Windows 10: Dzwięk w słuchawkach czasem gra gdy włącze laptopa

Discus and support Dzwięk w słuchawkach czasem gra gdy włącze laptopa in Windows 10 Drivers and Hardware to solve the problem; A więc ostatnio jak włączam swojego laptopa to czasem w słuchawkach gra jakaś muzyka i to losowa, raz miałem gta san andreas theme, a raz jakąś... Discussion in 'Windows 10 Drivers and Hardware' started by staszek2008 antos, Aug 3, 2023.

1. Dzwięk w słuchawkach czasem gra gdy włącze laptopa

A więc ostatnio jak włączam swojego laptopa to czasem w słuchawkach gra jakaś muzyka i to losowa, raz miałem gta san andreas theme, a raz jakąś japońską piosenke, zauważyłem też, że zazwyczaj jest to coś czego słuchałem na swoim laptopie dnia wcześniejszego, nawet jeśli przez przypadek.Nie jestem pewien co z tym zrobić, jest to rzadkie i samo uruchomienie ponowne laptopa powoduje, że muzyka przestaje grać, ale jednak potrafi to przeszkadzać.

:)

staszek2008 antos, Aug 3, 2023

2. Laptop rozładowuje się do zera gdy jest długo wyłączony

Laptop rozładowuje się, gdy jest wyłączony do zera w kilka miesięcy chcę, aby mój laptop nie rozładowywał się do zera, gdy jest nieużywany, czy jest to szkodliwe dla baterii? Jak to bezpiecznie wyłączyć.

Laptop: Acer Predator Helios 300 (G3-572)

MAREKXDDDD, Aug 3, 2023
  3. Riel Alc Win User
    w gcomb

Hi,

For better assistance, we'd like to know the following:

• What exactly were you trying to do with W GMOB?
    • What device are you using?

We're looking forward to your reply.

Riel Alc, Aug 3, 2023
  4. 24C
    24c Win User

Dzwięk w słuchawkach czasem gra gdy włącze laptopa

Sign in without p/w issue

Did a clean install of Windows 10 and updated it to the version shown.
    Trying to eliminate the need for p/w at sign in, I ran netplwiz as I have always done.

Top USER ACCOUNTS is from the Install I've been upgrading for a long time
    Bottom USER ACCOUNTS is from today's clean install on another machine

There is no:
    "Users must enter a user name and password to use this computer" to uncheck
    in the clean install
    I have never seen this before and can't by pass the sign in p/w step

Any suggestions greatly appreciated

Dzwięk w słuchawkach czasem gra gdy włącze laptopa 296028d1599263261t-sign-without-p-w-issue-ver.png

Dzwięk w słuchawkach czasem gra gdy włącze laptopa 296029d1599263309t-sign-without-p-w-issue-intel.jpg

Dzwięk w słuchawkach czasem gra gdy włącze laptopa 296030d1599263325t-sign-without-p-w-issue-amd.png

Thema:

Dzwięk w słuchawkach czasem gra gdy włącze laptopa

Loading...
  1. Dzwięk w słuchawkach czasem gra gdy włącze laptopa - Similar Threads - Dzwięk słuchawkach czasem

2. problem z dźwiękiem w słuchawkach

in Windows 10 Gaming
    problem z dźwiękiem w słuchawkach: zmieniłem częstotliwość w właściwościach słuchawek razer kraken przewodowe próbując naprawić jeden problem ale po tym nie słyszę już nic na tych słuchawkach...
  3. problem z dźwiękiem w słuchawkach

in Windows 10 Software and Apps
    problem z dźwiękiem w słuchawkach: zmieniłem częstotliwość w właściwościach słuchawek razer kraken przewodowe próbując naprawić jeden problem ale po tym nie słyszę już nic na tych słuchawkach...
  4. Mikrofon w słuchawkach

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Mikrofon w słuchawkach: Cześć mam problem z słuchawkami nie dziła mi w nich mikrofon jakieś 5 minut temu mi spadły ale słuchawki działają a mikrofon nie co zrobić ? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mikrofon-w-s%C5%82uchawkach/69b8883b-1ff9-499d-9dca-9c8126fef0d5
  5. Mikrofon w słuchawkach

in Windows 10 Gaming
    Mikrofon w słuchawkach: Cześć mam problem z słuchawkami nie dziła mi w nich mikrofon jakieś 5 minut temu mi spadły ale słuchawki działają a mikrofon nie co zrobić ? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mikrofon-w-s%C5%82uchawkach/69b8883b-1ff9-499d-9dca-9c8126fef0d5
  6. Mikrofon w słuchawkach

7. Dzwięk w słuchawkach czasem gra gdy włącze laptopa

in Windows 10 Gaming
    Dzwięk w słuchawkach czasem gra gdy włącze laptopa: A więc ostatnio jak włączam swojego laptopa to czasem w słuchawkach gra jakaś muzyka i to losowa, raz miałem gta san andreas theme, a raz jakąś japońską piosenke, zauważyłem też, że zazwyczaj jest to coś czego słuchałem na swoim laptopie dnia wcześniejszego, nawet jeśli przez...
  8. Dzwięk w słuchawkach czasem gra gdy włącze laptopa

Dzwięk w słuchawkach czasem gra gdy włącze laptopa: A więc ostatnio jak włączam swojego laptopa to czasem w słuchawkach gra jakaś muzyka i to losowa, raz miałem gta san andreas theme, a raz jakąś japońską piosenke, zauważyłem też, że zazwyczaj jest to coś czego słuchałem na swoim laptopie dnia wcześniejszego, nawet jeśli przez...
  9. GDI+ window ccc.exe

in AntiVirus, Firewalls and System Security
    GDI+ window ccc.exe: For the last couple of weeks, when I go to shutdown my PC, I'm getting a message that GDI+ window ccc.exe needs to close. What is causing this file to be open? I try to exit my programs before I shutdown the PC. If I click on shutdown anyhow, nothing seems to happen. Is this...
  10. slow shutdown -- GDI+

in Windows 10 Performance & Maintenance
    slow shutdown -- GDI+: during shutdown, I get message that GDI+ is open, and is delaying the shutdown process what I tried: I ran troubleshooter/power, it just reset the power options to default, but did not solve the problem I ran sfc/scannow, it did not find any integrity violations. 62631