Windows 10: Eduroam İnternet Yok Uyarısı

Discus and support Eduroam İnternet Yok Uyarısı in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Windows 11 kullanıyorum. Üniversitenin Eduroamına bağlandığım zaman ilk önce bağlantı var ve çekiyor gözüküyor. Ama tarayıcı bir şeye girdiğim zaman... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Muhammed Mirza Özkan, Nov 16, 2024.

1. Eduroam İnternet Yok Uyarısı

Windows 11 kullanıyorum. Üniversitenin Eduroamına bağlandığım zaman ilk önce bağlantı var ve çekiyor gözüküyor. Ama tarayıcı bir şeye girdiğim zaman internet vermiyor ve bir süre sonra internet yok yazısı ile karşılaşıyorum. Ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.

:)

Muhammed Mirza Özkan, Nov 16, 2024

2. Support eduroam?

I know this is a very old post, but users having a problem connecting the e63 or e71 invariably get to this page, I had some problems connecting the nokia e63 to the eduroam network and i found out that i had to download and add a certificate that is used
    by my uni for authentication. i have detailed the steps i took to connect to eduroam in a blog
    www.omegalog.blogspot.com in case any new user is still experiencing this problem.

kitri---01, Nov 16, 2024
  3. How to conntect to eduroam network with Nokia C5-03?

Hi guys,

Did someone manage to connect to an eduroam network with your Nokia C5-03 and mind sharing your configs and settings step by step?

I would like to connect to my university's eduroam network but constantly fail with the authentication despite having tried different settings already.

Your help is very much appreciated!

tomsherpen, Nov 16, 2024
  4. Eduroam İnternet Yok Uyarısı

Windows phone 7.5 and eduroam

Typically the certificate would download automatically on the first connection as I understand it.

Sadly, Eduroam doesn't offer connection support to end-users, instead just telling you to you contact your university IT department. From the list of system requirements, there seems to be no reason on the surface why a Windows Phone wouldn't be able to
    connect, (Eduroam even makes a point of saying Windows CE, the underlying core the Windows Phone OS is built on is compatible) but as they say, the devil is in the details.

Sorry I couldn't be of more assistance.

ToddAllcock, Nov 16, 2024
Thema:

Eduroam İnternet Yok Uyarısı

Loading...
  1. Eduroam İnternet Yok Uyarısı - Similar Threads - Eduroam İnternet Yok

2. Eefface uyarısı alıyorum internet bağlantı driver indirirken ne yapmam gerekli

in Windows 10 Gaming
    Eefface uyarısı alıyorum internet bağlantı driver indirirken ne yapmam gerekli: İnternet wireless programı indirirken eefface programı sorunu alıyorum kurulumu yaparken ne yapmam gerekli. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/eefface-uyar%C4%B1s%C4%B1-al%C4%B1yorum-internet/5498ec1f-88b2-4f44-b7ed-044e125bfea7
  3. Eefface uyarısı alıyorum internet bağlantı driver indirirken ne yapmam gerekli

in Windows 10 Software and Apps
    Eefface uyarısı alıyorum internet bağlantı driver indirirken ne yapmam gerekli: İnternet wireless programı indirirken eefface programı sorunu alıyorum kurulumu yaparken ne yapmam gerekli. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/eefface-uyar%C4%B1s%C4%B1-al%C4%B1yorum-internet/5498ec1f-88b2-4f44-b7ed-044e125bfea7
  4. Eduroam İnternet Yok Uyarısı

in Windows 10 Gaming
    Eduroam İnternet Yok Uyarısı: Windows 11 kullanıyorum. Üniversitenin Eduroamına bağlandığım zaman ilk önce bağlantı var ve çekiyor gözüküyor. Ama tarayıcı bir şeye girdiğim zaman internet vermiyor ve bir süre sonra internet yok yazısı ile karşılaşıyorum. Ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler....
  5. Windows 10 Laptopumda Wifi driveri yok internete bağlanamıyorum.

in Windows 10 Network and Sharing
    Windows 10 Laptopumda Wifi driveri yok internete bağlanamıyorum.: Sony VAIO ST11226STB cihazında internete bağlanacaktım fakat, sorun gidericisinde bir sorunla karşılaştı ve internete bağlanamadı. Bende ağ sıfırlama yapmaya karar verdim fakat, ağ sıfırlama yaptıktan ve bilgisayarımı yeniden başlattıktan sonra internet bölümünde wifi...
  6. Windows 10 Laptopumda Wifi driveri yok internete bağlanamıyorum.

in Windows 10 Gaming
    Windows 10 Laptopumda Wifi driveri yok internete bağlanamıyorum.: Sony VAIO ST11226STB cihazında internete bağlanacaktım fakat, sorun gidericisinde bir sorunla karşılaştı ve internete bağlanamadı. Bende ağ sıfırlama yapmaya karar verdim fakat, ağ sıfırlama yaptıktan ve bilgisayarımı yeniden başlattıktan sonra internet bölümünde wifi...
  7. Windows 10 Laptopumda Wifi driveri yok internete bağlanamıyorum.

8. wifi yok oluyor

in Windows 10 Gaming
    wifi yok oluyor: Bilgisayarı açtığımda her zaman değil bazen wifi tamamen gitmiş oluyor. Sorun bağlanmaması yada sembol olarak gözükmemesi değil tamamen ayarlardan da dahil olmak üzere wifi özelliği yok oluyor. İnternetten benzer sorunlarla karşılaşan insanlara önerilen tüm çözümleri denedim...
  9. wifi yok oluyor

wifi yok oluyor: Bilgisayarı açtığımda her zaman değil bazen wifi tamamen gitmiş oluyor. Sorun bağlanmaması yada sembol olarak gözükmemesi değil tamamen ayarlardan da dahil olmak üzere wifi özelliği yok oluyor. İnternetten benzer sorunlarla karşılaşan insanlara önerilen tüm çözümleri denedim...
  10. wifi yok oluyor

in Windows 10 Network and Sharing