Windows 10: Dziwne zachowanie podczas zamykania

Discus and support Dziwne zachowanie podczas zamykania in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging to solve the problem; Witam, gdy zamykam komputer podczas zamykania wyskakuje komunikat "trwa przygotowywanie komputera" po paru minutach komunikat znika i komputer się... Discussion in 'Windows 10 BSOD Crashes and Debugging' started by Resus901, Jun 21, 2022.

1. Resus901 Win User

Dziwne zachowanie podczas zamykania

Witam, gdy zamykam komputer podczas zamykania wyskakuje komunikat "trwa przygotowywanie komputera" po paru minutach komunikat znika i komputer się wyłącza. Jak mogę się pozbyć czegoś takiego?

:)

Resus901, Jun 21, 2022

2. BSOD podczas gry w FH3

Podczas gry w Forze Horizon 3 wielokrotnie dostaje BSOD. Podgląd zdarzeń mówi: Wyniki tej operacji były następujące: 0x0000007a (0x0000000000000020, 0xffffffffc000000e, 0xffffb00949c9b0e0, 0x0000000000000000). Zrzut zapisano w: C:\Windows\MEMORY.DMP. Identyfikator
    raportu: f1a05b0b-dab2-4101-8269-3f9b8e1a09bb. Mój sprzęt:

Ryzen 3 2200g

8gb ram ddr4 3000mhz (przez współdzielenie tej pamięci z kartą graficzną obcięte do 1500mhz plz jak to wyłączyć)

Radeon r9 280x

ssd 500gb + hdd 250 gb

Windows 10 home 64 bit

MnichałBagiennik, Jun 22, 2022
  3. Maria_S_ Win User
    Informacje na temat telefonu i komputera podczas zgłaszania problemu dot. programu Nokia Suite

Szanowni Uczestnicy forum!

Będziemy wdzięczni, jeśli podczas zgłaszania problemów związanych z programem Nokia Suite będziecie podawać pełne informacje na temat swojego telefonu i systemu operacyjnego komputera. W większości przypadków uczestnicy naszego forum opisują problemy bardzo
    zwięźle i potrzebne są dalsze wyjaśnienia. Podanie szczegółowych informacji na temat telefonu i komputera nie zajmie Wam dużo czasu, a dzięki temu problem zostanie jasno przedstawiony na forum i możliwe będzie uzyskanie szybkiej odpowiedzi.

Telefon: w telefonach z systemem Symbian i S40 (w tym Asha) wybierz *#0000# i naciśnij klawisz połączeń. W telefonach z systemami Windows Phone i MeeGo w Ustawieniach wybierz opcję
    O telefonie.

Informacje o komputerze:

W programie Nokia Suite wybierz Pomoc > Informacje o programie Nokia Suite > Informacje o systemie

Zauważyliśmy, że niektóre tematy nie zawierają pełnych informacji na temat zgłaszanego problemu. Dobrze byłoby, gdybyście podczas zgłaszania problemu podawali jak najwięcej informacji ze swojej strony .

Maria_S_, Jun 22, 2022
  4. Dziwne zachowanie podczas zamykania

błąd 8007000E

Podczas aktualizacji wyskakuje błąd 8007000E . Aktualizacja do WINDOWS PHONE 7.8 . Proszę o pomoc Remik

RemigiuszLeliński, Jun 22, 2022
Thema:

Dziwne zachowanie podczas zamykania

Loading...
  1. Dziwne zachowanie podczas zamykania - Similar Threads - Dziwne zachowanie podczas

2. Komputer zawiesza sie na pare sekund podczas gry

in Windows 10 Software and Apps
    Komputer zawiesza sie na pare sekund podczas gry: Witam.Mam problem z moim komputerem gdy gram w jakas gre i chce przejsc do przegladarki zeby cos sprawdzic lub zrobic cokolwiek innego caly ekran zacina sie na 1-3s a pozniej jest juz wszystko dobrze. Czasami rowniez gdy chce wlaczyc przegladarke podczas grania i przelaczyc...
  3. Deformujący sie dźwięk podczas grania

in Windows 10 Gaming
    Deformujący sie dźwięk podczas grania: Dzień dobry, mam problem z dźwiękiem podczas grania dźwięk się deformuje i słychać wszystko nie wyraźnie. Czy zna ktoś sposób jak to naprawić?wszystkie sterowniki mam najnowsze a dzieje się tak od dość długiego czasu....
  4. Deformujący sie dźwięk podczas grania

Deformujący sie dźwięk podczas grania: Dzień dobry, mam problem z dźwiękiem podczas grania dźwięk się deformuje i słychać wszystko nie wyraźnie. Czy zna ktoś sposób jak to naprawić?wszystkie sterowniki mam najnowsze a dzieje się tak od dość długiego czasu....
  5. windows 11 Bład podczas przywracania systemu 0x80070301

in Windows 10 Gaming
    windows 11 Bład podczas przywracania systemu 0x80070301: witam nie moge przywrócić systemu do puntku przywracania , próbowałem kilka razy zresetować komputer lecz to nic nie dało. użyłem poprzednio aplikacji która powinna przyspieszyć mój komputer przed tym zrobiłem normalnie punkt zapisu po próbie przywrócenia systemu pojawia się...
  6. windows 11 Bład podczas przywracania systemu 0x80070301

windows 11 Bład podczas przywracania systemu 0x80070301: witam nie moge przywrócić systemu do puntku przywracania , próbowałem kilka razy zresetować komputer lecz to nic nie dało. użyłem poprzednio aplikacji która powinna przyspieszyć mój komputer przed tym zrobiłem normalnie punkt zapisu po próbie przywrócenia systemu pojawia się...
  7. Dziwne zachowanie podczas zamykania

in Windows 10 Gaming
    Dziwne zachowanie podczas zamykania: Witam, gdy zamykam komputer podczas zamykania wyskakuje komunikat "trwa przygotowywanie komputera" po paru minutach komunikat znika i komputer się wyłącza. Jak mogę się pozbyć czegoś takiego?...
  8. Dziwne zachowanie podczas zamykania

Dziwne zachowanie podczas zamykania: Witam, gdy zamykam komputer podczas zamykania wyskakuje komunikat "trwa przygotowywanie komputera" po paru minutach komunikat znika i komputer się wyłącza. Jak mogę się pozbyć czegoś takiego?...
  9. Błąd podczas pobierania gry na Microsoft Store

in Microsoft Windows 10 Store
    Błąd podczas pobierania gry na Microsoft Store: Pod koniec pobierania Skyrim'a lub jakiegokolwiek Fallout'a z gamepassa występuje błąd I...
  10. BSOD podczas gry w FH3

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    BSOD podczas gry w FH3: Podczas gry w Forze Horizon 3 wielokrotnie dostaje BSOD. Podgląd zdarzeń mówi: Wyniki tej operacji były następujące: 0x0000007a 0x0000000000000020, 0xffffffffc000000e, 0xffffb00949c9b0e0, 0x0000000000000000. Zrzut zapisano w: C:\Windows\MEMORY.DMP. Identyfikator raportu:...