Windows 10: Edge, blokada otwierania stron w nowym oknie ma być tylko na pasku
Discus and support Edge, blokada otwierania stron w nowym oknie ma być tylko na pasku in Windows 10 Customization to solve the problem; Cześć, przy używaniu edge 91.0.864.59 , przy przełączaniu się między folderami. pdf itp. szybko klikam na edge i na zakładkę jakieś strony i ona się... Discussion in 'Windows 10 Customization' started by dsilencium, Jun 30, 2021.
Thema:
Edge, blokada otwierania stron w nowym oknie ma być tylko na pasku
Loading...
-
Edge, blokada otwierania stron w nowym oknie ma być tylko na pasku - Similar Threads - Edge blokada otwierania
-
BSOD regularnie co 4 godziny na nowym komputerze
in Windows 10 GamingBSOD regularnie co 4 godziny na nowym komputerze: Witam,Złożyłem tydzień temu komputer jak poniżej: Płyta Asus Tuf Gaming B650M plus WiFiProcesor Ryzen 5 7500FRAM Adata XPG Lancer RGB DDR5 2x16GB6000MHz CL30Chłodzenie Endorfy Navis F240 ARGBDysk LEXAR NM710 1TB SSDKarta Graficzna PowerColor RX 7700 XT Hellhound Obudowa... -
BSOD regularnie co 4 godziny na nowym komputerze
in Windows 10 Software and AppsBSOD regularnie co 4 godziny na nowym komputerze: Witam,Złożyłem tydzień temu komputer jak poniżej: Płyta Asus Tuf Gaming B650M plus WiFiProcesor Ryzen 5 7500FRAM Adata XPG Lancer RGB DDR5 2x16GB6000MHz CL30Chłodzenie Endorfy Navis F240 ARGBDysk LEXAR NM710 1TB SSDKarta Graficzna PowerColor RX 7700 XT Hellhound Obudowa... -
Ikona aplikacji Discord na pasku zadań znika
in Windows 10 Software and AppsIkona aplikacji Discord na pasku zadań znika: Dzień dobryOd dłuższego czasu męczę się z niedogodnością - za każdym razem jak aplikacja Discord się zaktualizuje jego ikona w obszarze powiadomień, którą ustawiłem w opcjach aby była pokazywana zawsze, przestawia się w tryb wyłączony. Jak wymusić zachowanie aby system nie... -
in Windows 10 GamingIkona aplikacji Discord na pasku zadań znika: Dzień dobryOd dłuższego czasu męczę się z niedogodnością - za każdym razem jak aplikacja Discord się zaktualizuje jego ikona w obszarze powiadomień, którą ustawiłem w opcjach aby była pokazywana zawsze, przestawia się w tryb wyłączony. Jak wymusić zachowanie aby system nie... -
in Windows 10 CustomizationIkona aplikacji Discord na pasku zadań znika: Dzień dobryOd dłuższego czasu męczę się z niedogodnością - za każdym razem jak aplikacja Discord się zaktualizuje jego ikona w obszarze powiadomień, którą ustawiłem w opcjach aby była pokazywana zawsze, przestawia się w tryb wyłączony. Jak wymusić zachowanie aby system nie... -
Integralność Pamięci jest wyłączona. Urządzenie może być podatne na zagrożenia.
in Windows 10 Software and AppsIntegralność Pamięci jest wyłączona. Urządzenie może być podatne na zagrożenia.: Dzień dobryGdy włączam zabezpieczenia i Zabezpieczenia urządzenia to pisze: Integralność Pamięci jest wyłączona. Urządzenie może być podatne na zagrożenia. i Strona, do której próbujesz uzyskać dostęp, nie zawiera obsługiwanych funkcji i jest niedostępna.Proszę o pomoc... -
Nieistniejący obszar powiadomień w pasku zadań
in Windows 10 GamingNieistniejący obszar powiadomień w pasku zadań: Cześć,mam problem z brakiem obszaru powiadomień na pasku zadań. Nawet po odpowiednim ustawieniu właściwości **** zadań i obszaru powiadomień wyłączony przycisk na górze listy wybierz ikony wyświetlane na pasku zadań znaczek obszaru powiadomień daszek lub > obrócone w lewo o... -
in Windows 10 Software and AppsNieistniejący obszar powiadomień w pasku zadań: Cześć,mam problem z brakiem obszaru powiadomień na pasku zadań. Nawet po odpowiednim ustawieniu właściwości **** zadań i obszaru powiadomień wyłączony przycisk na górze listy wybierz ikony wyświetlane na pasku zadań znaczek obszaru powiadomień daszek lub > obrócone w lewo o... -
in Windows 10 CustomizationNieistniejący obszar powiadomień w pasku zadań: Cześć,mam problem z brakiem obszaru powiadomień na pasku zadań. Nawet po odpowiednim ustawieniu właściwości **** zadań i obszaru powiadomień wyłączony przycisk na górze listy wybierz ikony wyświetlane na pasku zadań znaczek obszaru powiadomień daszek lub > obrócone w lewo o...