Windows 10: Dziwne zachowanie podczas zamykania
Discus and support Dziwne zachowanie podczas zamykania in Windows 10 Gaming to solve the problem; Witam, gdy zamykam komputer podczas zamykania wyskakuje komunikat "trwa przygotowywanie komputera" po paru minutach komunikat znika i komputer się... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Resus901, Jun 21, 2022.
Thema:
Dziwne zachowanie podczas zamykania
Loading...
-
Dziwne zachowanie podczas zamykania - Similar Threads - Dziwne zachowanie podczas
-
Komputer zawiesza sie na pare sekund podczas gry
in Windows 10 Software and AppsKomputer zawiesza sie na pare sekund podczas gry: Witam.Mam problem z moim komputerem gdy gram w jakas gre i chce przejsc do przegladarki zeby cos sprawdzic lub zrobic cokolwiek innego caly ekran zacina sie na 1-3s a pozniej jest juz wszystko dobrze. Czasami rowniez gdy chce wlaczyc przegladarke podczas grania i przelaczyc... -
Deformujący sie dźwięk podczas grania
in Windows 10 GamingDeformujący sie dźwięk podczas grania: Dzień dobry, mam problem z dźwiękiem podczas grania dźwięk się deformuje i słychać wszystko nie wyraźnie. Czy zna ktoś sposób jak to naprawić?wszystkie sterowniki mam najnowsze a dzieje się tak od dość długiego czasu.... -
Deformujący sie dźwięk podczas grania
in Windows 10 Software and AppsDeformujący sie dźwięk podczas grania: Dzień dobry, mam problem z dźwiękiem podczas grania dźwięk się deformuje i słychać wszystko nie wyraźnie. Czy zna ktoś sposób jak to naprawić?wszystkie sterowniki mam najnowsze a dzieje się tak od dość długiego czasu.... -
windows 11 Bład podczas przywracania systemu 0x80070301
in Windows 10 Gamingwindows 11 Bład podczas przywracania systemu 0x80070301: witam nie moge przywrócić systemu do puntku przywracania , próbowałem kilka razy zresetować komputer lecz to nic nie dało. użyłem poprzednio aplikacji która powinna przyspieszyć mój komputer przed tym zrobiłem normalnie punkt zapisu po próbie przywrócenia systemu pojawia się... -
windows 11 Bład podczas przywracania systemu 0x80070301
in Windows 10 Software and Appswindows 11 Bład podczas przywracania systemu 0x80070301: witam nie moge przywrócić systemu do puntku przywracania , próbowałem kilka razy zresetować komputer lecz to nic nie dało. użyłem poprzednio aplikacji która powinna przyspieszyć mój komputer przed tym zrobiłem normalnie punkt zapisu po próbie przywrócenia systemu pojawia się... -
in Windows 10 Software and AppsDziwne zachowanie podczas zamykania: Witam, gdy zamykam komputer podczas zamykania wyskakuje komunikat "trwa przygotowywanie komputera" po paru minutach komunikat znika i komputer się wyłącza. Jak mogę się pozbyć czegoś takiego?... -
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingDziwne zachowanie podczas zamykania: Witam, gdy zamykam komputer podczas zamykania wyskakuje komunikat "trwa przygotowywanie komputera" po paru minutach komunikat znika i komputer się wyłącza. Jak mogę się pozbyć czegoś takiego?... -
Błąd podczas pobierania gry na Microsoft Store
in Microsoft Windows 10 StoreBłąd podczas pobierania gry na Microsoft Store: Pod koniec pobierania Skyrim'a lub jakiegokolwiek Fallout'a z gamepassa występuje błąd I... -
BSOD podczas gry w FH3
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingBSOD podczas gry w FH3: Podczas gry w Forze Horizon 3 wielokrotnie dostaje BSOD. Podgląd zdarzeń mówi: Wyniki tej operacji były następujące: 0x0000007a 0x0000000000000020, 0xffffffffc000000e, 0xffffb00949c9b0e0, 0x0000000000000000. Zrzut zapisano w: C:\Windows\MEMORY.DMP. Identyfikator raportu:...