Windows 10: Fall update broke my computer

Discus and support Fall update broke my computer in Windows 10 Support to solve the problem; Tiêu Chuẩn Chọn Mua Giấy Dán Kính Chống Nắng Cách Nhiệt Nhiều người hiện nay nghe nhiều đến cái tên phim cách nhiệt. Tuy nhiên họ lại không biết nên... Discussion in 'Windows 10 Support' started by jacksonjob0689, Jul 10, 2018.

 1. Fall update broke my computer


  Tiêu Chuẩn Chọn Mua Giấy Dán Kính Chống Nắng Cách Nhiệt

  Nhiều người hiện nay nghe nhiều đến cái tên phim cách nhiệt. Tuy nhiên họ lại không biết nên chọn mua phim cách nhiệt tại đâu để đảm bảo chất lượng và an toàn. Vì vậy giấy dán kính chống nắng tphcm hôm nay sẽ bật mí cho các bạn địa chỉ để mua giấy dán kính chống nắng cách nhiệt tốt nhất nhé.

  Thị trường xuất hiện khá nhiều địa chỉ cung cấp cũng như đa dạng các thương hiệu phim cách nhiệt khác nhau. Tuy nhiên chất lượng rất khó kiểm soát nên việc lựa chọn địa chỉ cung ứng phim uy tín, chất lượng là điều quan trọng và cần thiết. Ngay dưới đây sẽ là những tiêu chuẩn quan trọng lựa chọn nhà cung cấp phim cách nhiệt uy tín, hãy cùng khám phá nhé.

  1.1.Địa chỉ đó phải có danh tiếng

  Khi một địa chỉ bán hàng đảm bảo chất lượng cùng sự uy tín mới có thể tạo dựng được danh tiếng trên thị trường và được nhiều người biết đến. Vì vậy việc chọn mua phim cách nhiệt để yên tâm về chất lượng, giá cả thì bạn hãy tìm đến những nhà cung cấp có danh tiếng trên thị trường. Nói không với những nhà cung cấp phim cách nhiệt trôi nổi trên thị trường nhé.

  Fall update broke my computer hN67D0d.jpg

  Chọn mua phim cách nhiệt ở đâu uy tín

  2.Địa chỉ đó phải chứng minh được nguồn gốc, xuất xứ của sản phẩm

  Một trong những tiêu chuẩn để bạn lựa chọn nhà cung cấp phim cách nhiệt chất lượng và uy tín chính là họ phải chứng minh được nguồn gốc, xuất xứ của sản phẩm. Bằng cách cung cấp đầy đủ giấy tờ về xuất xứ của sản phẩm, tem mác, logo, thương hiệu, giấy nhập khẩu hải quan. Bên cạnh đó những sản phẩm phải được đóng trong bao bì cẩn thận, hóa đơn rõ ràng. Tuyệt đối trang mua phải những sản phẩm không rõ nguồn gốc, xuất xứ nhé.

  3.Phản hồi của khách hàng về địa chỉ bán hàng đó là tích cực

  Những phản hồi của khách hàng về việc sử dụng sản phẩm phim cách nhiệt là những đánh giá khách quan nhất của người dùng. Chỉ những người đã sử dụng sản phẩm mới biết rằng sản phẩm có tốt hay không. Do đó bạn cũng cần quan tâm đến những đánh giá của khách hàng sau khi sử dụng sản phẩm giấy dán kính cách nhiệt của địa chỉ đó nhé.

  XEM THÊM Về phim cách nhiệt tại bài viết: https://nexgardvietnam.com/san-pham/phim-cach-nhiet-nha-van-phong/

  Nếu khách hàng đưa ra những phản hồi tốt, tích cực thì bạn nên xem xét để chọn mua phim cách nhiệt tại nơi đó. Còn khách hàng phản hồi tiêu cực, nhận xét không thiện cảm về nơi bán thì bạn không nên chọn mua.

  4.Nơi bán hàng phải có những cam kết cho người mua yên tâm sử dụng sản phẩm

  Một địa chỉ bán hàng, cung cấp phim cách nhiệt uy tín và chất lượng phải tạo được niềm tin cho khách hàng khi mua hàng. Vì thế bạn cần đảm bảo rằng nơi bạn tin tưởng chọn mua phim phải có những cam kết về sản phẩm. Có thể kể đến những cam kết đó như cam kết về chất lượng, cam kết về giá, cam kết chính sách đổi trả hay hoàn tiền.

  Fall update broke my computer zjmgmgJ.jpg

  Tiêu chuẩn để chọn địa chỉ cung cấp phim cách nhiệt tốt

  Bên cạnh đó một yếu tố quan trọng mà chúng ta không được quên chính là vấn đề bảo hành. Nhà cung cấp phim cách nhiệt có thương hiệu phải nêu rõ thời gian bảo hành. Với những thương hiệu phim cách nhiêt uy tín, chất lượng thời gian bảo hành thường không dưới 5 năm nhé.

