Windows 10: Giris ekrani gelmiyor

Discus and support Giris ekrani gelmiyor in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Dun aksam bilgisayarim acik kalmis ve uyku moduna girmis. Bu sabah actigimda surekli donuyordu ben de yeniden baslatmaya karar verdim. Yeniden... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Adaer Meter, Jul 9, 2023.

1. Giris ekrani gelmiyor

Dun aksam bilgisayarim acik kalmis ve uyku moduna girmis. Bu sabah actigimda surekli donuyordu ben de yeniden baslatmaya karar verdim. Yeniden baslattim ama sifre yazma ekranina gelmiyor bu mavi ekrana atiyor bir sure sonra da kapaniyor. Su an guc kaynagindan gucu kestim ve bekliyorum.

:)

Adaer Meter, Jul 9, 2023

2. Performance issues post installation of Windows 10 Version 1607 Update for x64-based Systems (KB3176936)

Hi Yonten,

Thank you for the suggestions. I tried those steps and nothing turned out from them. The
    System Maintenance said there is nothing wrong and so did the System File Checker. When i check the task manager for processes, it always shows around 90% memory usage and 100% disk usage. They keep varying though at times. Is it related
    to the slowness of my machine? Any idea?

Giri

GirishMohan, Jul 9, 2023
  3. CardRhyme Win User
    Asus N550jv Bios Sıfırladıkdan Sonra Ekran Gelmiyor

ASUS N550jv cihazım var, dün gece saat 1 2 civarında takılırken birden klavye gitti, sadece FN ve diğer F tuşları çalışıyordu, sonra touchpad de gitti ve PC'yi yeniden başlattım daha sonra BIOS'a girdim ve ayarları default yaptım, kaydedip çıkınca da ekrana vs görüntü gelmiyor PC'nin fanları vs çalışıyor ama görüntü yoktu ve HDD dosya okurken şu öndeki ışıklar yanıp sönüyordu PC açılırken falan ama artık oda yanmıyor, şarja takınca şarj ışığı da yanmıyor bu BIOS'u defaultladıktan sonra, sorun ne olabilir?

CardRhyme, Jul 9, 2023
  4. Giris ekrani gelmiyor

My cursor or keyboard is going out of control every time after resuming from Sleep Mode and Hibernate mode

Hi Anne,

Thanks for the reply.

• I updated my device drivers and not sure the problem occurring because of that
    • Version 1703 (OD Build 15063.608)
    • No error message is popping up
    • I am using laptop and i use my key and precision mouse pad always

Thanks,

Giri

GiriChokkalingam, Jul 9, 2023
Thema:

Giris ekrani gelmiyor

Loading...
  1. Giris ekrani gelmiyor - Similar Threads - Giris ekrani gelmiyor

2. bilgisayarımdan ses gelmiyor neden?

in Windows 10 Gaming
    bilgisayarımdan ses gelmiyor neden?: bilgisayarımdan youtube vb uygulamalarda ses gelmiyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar%C4%B1mdan-ses-gelmiyor-neden/daab37db-f87f-4264-928c-c3553b75c647
  3. bilgisayarımdan ses gelmiyor neden?

in Windows 10 Software and Apps
    bilgisayarımdan ses gelmiyor neden?: bilgisayarımdan youtube vb uygulamalarda ses gelmiyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar%C4%B1mdan-ses-gelmiyor-neden/daab37db-f87f-4264-928c-c3553b75c647
  4. Giris ekrani gelmiyor

in Windows 10 Gaming
    Giris ekrani gelmiyor: Dun aksam bilgisayarim acik kalmis ve uyku moduna girmis. Bu sabah actigimda surekli donuyordu ben de yeniden baslatmaya karar verdim. Yeniden baslattim ama sifre yazma ekranina gelmiyor bu mavi ekrana atiyor bir sure sonra da kapaniyor. Su an guc kaynagindan gucu kestim ve...
  5. Giris ekrani gelmiyor

in Windows 10 Customization
    Giris ekrani gelmiyor: Dun aksam bilgisayarim acik kalmis ve uyku moduna girmis. Bu sabah actigimda surekli donuyordu ben de yeniden baslatmaya karar verdim. Yeniden baslattim ama sifre yazma ekranina gelmiyor bu mavi ekrana atiyor bir sure sonra da kapaniyor. Su an guc kaynagindan gucu kestim ve...
  6. Pc ye giris yapamiyorum

in Windows 10 Gaming
    Pc ye giris yapamiyorum: Bu cihazın güvenlik ayarlarındaki bir değişiklik nedeniyle pininiz artik kullanilamiuor hatasi aliyorum. Pini sıfırlamak icin bir telefon numarasi veriliyor ve bu numara eski numaram yenisini guncellemistim. Artı bi eposta ekledim ama isleminiz hala beliyor yazıyor...
  7. Pc ye giris yapamiyorum

Pc ye giris yapamiyorum: Bu cihazın güvenlik ayarlarındaki bir değişiklik nedeniyle pininiz artik kullanilamiuor hatasi aliyorum. Pini sıfırlamak icin bir telefon numarasi veriliyor ve bu numara eski numaram yenisini guncellemistim. Artı bi eposta ekledim ama isleminiz hala beliyor yazıyor...
  8. Win 11 biraz bekleyin ekrani

in Windows 10 Gaming
    Win 11 biraz bekleyin ekrani: Yeni bilgisayar aldim windows 11 kurarken biraz bekleyin ekraninda kaldi 4 saattirde bu ekranda fareyi oynatmasam monitor kapaniyor ardindan da bi 30 dk icinde kasa kendini kapatiyorklavye fare isiklari falan gidiyor acaba bu ekranda soylenildigi gibi beklemem mi gerekli daha...
  9. Win 11 biraz bekleyin ekrani

Win 11 biraz bekleyin ekrani: Yeni bilgisayar aldim windows 11 kurarken biraz bekleyin ekraninda kaldi 4 saattirde bu ekranda fareyi oynatmasam monitor kapaniyor ardindan da bi 30 dk icinde kasa kendini kapatiyorklavye fare isiklari falan gidiyor acaba bu ekranda soylenildigi gibi beklemem mi gerekli daha...
  10. Asus N550jv Bios Sıfırladıkdan Sonra Ekran Gelmiyor

in Windows 10 Gaming
    Asus N550jv Bios Sıfırladıkdan Sonra Ekran Gelmiyor: ASUS N550jv cihazım var, dün gece saat 1 2 civarında takılırken birden klavye gitti, sadece FN ve diğer F tuşları çalışıyordu, sonra touchpad de gitti ve PC'yi yeniden başlattım daha sonra BIOS'a girdim ve ayarları default yaptım, kaydedip çıkınca da ekrana vs görüntü...