Windows 10: Gelişmiş görüntü ayarlarında ekran kartım görünmüyor

Discus and support Gelişmiş görüntü ayarlarında ekran kartım görünmüyor in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Windows sistem ayarlarinda gelişmiş görüntü ayarlarına giriyorum görüntü seç bölümünde "Ekran 1:Dahili Ekran" seçeneği çıkıyor. Bilgisayarım laptop... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Alperen Göktaş, Feb 26, 2025.

1. Gelişmiş görüntü ayarlarında ekran kartım görünmüyor

Windows sistem ayarlarinda gelişmiş görüntü ayarlarına giriyorum görüntü seç bölümünde "Ekran 1Gelişmiş görüntü ayarlarında ekran kartım görünmüyor :Dahili Ekran" seçeneği çıkıyor. Bilgisayarım laptop ayrı bir ekran kullanmıyorum.Aşağıda Ekran bilgilerinde ise ;"Dahili ekran IntelR UHD Graphics 630 cihazına bağlı" olarak görünüyor.Benim ekran kartım GTX1050 olmasına rağmen burada göremiyorum ve bilgisayarım en küçük oyunlarda bile kasıyor. Ekran kartı driver'ını kurdum Nvidia uygulamasından güncel olaran kurulu. Ama burada görünmüyor bu bı sorun teşkil ediyor mu ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

:)

Alperen Göktaş, Feb 26, 2025

2. Mario Kart Wii 'Detailed'

The amazingly successful Mario Kart series, which involves driving your favorite Mario World characters around in silly go-karts, is about to get another sequel. Mario Kart Wii will, as the name suggests, arrive on the Wii. Here's a list of all the fun stuff Mario Kart Wii has to offer.
    • The game will include a fancy wheel controller.
    • Gamers have the option to race either classic karts or bikes. Bikes are faster and can perform wheelies, but are harder to control. Tricks performed in mid-air will give the gamer a speed boost upon landing.
    • There will be 32 tracks. 16 are brand new, and the other 16 are remakes of previous favorite courses.
    • Gamers can play against up to 4 people on the same Wii, and up to 16 over the internet.
    Mario Kart Wii will find itself on Japanese shelves on April 10th, and a North American/European release should follow shortly.

Source: 1Up

zekrahminator, Feb 26, 2025
  3. Papa23 Win User
    Papa23, Feb 26, 2025
  4. Gelişmiş görüntü ayarlarında ekran kartım görünmüyor

ayarlar uygulaması açılmıyor

yani ayarlar uygulaması açılmadığı halde ayarlar uygulaması içinden ayarlarımı sıfırlamam gerek ? Gelişmiş görüntü ayarlarında ekran kartım görünmüyor :D

Kayra Akgül, Feb 26, 2025
Thema:

Gelişmiş görüntü ayarlarında ekran kartım görünmüyor

Loading...
  1. Gelişmiş görüntü ayarlarında ekran kartım görünmüyor - Similar Threads - Gelişmiş görüntü ayarlarında

2. Gelişmiş görüntü ayarlarında ekran kartım görünmüyor

in Windows 10 Gaming
    Gelişmiş görüntü ayarlarında ekran kartım görünmüyor: Windows sistem ayarlarinda gelişmiş görüntü ayarlarına giriyorum görüntü seç bölümünde "Ekran 1:Dahili Ekran" seçeneği çıkıyor. Bilgisayarım laptop ayrı bir ekran kullanmıyorum.Aşağıda Ekran bilgilerinde ise ;"Dahili ekran IntelR UHD Graphics 630 cihazına bağlı" olarak...
  3. Gelişmiş görüntü ayarlarında ekran kartım görünmüyor

in Windows 10 Customization
    Gelişmiş görüntü ayarlarında ekran kartım görünmüyor: Windows sistem ayarlarinda gelişmiş görüntü ayarlarına giriyorum görüntü seç bölümünde "Ekran 1:Dahili Ekran" seçeneği çıkıyor. Bilgisayarım laptop ayrı bir ekran kullanmıyorum.Aşağıda Ekran bilgilerinde ise ;"Dahili ekran IntelR UHD Graphics 630 cihazına bağlı" olarak...
  4. Tarayıcıda tam ekran yapınca görüntü bozulması

in Windows 10 Gaming
    Tarayıcıda tam ekran yapınca görüntü bozulması: Merhaba iyi günler.Tarayıcılarda google , opera ve edge vb. izlediğim videoyu tam ekrana alınca görüntü bozuluyor. Ekran küçükken hiçbir sorun yok fakat tam ekrana aldığımda görüntü kalitesi bozuluyor.Driverlarim güncel. Oyunlarda vs. hiçbir problem yaşamıyorum. Sadece...
  5. Tarayıcıda tam ekran yapınca görüntü bozulması

in Windows 10 Software and Apps
    Tarayıcıda tam ekran yapınca görüntü bozulması: Merhaba iyi günler.Tarayıcılarda google , opera ve edge vb. izlediğim videoyu tam ekrana alınca görüntü bozuluyor. Ekran küçükken hiçbir sorun yok fakat tam ekrana aldığımda görüntü kalitesi bozuluyor.Driverlarim güncel. Oyunlarda vs. hiçbir problem yaşamıyorum. Sadece...
  6. Realtek audio görünmüyor

Realtek audio görünmüyor: bir uygulama ile tüm sürücüleri güncelledikten sonra realtek audio görünmemeye başladı sonra çözüm olarak bir sürü şey denedim bunlarraltek sürücülerini silip tekrar yüklemek aygıt yöneticisinden eski cihaz eklemek windows'u tekrar kurmaken sonunda bilgisayarı tamamen...
  7. 180 hz olan asus monitörüm 165 hz veriyor ekran kartım 3050

in Windows 10 Gaming
    180 hz olan asus monitörüm 165 hz veriyor ekran kartım 3050: 180 hz olan asus monitörüm 165 hz veriyor ekran kartım 3050 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/180-hz-olan-asus-monit%C3%B6r%C3%BCm-165-hz/d5bb29fa-7ada-4c8b-9f82-4c49aac6f46c
  8. 180 hz olan asus monitörüm 165 hz veriyor ekran kartım 3050

180 hz olan asus monitörüm 165 hz veriyor ekran kartım 3050: 180 hz olan asus monitörüm 165 hz veriyor ekran kartım 3050 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/180-hz-olan-asus-monit%C3%B6r%C3%BCm-165-hz/d5bb29fa-7ada-4c8b-9f82-4c49aac6f46c
  9. 180 hz olan asus monitörüm 165 hz veriyor ekran kartım 3050

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
  10. Gelişmiş Güç Ayarları

in Windows 10 Performance & Maintenance
    Gelişmiş Güç Ayarları: Selam Gelişmiş güç ayarları sekmesinde bir çok özellik eksik. Bilgisayarımı yeni aldım. Windows 10 en son sürümünü yükledim. Eksik olan özellikler şöyle : [ATTACH]...