Windows 10: felhasználói fiók
Discus and support felhasználói fiók in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Jó napot kívánok!Amikor pár nappal ezelőtt újra csatlakoztatni akartam a telefonom a PC-hez ahogy mindennap szoktam sikerrel, kiderült, hogy a... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Honti György, May 18, 2024.
Thema:
felhasználói fiók
Loading...
-
felhasználói fiók - Similar Threads - felhasználói fiók
-
Outlook new fiók beállítása
in Windows 10 GamingOutlook new fiók beállítása: Nem tudok a Telekom fiókomból e-mailt küldeni az új Outlook-kal, megjelenésétől kezdve. Telekom is megadta a beállításokat, de azzal sem működik.... -
Outlook new fiók beállítása
in Windows 10 Software and AppsOutlook new fiók beállítása: Nem tudok a Telekom fiókomból e-mailt küldeni az új Outlook-kal, megjelenésétől kezdve. Telekom is megadta a beállításokat, de azzal sem működik.... -
Gép reset után kiírja, hogy a felhasználói profilt nem sikerült betölteni.
in Windows 10 GamingGép reset után kiírja, hogy a felhasználói profilt nem sikerült betölteni.: Teljesen reseteltem a gépemet, és amikor eljutottam a Windows bejelentkező oldalára, amikor elindítom a gépet, kiírja, hogy „A felhasználói profil szolgáltatással nem sikerült a bejelentkezés. A felhasználói profilt nem sikerült betölteni.”Olvastam, hogy kell a csökkentett... -
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingGép reset után kiírja, hogy a felhasználói profilt nem sikerült betölteni.: Teljesen reseteltem a gépemet, és amikor eljutottam a Windows bejelentkező oldalára, amikor elindítom a gépet, kiírja, hogy „A felhasználói profil szolgáltatással nem sikerült a bejelentkezés. A felhasználói profilt nem sikerült betölteni.”Olvastam, hogy kell a csökkentett... -
in Windows 10 Software and AppsGép reset után kiírja, hogy a felhasználói profilt nem sikerült betölteni.: Teljesen reseteltem a gépemet, és amikor eljutottam a Windows bejelentkező oldalára, amikor elindítom a gépet, kiírja, hogy „A felhasználói profil szolgáltatással nem sikerült a bejelentkezés. A felhasználói profilt nem sikerült betölteni.”Olvastam, hogy kell a csökkentett... -
felhasználói fiók
in Windows 10 Gamingfelhasználói fiók: Jó napot kívánok!Amikor pár nappal ezelőtt újra csatlakoztatni akartam a telefonom a PC-hez ahogy mindennap szoktam sikerrel, kiderült, hogy a microsoft fiókom kezelésével történt valami. Egyetlen fiókkal használom a windowst. Amikor ott szeretnék belépni a microsoft...