Windows 10: Dzwięk w słuchawkach czasem gra gdy włącze laptopa
Discus and support Dzwięk w słuchawkach czasem gra gdy włącze laptopa in Windows 10 Drivers and Hardware to solve the problem; A więc ostatnio jak włączam swojego laptopa to czasem w słuchawkach gra jakaś muzyka i to losowa, raz miałem gta san andreas theme, a raz jakąś... Discussion in 'Windows 10 Drivers and Hardware' started by staszek2008 antos, Aug 3, 2023.
Thema:
Dzwięk w słuchawkach czasem gra gdy włącze laptopa
Loading...
-
Dzwięk w słuchawkach czasem gra gdy włącze laptopa - Similar Threads - Dzwięk słuchawkach czasem
-
problem z dźwiękiem w słuchawkach
in Windows 10 Gamingproblem z dźwiękiem w słuchawkach: zmieniłem częstotliwość w właściwościach słuchawek razer kraken przewodowe próbując naprawić jeden problem ale po tym nie słyszę już nic na tych słuchawkach... -
problem z dźwiękiem w słuchawkach
in Windows 10 Software and Appsproblem z dźwiękiem w słuchawkach: zmieniłem częstotliwość w właściwościach słuchawek razer kraken przewodowe próbując naprawić jeden problem ale po tym nie słyszę już nic na tych słuchawkach... -
Mikrofon w słuchawkach
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingMikrofon w słuchawkach: Cześć mam problem z słuchawkami nie dziła mi w nich mikrofon jakieś 5 minut temu mi spadły ale słuchawki działają a mikrofon nie co zrobić ? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mikrofon-w-s%C5%82uchawkach/69b8883b-1ff9-499d-9dca-9c8126fef0d5 -
Mikrofon w słuchawkach
in Windows 10 GamingMikrofon w słuchawkach: Cześć mam problem z słuchawkami nie dziła mi w nich mikrofon jakieś 5 minut temu mi spadły ale słuchawki działają a mikrofon nie co zrobić ? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mikrofon-w-s%C5%82uchawkach/69b8883b-1ff9-499d-9dca-9c8126fef0d5 -
Mikrofon w słuchawkach
in Windows 10 Software and AppsMikrofon w słuchawkach: Cześć mam problem z słuchawkami nie dziła mi w nich mikrofon jakieś 5 minut temu mi spadły ale słuchawki działają a mikrofon nie co zrobić ? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mikrofon-w-s%C5%82uchawkach/69b8883b-1ff9-499d-9dca-9c8126fef0d5 -
in Windows 10 GamingDzwięk w słuchawkach czasem gra gdy włącze laptopa: A więc ostatnio jak włączam swojego laptopa to czasem w słuchawkach gra jakaś muzyka i to losowa, raz miałem gta san andreas theme, a raz jakąś japońską piosenke, zauważyłem też, że zazwyczaj jest to coś czego słuchałem na swoim laptopie dnia wcześniejszego, nawet jeśli przez... -
in Windows 10 Software and AppsDzwięk w słuchawkach czasem gra gdy włącze laptopa: A więc ostatnio jak włączam swojego laptopa to czasem w słuchawkach gra jakaś muzyka i to losowa, raz miałem gta san andreas theme, a raz jakąś japońską piosenke, zauważyłem też, że zazwyczaj jest to coś czego słuchałem na swoim laptopie dnia wcześniejszego, nawet jeśli przez... -
GDI+ window ccc.exe
in AntiVirus, Firewalls and System SecurityGDI+ window ccc.exe: For the last couple of weeks, when I go to shutdown my PC, I'm getting a message that GDI+ window ccc.exe needs to close. What is causing this file to be open? I try to exit my programs before I shutdown the PC. If I click on shutdown anyhow, nothing seems to happen. Is this... -
slow shutdown -- GDI+
in Windows 10 Performance & Maintenanceslow shutdown -- GDI+: during shutdown, I get message that GDI+ is open, and is delaying the shutdown process what I tried: I ran troubleshooter/power, it just reset the power options to default, but did not solve the problem I ran sfc/scannow, it did not find any integrity violations. 62631