Windows 10: Giris ekrani gelmiyor
Discus and support Giris ekrani gelmiyor in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Dun aksam bilgisayarim acik kalmis ve uyku moduna girmis. Bu sabah actigimda surekli donuyordu ben de yeniden baslatmaya karar verdim. Yeniden... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Adaer Meter, Jul 9, 2023.
Thema:
Giris ekrani gelmiyor
Loading...
-
Giris ekrani gelmiyor - Similar Threads - Giris ekrani gelmiyor
-
bilgisayarımdan ses gelmiyor neden?
in Windows 10 Gamingbilgisayarımdan ses gelmiyor neden?: bilgisayarımdan youtube vb uygulamalarda ses gelmiyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar%C4%B1mdan-ses-gelmiyor-neden/daab37db-f87f-4264-928c-c3553b75c647 -
bilgisayarımdan ses gelmiyor neden?
in Windows 10 Software and Appsbilgisayarımdan ses gelmiyor neden?: bilgisayarımdan youtube vb uygulamalarda ses gelmiyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar%C4%B1mdan-ses-gelmiyor-neden/daab37db-f87f-4264-928c-c3553b75c647 -
Giris ekrani gelmiyor
in Windows 10 GamingGiris ekrani gelmiyor: Dun aksam bilgisayarim acik kalmis ve uyku moduna girmis. Bu sabah actigimda surekli donuyordu ben de yeniden baslatmaya karar verdim. Yeniden baslattim ama sifre yazma ekranina gelmiyor bu mavi ekrana atiyor bir sure sonra da kapaniyor. Su an guc kaynagindan gucu kestim ve... -
Giris ekrani gelmiyor
in Windows 10 CustomizationGiris ekrani gelmiyor: Dun aksam bilgisayarim acik kalmis ve uyku moduna girmis. Bu sabah actigimda surekli donuyordu ben de yeniden baslatmaya karar verdim. Yeniden baslattim ama sifre yazma ekranina gelmiyor bu mavi ekrana atiyor bir sure sonra da kapaniyor. Su an guc kaynagindan gucu kestim ve... -
Pc ye giris yapamiyorum
in Windows 10 GamingPc ye giris yapamiyorum: Bu cihazın güvenlik ayarlarındaki bir değişiklik nedeniyle pininiz artik kullanilamiuor hatasi aliyorum. Pini sıfırlamak icin bir telefon numarasi veriliyor ve bu numara eski numaram yenisini guncellemistim. Artı bi eposta ekledim ama isleminiz hala beliyor yazıyor... -
Pc ye giris yapamiyorum
in Windows 10 Software and AppsPc ye giris yapamiyorum: Bu cihazın güvenlik ayarlarındaki bir değişiklik nedeniyle pininiz artik kullanilamiuor hatasi aliyorum. Pini sıfırlamak icin bir telefon numarasi veriliyor ve bu numara eski numaram yenisini guncellemistim. Artı bi eposta ekledim ama isleminiz hala beliyor yazıyor... -
Win 11 biraz bekleyin ekrani
in Windows 10 GamingWin 11 biraz bekleyin ekrani: Yeni bilgisayar aldim windows 11 kurarken biraz bekleyin ekraninda kaldi 4 saattirde bu ekranda fareyi oynatmasam monitor kapaniyor ardindan da bi 30 dk icinde kasa kendini kapatiyorklavye fare isiklari falan gidiyor acaba bu ekranda soylenildigi gibi beklemem mi gerekli daha... -
Win 11 biraz bekleyin ekrani
in Windows 10 Software and AppsWin 11 biraz bekleyin ekrani: Yeni bilgisayar aldim windows 11 kurarken biraz bekleyin ekraninda kaldi 4 saattirde bu ekranda fareyi oynatmasam monitor kapaniyor ardindan da bi 30 dk icinde kasa kendini kapatiyorklavye fare isiklari falan gidiyor acaba bu ekranda soylenildigi gibi beklemem mi gerekli daha... -
Asus N550jv Bios Sıfırladıkdan Sonra Ekran Gelmiyor
in Windows 10 GamingAsus N550jv Bios Sıfırladıkdan Sonra Ekran Gelmiyor: ASUS N550jv cihazım var, dün gece saat 1 2 civarında takılırken birden klavye gitti, sadece FN ve diğer F tuşları çalışıyordu, sonra touchpad de gitti ve PC'yi yeniden başlattım daha sonra BIOS'a girdim ve ayarları default yaptım, kaydedip çıkınca da ekrana vs görüntü...