Windows 10: game yanlışlıkla yükleyip sildikten sonra performans düşüşü
Discus and support game yanlışlıkla yükleyip sildikten sonra performans düşüşü in Windows 10 Gaming to solve the problem; merhaba, ben game bar uygulamasını kullanmadığımdan ötürü uzun süre önce sildim v bugün xbox uygulamasındaki uyarıya yanlışlıkla bastığım için gamebar... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Metehan Akpınar, Jan 27, 2024.
Thema:
game yanlışlıkla yükleyip sildikten sonra performans düşüşü
Loading...
-
game yanlışlıkla yükleyip sildikten sonra performans düşüşü - Similar Threads - game yanlışlıkla yükleyip
-
Cihaz kilitlendi, yanlışlıkla silindi
in Windows 10 GamingCihaz kilitlendi, yanlışlıkla silindi: Microsofttan cihazı kitledim daha sorna da yanlışlıkla cihazı sildim şuan laptopa giremiyorum. Bir yönetici oturum açmayı kısıtladı diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum acil desteğe ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.Cihazın seri numarası: SPF2ATV8R... -
Cihaz kilitlendi, yanlışlıkla silindi
in Windows 10 Software and AppsCihaz kilitlendi, yanlışlıkla silindi: Microsofttan cihazı kitledim daha sorna da yanlışlıkla cihazı sildim şuan laptopa giremiyorum. Bir yönetici oturum açmayı kısıtladı diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum acil desteğe ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.Cihazın seri numarası: SPF2ATV8R... -
Windows 2016LTSB patch güncellemelerini yükleyip restart yaptıktan sonra bilgisayar mavi...
in Windows 10 Installation and UpgradeWindows 2016LTSB patch güncellemelerini yükleyip restart yaptıktan sonra bilgisayar mavi...: Merhabalar,Bilgisayara windows10 2016LTSB güncellemelerini yaptıktan sonra restart atıyorum ancak çok uzun süre mavi ekranda "getting windows ready dont turn off your computer" kısmında takılı kalıyor. Bilgisayara hard shutdown yaptıktan sonra bilgisayarı açınca... -
Windows 2016LTSB patch güncellemelerini yükleyip restart yaptıktan sonra bilgisayar mavi...
in Windows 10 GamingWindows 2016LTSB patch güncellemelerini yükleyip restart yaptıktan sonra bilgisayar mavi...: Merhabalar,Bilgisayara windows10 2016LTSB güncellemelerini yaptıktan sonra restart atıyorum ancak çok uzun süre mavi ekranda "getting windows ready dont turn off your computer" kısmında takılı kalıyor. Bilgisayara hard shutdown yaptıktan sonra bilgisayarı açınca... -
in Windows 10 Software and AppsWindows 2016LTSB patch güncellemelerini yükleyip restart yaptıktan sonra bilgisayar mavi...: Merhabalar,Bilgisayara windows10 2016LTSB güncellemelerini yaptıktan sonra restart atıyorum ancak çok uzun süre mavi ekranda "getting windows ready dont turn off your computer" kısmında takılı kalıyor. Bilgisayara hard shutdown yaptıktan sonra bilgisayarı açınca... -
Paint uygulamasını yanlışlıkla sildim.
in Windows 10 GamingPaint uygulamasını yanlışlıkla sildim.: Windows içinde yerleşik bir şekilde bulunan Paint uygulamasını yanlışlıkla sildim. Hiç bir yerde nasıl geri yükleyebileceğim konusunda bilgi bulamadım. Herhangi bir yolu var mı?... -
Paint uygulamasını yanlışlıkla sildim.
in Windows 10 Software and AppsPaint uygulamasını yanlışlıkla sildim.: Windows içinde yerleşik bir şekilde bulunan Paint uygulamasını yanlışlıkla sildim. Hiç bir yerde nasıl geri yükleyebileceğim konusunda bilgi bulamadım. Herhangi bir yolu var mı?... -
How to configure my decent/pretty good PC for OPTIMAL gaming performan
in Windows 10 Drivers and HardwareHow to configure my decent/pretty good PC for OPTIMAL gaming performan: I have a decent PC - see below for specs Intel i7-7700 (non-k) 3.6ghz 32gb ram geforce nvidia 1080ti turbo Samsung 970 evo m2 SSD Alienware 25" 240hz refresh rate monitor Win 10 Pro for WOrkstation 1809+ Thanks guys Can someone point me in the direction of a badass way... -
Windows 10 Pro 1803 Performans issue
in Windows 10 GamingWindows 10 Pro 1803 Performans issue: I am having performance problems. Not just me, but many people are having this problem. Fps falls in games etc. there are problems. Please correct this problem thanks .....