Windows 10: γιατι δεν μπορω να κανω εγκαταση τα παιχνιδια?

Discus and support γιατι δεν μπορω να κανω εγκαταση τα παιχνιδια? in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; ξεκιναω να κανω εγκατασταση ενα παιχιδι και στην ποεια μου βγαζει το μυνημα οτι λειπει το στοιχειο ddl. και σταματαει.επισης οταν κανω δεξι κλικ στο... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by ηλιας ζερβος, Nov 20, 2024.

1. γιατι δεν μπορω να κανω εγκαταση τα παιχνιδια?

ξεκιναω να κανω εγκατασταση ενα παιχιδι και στην ποεια μου βγαζει το μυνημα οτι λειπει το στοιχειο ddl. και σταματαει.επισης οταν κανω δεξι κλικ στο setub.exe και παω στις ιδιοτητες με εχει τσεκαρισμενο μονο για αναγνωση.οταν το ξετσεκαρω μου λεει οτι χρειζετε δικαιωματα διαχειστη.παταω οκ αλλα με λεει οτι ειναι αδυνατη η ενεργεια αυτη.με μφανιζει τις εξεις επιλογες.παραβλεψη/ παραβλεψη ολων / ματαιωση/ ακυρωση

:)

ηλιας ζερβος, Nov 20, 2024
Thema:

γιατι δεν μπορω να κανω εγκαταση τα παιχνιδια?

Loading...
  1. γιατι δεν μπορω να κανω εγκαταση τα παιχνιδια? - Similar Threads - γιατι δεν μπορω

2. Σταμάτησαν να εμφανίζονται τα πρόσφατα ανοιγμένα αρχεία στην έναρξη

in Windows 10 Gaming
    Σταμάτησαν να εμφανίζονται τα πρόσφατα ανοιγμένα αρχεία στην έναρξη: Σε υπολογιστή με win 10 22H2 ξαφνικά σταμάτησαν να εμφανίζονται τα πρόσφατα ανοιγμένα αρχεία όταν κάνω δεξι κλικ σε καρφιτσωμένες εφαρμογες word, excel, κλπ στην έναρξη αλλά συνεχίζουν να εμφανίζονται κανονικά στην γραμμή εργασιών.Νομίζω το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά από...
  3. Σταμάτησαν να εμφανίζονται τα πρόσφατα ανοιγμένα αρχεία στην έναρξη

in Windows 10 Software and Apps
    Σταμάτησαν να εμφανίζονται τα πρόσφατα ανοιγμένα αρχεία στην έναρξη: Σε υπολογιστή με win 10 22H2 ξαφνικά σταμάτησαν να εμφανίζονται τα πρόσφατα ανοιγμένα αρχεία όταν κάνω δεξι κλικ σε καρφιτσωμένες εφαρμογες word, excel, κλπ στην έναρξη αλλά συνεχίζουν να εμφανίζονται κανονικά στην γραμμή εργασιών.Νομίζω το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά από...
  4. Σταμάτησαν να εμφανίζονται τα πρόσφατα ανοιγμένα αρχεία στην έναρξη

in Windows 10 Customization
  5. Δεν μου φορτώνουν τα windows μετά από φορματ

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Δεν μου φορτώνουν τα windows μετά από φορματ: Προσπάθησα να κάνω format και ενώ ολοκληρώθημε στη συνέχεια δεν μου φόρτωνε τα windows . Στην επιλογή λειτουργικού συστήματος εμφανίζει δύο επιλογές τις ίδιες όμως , windows 10 τόμος 4 και καμία από τις δύο δεν λειτουργεί . Εχει κάποιος κάποια λύση ;...
  6. γιατι δεν μπορω να κανω εγκαταση τα παιχνιδια?

in Windows 10 Gaming
    γιατι δεν μπορω να κανω εγκαταση τα παιχνιδια?: ξεκιναω να κανω εγκατασταση ενα παιχιδι και στην ποεια μου βγαζει το μυνημα οτι λειπει το στοιχειο ddl. και σταματαει.επισης οταν κανω δεξι κλικ στο setub.exe και παω στις ιδιοτητες με εχει τσεκαρισμενο μονο για αναγνωση.οταν το ξετσεκαρω μου λεει οτι χρειζετε δικαιωματα...
  7. φορτονοντας την παρακατο ενημερωση KB5036980 δεν μπορεις να αλλαξεις την Φοτο του Προφιλ σου

in Windows 10 Gaming
    φορτονοντας την παρακατο ενημερωση KB5036980 δεν μπορεις να αλλαξεις την Φοτο του Προφιλ σου: φορτονοντας την παρακατο ενημερωση KB5036980 δεν μπορεις να αλλαξεις την Φοτο του Προφιλ σουτο μήνυμα που βγαζει ειναι Και αυτο μονο μετα την Ενημέρωση αυτη : "2024-04 αθροιστική προεπισκόπηση ενημέρωσης για Windows 11 Version 23H2 για συστήματα που βασίζονται σε x64...
  8. Δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες μου.

in Windows 10 Gaming
    Δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες μου.: Δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες μου. Ενώ κάνω κλικ πάνω στο πλαίσιο photo, εμφανίζεται μαύρη οθόνη και δεν δείχνει τίποτα ούτε στα άλμπουμ ούτε στην κατάταξη πρόσφατες....
  9. Δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες μου.

in Windows 10 Software and Apps
    Δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες μου.: Δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες μου. Ενώ κάνω κλικ πάνω στο πλαίσιο photo, εμφανίζεται μαύρη οθόνη και δεν δείχνει τίποτα ούτε στα άλμπουμ ούτε στην κατάταξη πρόσφατες....
  10. θέλω να κατεβάσω τα wi 10 και να κάνω ενεργοποίηση με ψηφιακή άδεια

in User Accounts and Family Safety
    θέλω να κατεβάσω τα wi 10 και να κάνω ενεργοποίηση με ψηφιακή άδεια: θέλω να κατεβάσω τα wi 10 και να κάνω ενεργοποίηση με ψηφιακή άδεια https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CF%89-%CE%BD%CE%B1/3a15bb8d-6439-4d56-a33a-0d17054873f1"