  5.Đội ngũ nhân viên bán hàng, tư vấn phải được đào tạo bài bản

  Khi địa chỉ bán hàng muốn tồn tại lâu dài và nhận sự yêu mến, tin tưởng của khách hàng thì vấn đề đào tạo nhân viên là điều hết sức quan trọng. Hãy đảm bảo rằng đội ngũ nhân viên bán hàng, tư vấn hay thi công phim cách nhiệt đều được đào tạo bài bản, trang bị những kiến thức về sản phẩm tốt nhất. Có như vậy mới đủ chuyên môn để tư vấn, giải đáp và hỗ trợ khách hàng khi cần thiết.

  Bên cạnh đó thái độ phục vụ của nhân viên cũng là cơ sở để đánh giá địa chỉ đó có cung cấp phim cách nhiệt tốt hay không. Chỉ khi thái độ nhân viên làm việc niềm nở, tận tình mới tạo ấn tượng tốt để khách hàng quay trở lại với địa chỉ đó.

  6.Địa chỉ cung cấp tạo điều kiện tốt nhất cho khách hàng mua hàng

  Một địa chỉ cung cấp phim cách nhiệt chất lượng và có danh tiếng sẽ luôn tìm cách không ngừng nỗ lực để khách hàng có những trải nghiệm tốt nhất về dịch vụ của mình. Vì vậy nơi đó phải đảm bảo các chính sách thanh toán, mua bán, vận chuyển linh hoạt và thuận tiện nhất.

  Hiện nay đa phần các nhà cung cấp phim cách nhiệt ngoài việc bán hàng trực tiếp họ còn nhận bán hàng online để mang đến sản phẩm cho thật nhiều khách hàng hơn. Do đó họ sẽ lập ra những trang web để khách hàng có thể truy cập vào tìm hiểu sản phẩm, dịch vụ khi ở xa.

  Có thể nói để tìm kiếm một địa chỉ cung cấp giấy dán kính chống nắng chất lượng và uy tín không phải là quá khó nếu chúng ta tinh ý trong việc tham khảo thông tin, đưa ra quyết định lựa chọn cho mình.

  Đáp ứng tất cả những tiêu chuẩn kể trên phim cách nhiệt Nexgardvietnam là địa chỉ tin cậy để bạn chọn mua phim cách nhiệt. Đến với Nexgardvietnam chắc chắn mọi khách hàng sẽ được phục vụ chu đáo, tận tình nhất và mang đến sự hài lòng cho tất cả. Cho dù đó là khách hàng khó tính đến mấy.
   
  Last edited: Aug 2, 2018
  jacksonjob0689, Jul 10, 2018
  #1

 2. Fall Creator's update (1709) broke the program index


  I got the Fall Creator’s update recently, and it somehow broke Windows’ indexing of programs. I'm currently on Winver: 1709 (OS Build 16299.64).

  Before the problem:
  Windows 10/drive C: is installed on a 250GB SSD, but most programs are installed on a conventional 640 GB hard drive, D:.
  This worked perfectly fine, as one could expect, so no specific weird things.

  The problem:
  Since the Fall Creator’s update, Windows somehow figured that all my programs are installed on C:. This has lead to the following 4 issues, which I presume all stem from the same problem:
  • On the desktop, all shortcuts of programs on D: were changed to the same folder on C: (which doesn’t exist), and the original shortcut was copied to the desktop as well appending ‘(1)’.

   Fall update broke my computer [​IMG]
  • In the start menu, basically the same thing happened as on the desktop. Duplicates of shortcuts appeared, pointing to the actual location, while the original shortcut is changed to C:
  • In the list of all installed programs, all programs are indeed present, but those installed on D: are missing an icon, and can’t be uninstalled – instead it gives an error that “C:\Program Files\Program_Name\uninstall.exe” can’t be found (because it doesn’t exist on C: )

   Fall update broke my computer [​IMG]
  • All default programs are broken, as it presents programs from D: as if they were located on C: in the proposed list (meaning they won’t work). When choosing “look for another app on this PC”, and choosing the correct program, it doesn’t remember that choice. This is confirmed in the 'Default Apps' part of 'Settings', where I simply cannot choose the majority of my programs.

   Fall update broke my computer [​IMG]

  What I’ve tried:
  • For issues 1 and 2, going to the properties of the shortcut shows the shortcut points to a non-existing folder on C:. However, when I click ‘Open File Location’, it actually opens the correct folder on D:, while simultaneously changing the ‘Target’ and ‘Start in’ fields to the path on D:. When applied, this also fixes the shortcut icon. While this is labour-intensive, I could live with it as a solution, but it doesn’t fix the most important issues 3 & 4.

   Fall update broke my computer [​IMG]

   Fall update broke my computer [​IMG]
  • I’ve tried forcing a re-index of the start menu shortcuts, but that didn’t change anything.
  • I’ve restored Windows to a previous version, which solved all the issues, but that only confirms it’s indeed the Fall Creator’s update - it doesn’t really help (‘cause the update is kinda necessary, right?).
  • I then re-installed the Fall update, but this time I uninstalled my anti-virus first, so it wouldn’t interfere. Same issues again.
  • I also tried changing the default location of ‘Program Files’ in the registry, but that didn’t solve anything (and instead broke a lot of shortcuts pointing to C: )

  Does anyone know how I can fix this mess?
   
