Windows 10: Gelişmiş görüntü ayarlarında ekran kartım görünmüyor
Discus and support Gelişmiş görüntü ayarlarında ekran kartım görünmüyor in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Windows sistem ayarlarinda gelişmiş görüntü ayarlarına giriyorum görüntü seç bölümünde "Ekran 1:Dahili Ekran" seçeneği çıkıyor. Bilgisayarım laptop... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Alperen Göktaş, Feb 26, 2025.
Thema:
Gelişmiş görüntü ayarlarında ekran kartım görünmüyor
Loading...
-
Gelişmiş görüntü ayarlarında ekran kartım görünmüyor - Similar Threads - Gelişmiş görüntü ayarlarında
-
in Windows 10 GamingGelişmiş görüntü ayarlarında ekran kartım görünmüyor: Windows sistem ayarlarinda gelişmiş görüntü ayarlarına giriyorum görüntü seç bölümünde "Ekran 1:Dahili Ekran" seçeneği çıkıyor. Bilgisayarım laptop ayrı bir ekran kullanmıyorum.Aşağıda Ekran bilgilerinde ise ;"Dahili ekran IntelR UHD Graphics 630 cihazına bağlı" olarak... -
in Windows 10 CustomizationGelişmiş görüntü ayarlarında ekran kartım görünmüyor: Windows sistem ayarlarinda gelişmiş görüntü ayarlarına giriyorum görüntü seç bölümünde "Ekran 1:Dahili Ekran" seçeneği çıkıyor. Bilgisayarım laptop ayrı bir ekran kullanmıyorum.Aşağıda Ekran bilgilerinde ise ;"Dahili ekran IntelR UHD Graphics 630 cihazına bağlı" olarak... -
Tarayıcıda tam ekran yapınca görüntü bozulması
in Windows 10 GamingTarayıcıda tam ekran yapınca görüntü bozulması: Merhaba iyi günler.Tarayıcılarda google , opera ve edge vb. izlediğim videoyu tam ekrana alınca görüntü bozuluyor. Ekran küçükken hiçbir sorun yok fakat tam ekrana aldığımda görüntü kalitesi bozuluyor.Driverlarim güncel. Oyunlarda vs. hiçbir problem yaşamıyorum. Sadece... -
Tarayıcıda tam ekran yapınca görüntü bozulması
in Windows 10 Software and AppsTarayıcıda tam ekran yapınca görüntü bozulması: Merhaba iyi günler.Tarayıcılarda google , opera ve edge vb. izlediğim videoyu tam ekrana alınca görüntü bozuluyor. Ekran küçükken hiçbir sorun yok fakat tam ekrana aldığımda görüntü kalitesi bozuluyor.Driverlarim güncel. Oyunlarda vs. hiçbir problem yaşamıyorum. Sadece... -
Realtek audio görünmüyor
in Windows 10 Software and AppsRealtek audio görünmüyor: bir uygulama ile tüm sürücüleri güncelledikten sonra realtek audio görünmemeye başladı sonra çözüm olarak bir sürü şey denedim bunlarraltek sürücülerini silip tekrar yüklemek aygıt yöneticisinden eski cihaz eklemek windows'u tekrar kurmaken sonunda bilgisayarı tamamen... -
180 hz olan asus monitörüm 165 hz veriyor ekran kartım 3050
in Windows 10 Gaming180 hz olan asus monitörüm 165 hz veriyor ekran kartım 3050: 180 hz olan asus monitörüm 165 hz veriyor ekran kartım 3050 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/180-hz-olan-asus-monit%C3%B6r%C3%BCm-165-hz/d5bb29fa-7ada-4c8b-9f82-4c49aac6f46c -
in Windows 10 Software and Apps180 hz olan asus monitörüm 165 hz veriyor ekran kartım 3050: 180 hz olan asus monitörüm 165 hz veriyor ekran kartım 3050 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/180-hz-olan-asus-monit%C3%B6r%C3%BCm-165-hz/d5bb29fa-7ada-4c8b-9f82-4c49aac6f46c -
in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging180 hz olan asus monitörüm 165 hz veriyor ekran kartım 3050: 180 hz olan asus monitörüm 165 hz veriyor ekran kartım 3050 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/180-hz-olan-asus-monit%C3%B6r%C3%BCm-165-hz/d5bb29fa-7ada-4c8b-9f82-4c49aac6f46c -
Gelişmiş Güç Ayarları
in Windows 10 Performance & MaintenanceGelişmiş Güç Ayarları: Selam Gelişmiş güç ayarları sekmesinde bir çok özellik eksik. Bilgisayarımı yeni aldım. Windows 10 en son sürümünü yükledim. Eksik olan özellikler şöyle : [ATTACH]...