Windows 10: Ekran Kartımı Uygulamalarda Seçebiliyom AMA MİNECRAFTTA SEÇEMİYORUM
Discus and support Ekran Kartımı Uygulamalarda Seçebiliyom AMA MİNECRAFTTA SEÇEMİYORUM in Windows 10 Gaming to solve the problem; ekran kartımı dizüstü bilgisayarımda kullanamıyorum kullanıyorum ama tüm uygulamar için istiyorum ancak nvidia ayarlanıyodu sonra değişmiş ayarlardan... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Muhammed Bilal Çekin, Dec 2, 2021.
Thema:
Ekran Kartımı Uygulamalarda Seçebiliyom AMA MİNECRAFTTA SEÇEMİYORUM
Loading...
-
Ekran Kartımı Uygulamalarda Seçebiliyom AMA MİNECRAFTTA SEÇEMİYORUM - Similar Threads - Ekran Kartımı Uygulamalarda
-
Bilgisayarda googleda dolaşırken mavi ekran verdi 2. oluyor bu ama ard arda değil belirli...
in Windows 10 GamingBilgisayarda googleda dolaşırken mavi ekran verdi 2. oluyor bu ama ard arda değil belirli...: Elimde minidump dosyası var yaşadığım sorun mavi ekran bilgisayarda googleda bir linki hepsiburada linkini yapıştırdığımda siteye giriş yaptığım saniyesinde mavi ekran verdi ve ses zzzzz oldu ardından yeniden başlatıldı. Elimde minidump dosyası var dediğim gibi atabilirim... -
Bilgisayarda googleda dolaşırken mavi ekran verdi 2. oluyor bu ama ard arda değil belirli...
in Windows 10 Software and AppsBilgisayarda googleda dolaşırken mavi ekran verdi 2. oluyor bu ama ard arda değil belirli...: Elimde minidump dosyası var yaşadığım sorun mavi ekran bilgisayarda googleda bir linki hepsiburada linkini yapıştırdığımda siteye giriş yaptığım saniyesinde mavi ekran verdi ve ses zzzzz oldu ardından yeniden başlatıldı. Elimde minidump dosyası var dediğim gibi atabilirim... -
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingBilgisayarda googleda dolaşırken mavi ekran verdi 2. oluyor bu ama ard arda değil belirli...: Elimde minidump dosyası var yaşadığım sorun mavi ekran bilgisayarda googleda bir linki hepsiburada linkini yapıştırdığımda siteye giriş yaptığım saniyesinde mavi ekran verdi ve ses zzzzz oldu ardından yeniden başlatıldı. Elimde minidump dosyası var dediğim gibi atabilirim... -
Oyun ve Uygulamalarda Çökme ve Mavi Ekran Hataları
in Windows 10 GamingOyun ve Uygulamalarda Çökme ve Mavi Ekran Hataları: RAM: Corsair Venegance 16x2 DDR5 5600MHz CL36SSD veya HDD modeli: ROG Strix SQ7 Gen4 SSD 1TBEkran kartı: ASUS TUF GAMING GEFORCE RTX 3080 Tİ 12 GB 384 BİTAnakart: MSI MPG Z790 CARBON WIFI MS-7D89İşlemci: i9 13900KMerhaba, Son zamanlarda bilgisayarımda oyun oynarken discord... -
Oyun ve Uygulamalarda Çökme ve Mavi Ekran Hataları
in Windows 10 Software and AppsOyun ve Uygulamalarda Çökme ve Mavi Ekran Hataları: RAM: Corsair Venegance 16x2 DDR5 5600MHz CL36SSD veya HDD modeli: ROG Strix SQ7 Gen4 SSD 1TBEkran kartı: ASUS TUF GAMING GEFORCE RTX 3080 Tİ 12 GB 384 BİTAnakart: MSI MPG Z790 CARBON WIFI MS-7D89İşlemci: i9 13900KMerhaba, Son zamanlarda bilgisayarımda oyun oynarken discord... -
Minecraftta işlemcimin ekran kartını değilde takılı olan ekran kartımı kullanmak istiyorum
in Windows 10 GamingMinecraftta işlemcimin ekran kartını değilde takılı olan ekran kartımı kullanmak istiyorum: intel HD 4600 değilde amd olan ekran kartımı kullanmak istiyorum hiç bir türlü yapamadım https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/minecraftta-i%C5%9Flemcimin-ekran/9fa6eed6-691d-4b26-a8a3-cd357c21dc67 -
Minecraftta işlemcimin ekran kartını değilde takılı olan ekran kartımı kullanmak istiyorum
in Windows 10 Software and AppsMinecraftta işlemcimin ekran kartını değilde takılı olan ekran kartımı kullanmak istiyorum: intel HD 4600 değilde amd olan ekran kartımı kullanmak istiyorum hiç bir türlü yapamadım https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/minecraftta-i%C5%9Flemcimin-ekran/9fa6eed6-691d-4b26-a8a3-cd357c21dc67 -
Ekran Kartımı Uygulamalarda Seçebiliyom AMA MİNECRAFTTA SEÇEMİYORUM
in Windows 10 Software and AppsEkran Kartımı Uygulamalarda Seçebiliyom AMA MİNECRAFTTA SEÇEMİYORUM: ekran kartımı dizüstü bilgisayarımda kullanamıyorum kullanıyorum ama tüm uygulamar için istiyorum ancak nvidia ayarlanıyodu sonra değişmiş ayarlardan ayarlanıyomuş bende minecraft ayarlıyım dedim ama ayarladığımda launcheri kullanmıyor hala bu sorunu çözün yada tekrar grafik... -
mavi ekran
in Windows 10 Drivers and Hardwaremavi ekran: merhaba bilgisayarım ara mavi ekran veriyor. mavi ekran görüntüleyici indirdim ve sorun ntoskrnl.exe den neden gördüm sorun nası çözüleceği ile ilgili yardım edermisiniz minidump dosyası https://drive.google.com/open?id=1czeSWieoVXLtrKrSW1FBPQcoDFJwBTU0...