Windows 10: Επαναφορά στα Windows 10 από Windows 11
Discus and support Επαναφορά στα Windows 10 από Windows 11 in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ με την δημιουργία ασφαλούς σημείου επαναφοράς να επαναφέρω τον υπολογιστή μου στα Windows 10 μετά από... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by DIMITRIOSVARIADAKIS, Apr 27, 2022.
Thema:
Επαναφορά στα Windows 10 από Windows 11
Loading...
-
Επαναφορά στα Windows 10 από Windows 11 - Similar Threads - Επαναφορά στα από
-
Δεν μου φορτώνουν τα windows μετά από φορματ
in Windows 10 Installation and UpgradeΔεν μου φορτώνουν τα windows μετά από φορματ: Προσπάθησα να κάνω format και ενώ ολοκληρώθημε στη συνέχεια δεν μου φόρτωνε τα windows . Στην επιλογή λειτουργικού συστήματος εμφανίζει δύο επιλογές τις ίδιες όμως , windows 10 τόμος 4 και καμία από τις δύο δεν λειτουργεί . Εχει κάποιος κάποια λύση ;... -
Πως μπορώ να κάνω απόκρυψη μιας ενημέρωσης στα Windows 11
in Windows 10 Software and AppsΠως μπορώ να κάνω απόκρυψη μιας ενημέρωσης στα Windows 11: Προσπαθώ να κάνω ενημέρωση μέσω του Windows update στα Windows 11, μου εμφανίζει σφάλμα κατά την εγκατάσταση μιας συγκεκριμένης ενημέρωσης, η οποία αφορά τον εκτυπωτή μου της HP. Πως μπορώ να κάνω απόκρυψη της συγκεκριμένης ενημέρωσης;... -
Πως μπορώ να κάνω απόκρυψη μιας ενημέρωσης στα Windows 11
in Windows 10 GamingΠως μπορώ να κάνω απόκρυψη μιας ενημέρωσης στα Windows 11: Προσπαθώ να κάνω ενημέρωση μέσω του Windows update στα Windows 11, μου εμφανίζει σφάλμα κατά την εγκατάσταση μιας συγκεκριμένης ενημέρωσης, η οποία αφορά τον εκτυπωτή μου της HP. Πως μπορώ να κάνω απόκρυψη της συγκεκριμένης ενημέρωσης;... -
Πως καταργω τo S mode στα Windows 11home
in Windows 10 GamingΠως καταργω τo S mode στα Windows 11home: Καλησπέρα εχω τα Windows 11 home στον υπολογιστη μου και προσπαθώ να εγκαταστήσω εφαρμογές που δεν ανήκουν στην microsoft και δεν με αφήνει..Προσπάθησα διαφορους τροπους μπηκα στις ρυθμισεις/εφαρμογες/Συνθετες ρυθμισεις εφαρμογων και επελεξα το 'οπουδηποτε' αλλα παρολα αυτα... -
Πως καταργω τo S mode στα Windows 11home
in Windows 10 Software and AppsΠως καταργω τo S mode στα Windows 11home: Καλησπέρα εχω τα Windows 11 home στον υπολογιστη μου και προσπαθώ να εγκαταστήσω εφαρμογές που δεν ανήκουν στην microsoft και δεν με αφήνει..Προσπάθησα διαφορους τροπους μπηκα στις ρυθμισεις/εφαρμογες/Συνθετες ρυθμισεις εφαρμογων και επελεξα το 'οπουδηποτε' αλλα παρολα αυτα... -
Windows 11 to Windows 10
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 to Windows 10: If I were to create a cloud backup via google or similar of the entirety of the contents of my C:// drive in my laptop then take a old hard drive installed with windows 10 and move all the files off of it and in place of what was on the C:// drive, would it make my laptop... -
Επαναφορά στα Windows 10 από Windows 11
in Windows 10 GamingΕπαναφορά στα Windows 10 από Windows 11: Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ με την δημιουργία ασφαλούς σημείου επαναφοράς να επαναφέρω τον υπολογιστή μου στα Windows 10 μετά από αναβάθμιση στα 11. Επίσης, ο υπολογιστής μου έχει επεξεργαστή AMD A12 - 9720P RADEON R7, 12 COMPUTE CORES 4C +8G 2.70GHz. Ενώ... -
Πώς μπορώ να βάλω το google play store στα windows 11
in Windows 10 GamingΠώς μπορώ να βάλω το google play store στα windows 11: Μπορείτε να μου πείτε μια εύκολη μέθοδος για να γίνει αυτό?????? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%8E/9a8059bb-d89d-4b4d-8c8f-aae655682098 -
Πώς μπορώ να βάλω το google play store στα windows 11
in Windows 10 Software and AppsΠώς μπορώ να βάλω το google play store στα windows 11: Μπορείτε να μου πείτε μια εύκολη μέθοδος για να γίνει αυτό?????? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%8E/9a8059bb-d89d-4b4d-8c8f-aae655682098