Windows 10: Edge, blokada otwierania stron w nowym oknie ma być tylko na pasku

Discus and support Edge, blokada otwierania stron w nowym oknie ma być tylko na pasku in Windows 10 Customization to solve the problem; Cześć, przy używaniu edge 91.0.864.59 , przy przełączaniu się między folderami. pdf itp. szybko klikam na edge i na zakładkę jakieś strony i ona się... Discussion in 'Windows 10 Customization' started by dsilencium, Jun 30, 2021.

1. Edge, blokada otwierania stron w nowym oknie ma być tylko na pasku

Cześć, przy używaniu edge 91.0.864.59 , przy przełączaniu się między folderami. pdf itp. szybko klikam na edge i na zakładkę jakieś strony i ona się otwiera w NOWYM oknie. Wystarczy lekko przytrzymać i ruszyć kursorem zakładkę i ona odrywa się od **** do nowego okna.Jak to zablokować?Przyznam, że doprowadza mnie to do szału, przy szybkiej prac cały czas mi się odrywają strony zamiast pozostać na pasku przeglądarki.Proszę o pomoc.Pozdrawiam

:)

dsilencium, Jun 30, 2021
  2. EvoForce Win User

Kod Aktywacyjny Sea Of Thieves

Witam,

Mam pytanie dotyczące kodów aktywacyjnych Sea Of Thieves. Czy jeżeli kod był załączony w konsoli XBOX to czy kod może być aktywowany na Windows 10, jeżeli na górze ma logo Windows 10. Lub po prostu czy kody które mogą zostać aktywowane niby tylko na Xbox
    można też aktywować na Microsoft Storze.

Zdjęcie opakowania z kodem imgur.com

EvoForce, Jun 30, 2021
  3. Adresaci w poczcie obsługiwanej przez telefon podpowiedzi

W jaki sposób można usunąć adresatów wiadomości email z telefonu. Próbowałem w różny sposób i nie chodzi tu o kontakty tylko o jednorazową wiadomość tzn. piszemy wiadomość z błędnym adresem do *** Email address is removed for privacy *** otrzymujemy
    że wiadomość ma nieprawidlowy adres czyli zawiera literkę G w nazwie com . Wpisując adres wyskakuje nam podpowiedź z błędnym adresem nie ma możliwości usunięcia, nie poprawnej formy. utrudnia to życie przy szybkim wysyłaniu i odbieraniu wiadomości ponieważ
    adres zostaje już na wieki. Wiem że istnieje możliwość usunięcia adresu poprzez stronę www lecz telefon już nie synchronizuje tego i w dalszym stopniu adres podpowiedzi "niepoprawny" lub jaki kolwiek adres usunięty przez stronę widniej w telefonie. Czy jest
    jakiś sposób aby usunąć podpowiedzi i historię tych adresów?

RafałParadziński, Jun 30, 2021
  4. Edge, blokada otwierania stron w nowym oknie ma być tylko na pasku

możliwość zakupu usb do klawiatury wireless comfort 550

Korzystamy z usług tłumaczeniowych, by wesprzeć naszych użytkowników. Przepraszamy za wszelkie błędy gramatyczne.

Witam KrzysztofSzalej,

Jestem Stefano niezależny Doradca, tutaj, aby pomóc.

Jeśli nie odbiornik USB zażądać go do sprzedawcy, kompletny zestaw ma odbiornik USB w zestawie (Sprawdź również na myszy z powrotem, tylko w przypadku, gdy USB został włożony na górze gniazda baterii). Twój sprzedawca musi zastąpić bezprzewodowy komfort 550
    zestaw klawiatury, lub dać swój odbiornik USB.

Stefano Giovanni Tamiotti, Jun 30, 2021
Thema:

Edge, blokada otwierania stron w nowym oknie ma być tylko na pasku

Loading...
  1. Edge, blokada otwierania stron w nowym oknie ma być tylko na pasku - Similar Threads - Edge blokada otwierania

2. BSOD regularnie co 4 godziny na nowym komputerze

in Windows 10 Gaming
    BSOD regularnie co 4 godziny na nowym komputerze: Witam,Złożyłem tydzień temu komputer jak poniżej: Płyta Asus Tuf Gaming B650M plus WiFiProcesor Ryzen 5 7500FRAM Adata XPG Lancer RGB DDR5 2x16GB6000MHz CL30Chłodzenie Endorfy Navis F240 ARGBDysk LEXAR NM710 1TB SSDKarta Graficzna PowerColor RX 7700 XT Hellhound Obudowa...
  3. BSOD regularnie co 4 godziny na nowym komputerze

in Windows 10 Software and Apps
    BSOD regularnie co 4 godziny na nowym komputerze: Witam,Złożyłem tydzień temu komputer jak poniżej: Płyta Asus Tuf Gaming B650M plus WiFiProcesor Ryzen 5 7500FRAM Adata XPG Lancer RGB DDR5 2x16GB6000MHz CL30Chłodzenie Endorfy Navis F240 ARGBDysk LEXAR NM710 1TB SSDKarta Graficzna PowerColor RX 7700 XT Hellhound Obudowa...
  4. Ikona aplikacji Discord na pasku zadań znika

Ikona aplikacji Discord na pasku zadań znika: Dzień dobryOd dłuższego czasu męczę się z niedogodnością - za każdym razem jak aplikacja Discord się zaktualizuje jego ikona w obszarze powiadomień, którą ustawiłem w opcjach aby była pokazywana zawsze, przestawia się w tryb wyłączony. Jak wymusić zachowanie aby system nie...
  5. Ikona aplikacji Discord na pasku zadań znika

in Windows 10 Gaming
    Ikona aplikacji Discord na pasku zadań znika: Dzień dobryOd dłuższego czasu męczę się z niedogodnością - za każdym razem jak aplikacja Discord się zaktualizuje jego ikona w obszarze powiadomień, którą ustawiłem w opcjach aby była pokazywana zawsze, przestawia się w tryb wyłączony. Jak wymusić zachowanie aby system nie...
  6. Ikona aplikacji Discord na pasku zadań znika

in Windows 10 Customization
  7. Integralność Pamięci jest wyłączona. Urządzenie może być podatne na zagrożenia.

Integralność Pamięci jest wyłączona. Urządzenie może być podatne na zagrożenia.: Dzień dobryGdy włączam zabezpieczenia i Zabezpieczenia urządzenia to pisze: Integralność Pamięci jest wyłączona. Urządzenie może być podatne na zagrożenia. i Strona, do której próbujesz uzyskać dostęp, nie zawiera obsługiwanych funkcji i jest niedostępna.Proszę o pomoc...
  8. Nieistniejący obszar powiadomień w pasku zadań

in Windows 10 Gaming
    Nieistniejący obszar powiadomień w pasku zadań: Cześć,mam problem z brakiem obszaru powiadomień na pasku zadań. Nawet po odpowiednim ustawieniu właściwości **** zadań i obszaru powiadomień wyłączony przycisk na górze listy wybierz ikony wyświetlane na pasku zadań znaczek obszaru powiadomień daszek lub > obrócone w lewo o...
  9. Nieistniejący obszar powiadomień w pasku zadań

Nieistniejący obszar powiadomień w pasku zadań: Cześć,mam problem z brakiem obszaru powiadomień na pasku zadań. Nawet po odpowiednim ustawieniu właściwości **** zadań i obszaru powiadomień wyłączony przycisk na górze listy wybierz ikony wyświetlane na pasku zadań znaczek obszaru powiadomień daszek lub > obrócone w lewo o...
  10. Nieistniejący obszar powiadomień w pasku zadań

in Windows 10 Customization