Windows 10: φορτονοντας την παρακατο ενημερωση KB5036980 δεν μπορεις να αλλαξεις την Φοτο του Προφιλ σου

Discus and support φορτονοντας την παρακατο ενημερωση KB5036980 δεν μπορεις να αλλαξεις την Φοτο του Προφιλ σου in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; φορτονοντας την παρακατο ενημερωση KB5036980 δεν μπορεις να αλλαξεις την Φοτο του Προφιλ σουτο μήνυμα που βγαζει ειναι Και αυτο μονο μετα την Ενημέρωση... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by vansof2000, Apr 26, 2024.

1. φορτονοντας την παρακατο ενημερωση KB5036980 δεν μπορεις να αλλαξεις την Φοτο του Προφιλ σου

φορτονοντας την παρακατο ενημερωση KB5036980 δεν μπορεις να αλλαξεις την Φοτο του Προφιλ σουτο μήνυμα που βγαζει ειναι Και αυτο μονο μετα την Ενημέρωση αυτη : "2024-04 αθροιστική προεπισκόπηση ενημέρωσης για Windows 11 Version 23H2 για συστήματα που βασίζονται σε x64 KB5036980" Πριν απο αυτο δεν ειχα θεμα.

:)

vansof2000, Apr 26, 2024

2. KB5036980 installation error

I am also having this same issue. Log files

Mount hood_OR, Apr 26, 2024
  3. Issues with Windows 11 version KB5036980

Hi Felix,

It looks like there is no EFI partition.

Please start a new thread (by clicking here) and post the issue you're facing.

Also, in the new thread, post a screenshot of Disk Management (maximized window.)

Ramesh Srinivasan, Apr 26, 2024
  4. φορτονοντας την παρακατο ενημερωση KB5036980 δεν μπορεις να αλλαξεις την Φοτο του Προφιλ σου

Issues with Windows 11 version KB5036980

I've been trying for a long time to update my Windows 11 (version KB5036980) through Windows Insider, but every time it restarts when it's at 96%, it shows a message like: "Something didn't go as planned. There's no need to worry, we are reversing the changes." After that, it restarts and returns to Windows in the same version as before, without updating and after a while using the computer in this state it asks to restart again. Does anyone know what I can do?? [using a ryzen 5 4600g with Radeon 7, ASUS TUF a520m-plus II, 24gb DDR4-2666mhz (1x8, 1x16 dual-channel)]

Adriana Scalize, Apr 26, 2024
Thema:

φορτονοντας την παρακατο ενημερωση KB5036980 δεν μπορεις να αλλαξεις την Φοτο του Προφιλ σου

Loading...
  1. φορτονοντας την παρακατο ενημερωση KB5036980 δεν μπορεις να αλλαξεις την Φοτο του Προφιλ σου - Similar Threads - φορτονοντας την παρακατο

2. γιατι δεν μπορω να κανω εγκαταση τα παιχνιδια?

in Windows 10 Gaming
    γιατι δεν μπορω να κανω εγκαταση τα παιχνιδια?: ξεκιναω να κανω εγκατασταση ενα παιχιδι και στην ποεια μου βγαζει το μυνημα οτι λειπει το στοιχειο ddl. και σταματαει.επισης οταν κανω δεξι κλικ στο setub.exe και παω στις ιδιοτητες με εχει τσεκαρισμενο μονο για αναγνωση.οταν το ξετσεκαρω μου λεει οτι χρειζετε δικαιωματα...
  3. γιατι δεν μπορω να κανω εγκαταση τα παιχνιδια?

in Windows 10 Software and Apps
    γιατι δεν μπορω να κανω εγκαταση τα παιχνιδια?: ξεκιναω να κανω εγκατασταση ενα παιχιδι και στην ποεια μου βγαζει το μυνημα οτι λειπει το στοιχειο ddl. και σταματαει.επισης οταν κανω δεξι κλικ στο setub.exe και παω στις ιδιοτητες με εχει τσεκαρισμενο μονο για αναγνωση.οταν το ξετσεκαρω μου λεει οτι χρειζετε δικαιωματα...
  4. φορτονοντας την παρακατο ενημερωση KB5036980 δεν μπορεις να αλλαξεις την Φοτο του Προφιλ σου

in Windows 10 Gaming
    φορτονοντας την παρακατο ενημερωση KB5036980 δεν μπορεις να αλλαξεις την Φοτο του Προφιλ σου: φορτονοντας την παρακατο ενημερωση KB5036980 δεν μπορεις να αλλαξεις την Φοτο του Προφιλ σουτο μήνυμα που βγαζει ειναι Και αυτο μονο μετα την Ενημέρωση αυτη : "2024-04 αθροιστική προεπισκόπηση ενημέρωσης για Windows 11 Version 23H2 για συστήματα που βασίζονται σε x64...
  5. Δεν βλέπει το πληκτρολόγιο και το mouse κατά την πρώτη εκκίνηση.

in Windows 10 Gaming
    Δεν βλέπει το πληκτρολόγιο και το mouse κατά την πρώτη εκκίνηση.: Παρόλο που έκανα καθαρή εγκατάσταση των Windows 10 Home, edition : 22H2, όταν φτάνει στην οθόνη υποδοχής ώστε να πληκτρολογήσω το PIN δεν βλέπει ούτε το πληκτρολόγιο ούτε το mouse. Το πληκτρολόγιο βοήθειας οθόνης λειτουργεί κανονικά. Όταν ύστερα κάνω επανεκκίνηση, το σύστημα...
  6. Δεν βλέπει το πληκτρολόγιο και το mouse κατά την πρώτη εκκίνηση.

Δεν βλέπει το πληκτρολόγιο και το mouse κατά την πρώτη εκκίνηση.: Παρόλο που έκανα καθαρή εγκατάσταση των Windows 10 Home, edition : 22H2, όταν φτάνει στην οθόνη υποδοχής ώστε να πληκτρολογήσω το PIN δεν βλέπει ούτε το πληκτρολόγιο ούτε το mouse. Το πληκτρολόγιο βοήθειας οθόνης λειτουργεί κανονικά. Όταν ύστερα κάνω επανεκκίνηση, το σύστημα...
  7. Δεν βλέπει το πληκτρολόγιο και το mouse κατά την πρώτη εκκίνηση.

in Windows Hello & Lockscreen
  8. Τι να κάνω;;!!

in Windows 10 Gaming
    Τι να κάνω;;!!: Έκανα τον υπολογιστή μου διαγνωστική εκκίνηση και τώρα δεν με αφήνει να μπω στο λογαριασμό χρήστη μου και μου βγάζει το μήνυμα: «Κάτι συμβαίνει και το PIN σας δεν είναι διαθέσιμο. Κάντε κλικ για να ρυθμίσετε ξανά το PIN σας». Όταν πάταω όμως τίποτα δεν γίνεται. Επιπλέων πάω...
  9. Δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες μου.

in Windows 10 Gaming
    Δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες μου.: Δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες μου. Ενώ κάνω κλικ πάνω στο πλαίσιο photo, εμφανίζεται μαύρη οθόνη και δεν δείχνει τίποτα ούτε στα άλμπουμ ούτε στην κατάταξη πρόσφατες....
  10. Δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες μου.

Δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες μου.: Δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες μου. Ενώ κάνω κλικ πάνω στο πλαίσιο photo, εμφανίζεται μαύρη οθόνη και δεν δείχνει τίποτα ούτε στα άλμπουμ ούτε στην κατάταξη πρόσφατες....