  Edward Hyde, Jul 10, 2018
  #2
 3. Shiva1 Win User
  Unable to install Windows Fall Creators Update


  Thanks, will try those suggestions

  other security updates run normally, I jsut have a long list of the fall creator updates not installing
   
  Shiva1, Jul 10, 2018
  #3
 4. dalchina Win User

  Fall update broke my computer

  Update Broke Computer Need Help!


  Windows 10 Upgrade
  According to this list, your PC isn't on Acer's approved list for Win 10. Could you check that?

  This is an older PC which came with Win 7. Have you ever clean installed Win 10 on it?

  • AMD Athlon II X2 255 Dual Core Processor
  • Windows 7 Professional
  • 2GB DDR3 RAM
  • 320GB HDD
  • DVD Rewriter
  • Integrated Graphics
  • PS.VB1E3.082

  We can only proceed step by step.

  So chkdsk and SFC /Scannow are ok. But any attempt to reset your PC or run DISM fails.

  Is this what you tried? I'm not 100% clear what the above means. Clean install or this procedure?
  Repair Install Windows 10 with an In-place Upgrade - Windows 10 Forums

  If you tried this, it's possible it failed as you need (it seems) some 500Mb of unallocated space on your hard disk.
   
  dalchina, Jul 10, 2018
  #4
Thema:

Fall update broke my computer

Loading...
 1. Fall update broke my computer - Similar Threads - Fall update broke

 2. Definition update once more broke my computer

  in Windows 10 Installation and Upgrade
  Definition update once more broke my computer: Tonight before going to bed I turn on my Dell. It had been running smoothly since I had to do an fresh last week. I got all the Windows and email options set but I'm not going to waste my time to reinstalling apps until Dell survives enough definition updates without killing...
 3. Windows 10 update broke my computer

  in Windows 10 Installation and Upgrade
  Windows 10 update broke my computer: I have Asus ROG desktop with Windows 10 on it. After the most recent update, my computer hasn't been normal. The icons on the desktop do not have names and only the mouse is active. I am able to open settings but cannot perform any tasks. I have tried to restore, reset, and...
 4. My 1709 Fall Creators Update Broke and Reset Mny Things

  in Windows 10 Updates and Activation
  My 1709 Fall Creators Update Broke and Reset Mny Things: Thought someone might be interested to know what broke on this update, which did install without errors. I have spent 4 or 5 hours trying to sort out all it did. Some amaze me like deleting ALL my saved Restore Points!! Windows Creator Update broke, reset or disrespected...
 5. Windows 10 Fall Creators Update BROKE Wi-Fi Adapter

  in Windows 10 Network and Sharing
  Windows 10 Fall Creators Update BROKE Wi-Fi Adapter: Hello everyone! So a couple of weeks ago (I think) I decided to install the Fall Creators Update on my computer. It was already running Windows 10 and everything ran fine. However, when the update installed and the computer rebooted, the Wi-Fi adapter wasn't working. It is...
 6. Fall update broke my computer

  in Windows 10 Support
  Fall update broke my computer: Hi everyone, a bit desperate here. I installed that Fall update last night and thought my computer was a bit slower than usual so i cancelled it and got back to my original build. Now my computer is all messed up. Launch programs won't launch, i can't launch any program...
 7. Fall Creator's update (1709) broke the program index

  in Windows 10 Support
  Fall Creator's update (1709) broke the program index: I got the Fall Creator’s update recently, and it somehow broke Windows’ indexing of programs. I'm currently on Winver: 1709 (OS Build 16299.64). Before the problem: Windows 10/drive C: is installed on a 250GB SSD, but most programs are installed on a conventional 640 GB...
 8. Windows 10 update broke my computer.

  in Windows 10 Support
  Windows 10 update broke my computer.: So, I'll go on record saying that Windows 10 is the absolute worst OS ever released by Microsoft. It just did a self-update and broke my computer. I can no longer log in. I get a black screen with a mouse curser. It's one step down from earlier, where I still got to the...
 9. Update Broke Computer Need Help!

  in Windows 10 Support
  Update Broke Computer Need Help!: To start off I've been trying to fix my computer for a week now and have had no success. I don't think it's malware, I've had Malwarebytes installed onto my computer for about a year now and have ran a scan multiple times with "Scan for rootkits" option turned on, since...
 10. Window 10 Broke My Computer

  in Windows 10 Support
  Window 10 Broke My Computer: *sarc*sarcEarlier today, Sept. 24, 2016, Microsoft pushed an apparently routine update on my laptop when I was putting it in "sleep" mode. It was one of those "This Will Take A While" updates. Since then, my laptop has refused to even start. It is permanently stuck in startup...