Windows 10: game yanlışlıkla yükleyip sildikten sonra performans düşüşü

Discus and support game yanlışlıkla yükleyip sildikten sonra performans düşüşü in Windows 10 Gaming to solve the problem; merhaba, ben game bar uygulamasını kullanmadığımdan ötürü uzun süre önce sildim v bugün xbox uygulamasındaki uyarıya yanlışlıkla bastığım için gamebar... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Metehan Akpınar, Jan 27, 2024.

1. game yanlışlıkla yükleyip sildikten sonra performans düşüşü

merhaba, ben game bar uygulamasını kullanmadığımdan ötürü uzun süre önce sildim v bugün xbox uygulamasındaki uyarıya yanlışlıkla bastığım için gamebar tekrar yüklendihiç açmadan yüklendikten sonra tekrar sildimve şuan oyuna girdikten sonra bir performans düşüşü söz konusumesela red dead redemption da 126 fps verirken şimdi 105 veriyorum...sonradan gamebar a eklenmiş ve windows a tutunan bir özellik varmı? var ise nasıl çözebilirim lütfen tarafçı olmayın ve şu nalet uygulamanızın açtığı sorunumu çözün...

:)

Metehan Akpınar, Jan 27, 2024

2. Ovi Suite and Ovi.com mangles contacts containing non-english characters

Thanks for replying Samuli, I'm not able to reproduce the exact problem at the moment, but I can consistently reproduce corruption of characters with these steps:

1. Create a contact with the name ÆØÅ on 5220xpress

2. Sync the contacts with ovi.com

3. Contact at ovi.com has the name ÆØÃ

I have not been able to reproduce corruption of characters on phone reliably yet. If I rename the ÆØÅ contact on ovi.com to ÆØÅ or do not rename it does not matter, syncing the device with ovi again, I still have ÆØÅ on the device.

heraldo---01, Jan 27, 2024
  3. Shoopakey Win User
    Are the makers of the windows phone HTC radar aware that the character "ã" is not available? A Latin character not available, this issue must be a virus, right?

When using the HTC Radar Windows Phone to text or email using words in Portuguese the character "ã" is not an option, since it is a Latin letter, I wonder if this is a bug my phone came with from the manufacturer, because it seems really absurd such character
    not be available.

Shoopakey, Jan 27, 2024
  4. game yanlışlıkla yükleyip sildikten sonra performans düşüşü

Modifying the right ALT key on my French Canadian Keyboard (Windows 10)

I am trying to modifying the right ALT key to obtain ã (Portuguese tilde on a)

It already exists with the combination of ALT+ right square Bracket, and the choosing the lower a or caps a.

What I would like to do is to use the ALT key + (the column and semi-column key) to get the
    ã directly in one step.

(This is the most common letter I need - I do not need Ã)

So what is the best step to do that mod???

Thanks for the help

zakocanada, Jan 27, 2024
Thema:

game yanlışlıkla yükleyip sildikten sonra performans düşüşü

Loading...
  1. game yanlışlıkla yükleyip sildikten sonra performans düşüşü - Similar Threads - game yanlışlıkla yükleyip

2. Cihaz kilitlendi, yanlışlıkla silindi

in Windows 10 Gaming
    Cihaz kilitlendi, yanlışlıkla silindi: Microsofttan cihazı kitledim daha sorna da yanlışlıkla cihazı sildim şuan laptopa giremiyorum. Bir yönetici oturum açmayı kısıtladı diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum acil desteğe ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.Cihazın seri numarası: SPF2ATV8R...
  3. Cihaz kilitlendi, yanlışlıkla silindi

in Windows 10 Software and Apps
    Cihaz kilitlendi, yanlışlıkla silindi: Microsofttan cihazı kitledim daha sorna da yanlışlıkla cihazı sildim şuan laptopa giremiyorum. Bir yönetici oturum açmayı kısıtladı diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum acil desteğe ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.Cihazın seri numarası: SPF2ATV8R...
  4. Windows 2016LTSB patch güncellemelerini yükleyip restart yaptıktan sonra bilgisayar mavi...

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Windows 2016LTSB patch güncellemelerini yükleyip restart yaptıktan sonra bilgisayar mavi...: Merhabalar,Bilgisayara windows10 2016LTSB güncellemelerini yaptıktan sonra restart atıyorum ancak çok uzun süre mavi ekranda "getting windows ready dont turn off your computer" kısmında takılı kalıyor. Bilgisayara hard shutdown yaptıktan sonra bilgisayarı açınca...
  5. Windows 2016LTSB patch güncellemelerini yükleyip restart yaptıktan sonra bilgisayar mavi...

in Windows 10 Gaming
    Windows 2016LTSB patch güncellemelerini yükleyip restart yaptıktan sonra bilgisayar mavi...: Merhabalar,Bilgisayara windows10 2016LTSB güncellemelerini yaptıktan sonra restart atıyorum ancak çok uzun süre mavi ekranda "getting windows ready dont turn off your computer" kısmında takılı kalıyor. Bilgisayara hard shutdown yaptıktan sonra bilgisayarı açınca...
  6. Windows 2016LTSB patch güncellemelerini yükleyip restart yaptıktan sonra bilgisayar mavi...

7. Paint uygulamasını yanlışlıkla sildim.

in Windows 10 Gaming
    Paint uygulamasını yanlışlıkla sildim.: Windows içinde yerleşik bir şekilde bulunan Paint uygulamasını yanlışlıkla sildim. Hiç bir yerde nasıl geri yükleyebileceğim konusunda bilgi bulamadım. Herhangi bir yolu var mı?...
  8. Paint uygulamasını yanlışlıkla sildim.

Paint uygulamasını yanlışlıkla sildim.: Windows içinde yerleşik bir şekilde bulunan Paint uygulamasını yanlışlıkla sildim. Hiç bir yerde nasıl geri yükleyebileceğim konusunda bilgi bulamadım. Herhangi bir yolu var mı?...
  9. How to configure my decent/pretty good PC for OPTIMAL gaming performan

in Windows 10 Drivers and Hardware
    How to configure my decent/pretty good PC for OPTIMAL gaming performan: I have a decent PC - see below for specs Intel i7-7700 (non-k) 3.6ghz 32gb ram geforce nvidia 1080ti turbo Samsung 970 evo m2 SSD Alienware 25" 240hz refresh rate monitor Win 10 Pro for WOrkstation 1809+ Thanks guys Can someone point me in the direction of a badass way...
  10. Windows 10 Pro 1803 Performans issue

in Windows 10 Gaming
    Windows 10 Pro 1803 Performans issue: I am having performance problems. Not just me, but many people are having this problem. Fps falls in games etc. there are problems. Please correct this problem thanks .....