Windows 10: ETS2 STEAMDEN GİRERKEN SİYAH EKRAN VERİP ATIYOR

Discus and support ETS2 STEAMDEN GİRERKEN SİYAH EKRAN VERİP ATIYOR in Windows 10 Gaming to solve the problem; Merhaba öncelikle ben halihazırda ets2yi bilgisiyarım da sorunsuz olarak oynayabiliyordum. Daha sonra güncelleme yaptım ve oynaya bastığımda siyah bir... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by talha başaran, Jul 13, 2024.

1. ETS2 STEAMDEN GİRERKEN SİYAH EKRAN VERİP ATIYOR

Merhaba öncelikle ben halihazırda ets2yi bilgisiyarım da sorunsuz olarak oynayabiliyordum. Daha sonra güncelleme yaptım ve oynaya bastığımda siyah bir ekranda giriş müziği gelip 5 saniye sonra oyundan atıyordu. steamden dosyaları doğruladım, modları sildim, directx sürümümü güncelledim, oyunu yeniden indirdim kısacası her şeyi yaptım ama nafile gene aynı hata ve ayrıca sürümleri sildiğim ve yeniden indirip girmeyi denediğimde ise unkown software exception 0x0000025 hatası aldım lütfen yardım edin.

:)

talha başaran, Jul 13, 2024
  2. Brink Win User

Spelling and grammar improvements in Google Docs for G Suite

Source: G Suite Updates Blog: Spelling and grammar improvements in Docs for Enterprise

Brink, Jul 13, 2024
  3. Brink Win User
    Spelling and grammar improvements in Google Docs for G Suite

Source: G Suite Updates Blog: Spelling and grammar improvements in Docs for Enterprise

Brink, Jul 13, 2024
  4. Brink Win User

ETS2 STEAMDEN GİRERKEN SİYAH EKRAN VERİP ATIYOR

New 2-Step Verification options for G Suite accounts

Source: G Suite Updates Blog: New 2-Step Verification options for G Suite accounts

Brink, Jul 13, 2024
Thema:

ETS2 STEAMDEN GİRERKEN SİYAH EKRAN VERİP ATIYOR

Loading...
  1. ETS2 STEAMDEN GİRERKEN SİYAH EKRAN VERİP ATIYOR - Similar Threads - ETS2 STEAMDEN GİRERKEN

2. her oyuna girerken directx hatası alıyorum

in Windows 10 Gaming
    her oyuna girerken directx hatası alıyorum: her oyuna girerken directx hatası alıyorum. ekran kartı sürücüleri güncel yine de el ile tekrar yükledim directx için degeçerli fakat sorunum çözülmedi...
  3. ETS2 STEAMDEN GİRERKEN SİYAH EKRAN VERİP ATIYOR

in Windows 10 Software and Apps
    ETS2 STEAMDEN GİRERKEN SİYAH EKRAN VERİP ATIYOR: Merhaba öncelikle ben halihazırda ets2yi bilgisiyarım da sorunsuz olarak oynayabiliyordum. Daha sonra güncelleme yaptım ve oynaya bastığımda siyah bir ekranda giriş müziği gelip 5 saniye sonra oyundan atıyordu. steamden dosyaları doğruladım, modları sildim, directx sürümümü...
  4. Windows 11 siyah ekran sonrası hata

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 siyah ekran sonrası hata: Merhaba, windows 11 kullanıyorum. Bilgisayar açıkken, birden ekran karardı, ses vardı ama görüntü yoktu. Bilgisayarı yeniden başlattığımda hala görüntü yoktu, yeniden güvenli modda başlattım ve görüntü geldi. Görev yöneticisinden, başlanğıç uygulamalarını deaktif ettim. Daha...
  5. Windows 11 siyah ekran sonrası hata

Windows 11 siyah ekran sonrası hata: Merhaba, windows 11 kullanıyorum. Bilgisayar açıkken, birden ekran karardı, ses vardı ama görüntü yoktu. Bilgisayarı yeniden başlattığımda hala görüntü yoktu, yeniden güvenli modda başlattım ve görüntü geldi. Görev yöneticisinden, başlanğıç uygulamalarını deaktif ettim. Daha...
  6. Masaüstü Yerine Siyah Ekran

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Masaüstü Yerine Siyah Ekran: Merhabalar bilgisayarıma windows 10 yükledim ancak oturum açtıktan sonra siyah ekran geliyor sadece imleç gözüküyor. Bu her zaman olmuyor ara sıra oluyor. İnternette ki tüm çözümleri denedim ancak işe yaramadı bende en sonunda format attım ama sorun çözülmedi....
  7. Masaüstü Yerine Siyah Ekran

in Windows 10 Gaming
    Masaüstü Yerine Siyah Ekran: Merhabalar bilgisayarıma windows 10 yükledim ancak oturum açtıktan sonra siyah ekran geliyor sadece imleç gözüküyor. Bu her zaman olmuyor ara sıra oluyor. İnternette ki tüm çözümleri denedim ancak işe yaramadı bende en sonunda format attım ama sorun çözülmedi....
  8. Masaüstü Yerine Siyah Ekran

9. Black screen siyah ekran hatası

in Windows Hello & Lockscreen
    Black screen siyah ekran hatası: İngilizce: 356 /5000 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/black-screen-siyah-ekran-hatas%C4%B1/ab0d08c9-a43d-44a5-922c-a15783afb799
  10. mavi ekran

in Windows 10 Drivers and Hardware
    mavi ekran: merhaba bilgisayarım ara mavi ekran veriyor. mavi ekran görüntüleyici indirdim ve sorun ntoskrnl.exe den neden gördüm sorun nası çözüleceği ile ilgili yardım edermisiniz minidump dosyası https://drive.google.com/open?id=1czeSWieoVXLtrKrSW1FBPQcoDFJwBTU0...