wszystkiego. Komputer zakupiony został już dokonanym przejściem na windows 10 Pro. Niestety po pewnym czasie dysk uległ awari, i przez moje zaniedbanie nie tworząc sobie narzędzi do odzyskania i naprawy, pobrałem narzędzie strony. I choć wydawało sie wporządku,... -
Dzień dobry, zostałam zaatakowana przez hakerów. Wszystkie pliki mam zaszyfrowane,...
in Windows 10 GamingDzień dobry, zostałam zaatakowana przez hakerów. Wszystkie pliki mam zaszyfrowane,...: Dzień dobry, zostałam zaatakowana przez hakerów. Wszystkie pliki mam zaszyfrowane, otrzymałam taką wiadomosć przy otwarciu plików i komputera... -
in AntiVirus, Firewalls and System SecurityDzień dobry, zostałam zaatakowana przez hakerów. Wszystkie pliki mam zaszyfrowane,...: Dzień dobry, zostałam zaatakowana przez hakerów. Wszystkie pliki mam zaszyfrowane, otrzymałam taką wiadomosć przy otwarciu plików i komputera... -
MAM Without enrollment
in Windows 10 Software and AppsMAM Without enrollment: I simply want the management type to read without enrollment. I don't want my iOS end users to be required to enroll into Intune. Just a basic App Protection Policy. No matter what I do, or where I start, I keep getting everything but what I want eg. All app types, unmanaged,... -
Moje pliki są udostępniane?
in AntiVirus, Firewalls and System SecurityMoje pliki są udostępniane?: Witam. Robiłem scan MBSA i odkryłem że na moim komputerze są udostępniane pliki. Po odpaleniu cmd i wpisując net share znalazłem takie wpisy C:\Windows\system32>net share Udział Zasób Uwaga...