Windows 10: En son güncelleştirmeleri kullanıma hazır olur olmaz alın

Discus and support En son güncelleştirmeleri kullanıma hazır olur olmaz alın in Windows 10 Gaming to solve the problem; Bu ayarı temiz Windows kurulumundan sonra ilk yapacağım güncelleştirme de açmalı mıyım? yoksa açmadan ilk güncelleştirmeleri yapıp o güncelleştirmeler... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Emre Demirci1, Aug 21, 2023.

1. En son güncelleştirmeleri kullanıma hazır olur olmaz alın

Bu ayarı temiz Windows kurulumundan sonra ilk yapacağım güncelleştirme de açmalı mıyım? yoksa açmadan ilk güncelleştirmeleri yapıp o güncelleştirmeler bittiğinde açıp tekrar mı güncelleştirme yapmalıyım?

:)

Emre Demirci1, Aug 21, 2023
  2. jagd Win User

multiple vga cards in one pc

It is possible with xp /win7 but not with vista .

Xp'de ve win7 de olur vistada olmaz .

3. Rose Cal Win User
    W10 wiped my son's laptop

Hi Debbie,

It is possible that your son is unable to open his laptop while updating due to a corrupted or incomplete installation. To assist you better, we'd like to gather more information:

• Is your son, getting an error message when he tried to turn on his laptop?
    • When he tried to open his laptop, are you able to check if the power light stays on?
    • Are you seeing black screen/blank screen when you tried to turn on his laptop?
    • What troubleshooting steps has your son done so far to resolve it?

Meanwhile, if you're seeing a blank screen/black screen, we suggest that you follow the steps in this
    article on how to troubleshoot black screen errors. You can choose which best describes your issue.

Keep us posted if you need additional help.

Rose Cal, Aug 21, 2023
  4. En son güncelleştirmeleri kullanıma hazır olur olmaz alın

office & pdf is not working n ma lumia 620 !!

i dont get to see ma office files and pdf files in ma phone !! even after the files r stored in the SD card !! i get this problem even aftr gettin the apps required !!??

dinny15791, Aug 21, 2023
Thema:

En son güncelleştirmeleri kullanıma hazır olur olmaz alın

Loading...
  1. En son güncelleştirmeleri kullanıma hazır olur olmaz alın - Similar Threads - son güncelleştirmeleri kullanıma

2. Son

in Windows 10 Software and Apps
    Son: j 'ai un problème de sorti de son pour mon ordinateur https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/son/25af59fe-421d-4b15-b351-9c7f8d332fcd
  3. Problème son

in Windows 10 Gaming
    Problème son: Bonjour,J'ai récemment fait une mise à jour windows qui m'était proposée. Depuis, je n'ai plus aucun son sur mon PC portable ASUS Vivobook S16 Flip.Quand je me rends dans le gestionnaire de périphérique, il n'y a plus aucun pilote audio. J'ai donc essayé de rechercher les...
  4. Problème son

Problème son: Bonjour,J'ai récemment fait une mise à jour windows qui m'était proposée. Depuis, je n'ai plus aucun son sur mon PC portable ASUS Vivobook S16 Flip.Quand je me rends dans le gestionnaire de périphérique, il n'y a plus aucun pilote audio. J'ai donc essayé de rechercher les...
  5. Son des notifications

Son des notifications: Bonjour à toute la Communauté.J'ai installé Outlook New et je remarque l 'absence de sons de notifications à l 'arrivée d'un courriel. J'ai regardé tous les paramétres dans Systéme--> notification son tous sont activés mais ça ne marche pas . Sur certaines publications je...
  6. Microsoft Whiteboard uygulaması kullanıma başladıktan bir süre sonra takılmaya başlıyor

in Windows 10 Gaming
    Microsoft Whiteboard uygulaması kullanıma başladıktan bir süre sonra takılmaya başlıyor: Windows 10 kullanıyorum. Whiteboard uygulamasını düzenli bir şekilde kullanıyorum ama yaklaşık bir kaç aydır problem yaşıyorum. Whiteboard da yeni bir sayfa açıp çalışmaya başladığımda bir sayfa civarı yazdıktan sonra yavaşlamaya başlıyor. Efektif bir şekilde yazamıyorum,...
  7. Microsoft Whiteboard uygulaması kullanıma başladıktan bir süre sonra takılmaya başlıyor

Microsoft Whiteboard uygulaması kullanıma başladıktan bir süre sonra takılmaya başlıyor: Windows 10 kullanıyorum. Whiteboard uygulamasını düzenli bir şekilde kullanıyorum ama yaklaşık bir kaç aydır problem yaşıyorum. Whiteboard da yeni bir sayfa açıp çalışmaya başladığımda bir sayfa civarı yazdıktan sonra yavaşlamaya başlıyor. Efektif bir şekilde yazamıyorum,...
  8. En son güncelleştirmeleri kullanıma hazır olur olmaz alın

En son güncelleştirmeleri kullanıma hazır olur olmaz alın: Bu ayarı temiz Windows kurulumundan sonra ilk yapacağım güncelleştirme de açmalı mıyım? yoksa açmadan ilk güncelleştirmeleri yapıp o güncelleştirmeler bittiğinde açıp tekrar mı güncelleştirme yapmalıyım?...
  9. Merhaba Mavi Ekran ve Çökme Hataları Alıyorum Yardımcı Olur musunuz

Merhaba Mavi Ekran ve Çökme Hataları Alıyorum Yardımcı Olur musunuz: İşte dump dosyasının linki.https://drive.google.com/file/d/1UOKJ4Sye-MdwgdBNe0oQ2DygstqysIbT/view?usp=share_link https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/merhaba-mavi-ekran-ve-%C3%A7%C3%B6kme/176b2746-a2cb-4b52-a7fe-cef51ba5654a
  10. Bilgisayarı Sıfırlarsak Windows güncelleştirmeleride yüklenmiş olur mu?

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Bilgisayarı Sıfırlarsak Windows güncelleştirmeleride yüklenmiş olur mu?: Bir gün ben bilgisayarımı sıfırlayacağum birisi bunun için cevap verebilir mi? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar%C4%B1-s%C4%B1f%C4%B1rlarsak-windows/923627aa-56a5-40e0-ad1d-43db5eff9c7a