Windows 10: Głośność mikrofonu zamiast słuchawek
Discus and support Głośność mikrofonu zamiast słuchawek in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Dzień dobry wszystkim, dzisiaj zakupiłem nowe słuchawki Logitecha G PRO x Lightspeed, po podłączeniu wszystko śmigało i mogłem regulować sobie ich... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Krystian Kulwas, Feb 15, 2024.
Thema:
Głośność mikrofonu zamiast słuchawek
Loading...
-
Głośność mikrofonu zamiast słuchawek - Similar Threads - Głośność mikrofonu zamiast
-
in Windows 10 CustomizationGłośność mikrofonu zamiast słuchawek: Dzień dobry wszystkim, dzisiaj zakupiłem nowe słuchawki Logitecha G PRO x Lightspeed, po podłączeniu wszystko śmigało i mogłem regulować sobie ich głośność pokrętłem, po chwili regulacja głośności słuchawek przestała działać a pojawiło się okienko w lewym rogu z informacją o... -
in Windows 10 GamingGłośność mikrofonu zamiast słuchawek: Dzień dobry wszystkim, dzisiaj zakupiłem nowe słuchawki Logitecha G PRO x Lightspeed, po podłączeniu wszystko śmigało i mogłem regulować sobie ich głośność pokrętłem, po chwili regulacja głośności słuchawek przestała działać a pojawiło się okienko w lewym rogu z informacją o... -
Windows 10 mikrofon automatycznie reguluje swoją głośność
in Windows 10 Drivers and HardwareWindows 10 mikrofon automatycznie reguluje swoją głośność: Witam, Mam problem z Windows'em 10. Ostatnio kupiłem nowy mikrofon na xlr i musiałem dokupić interfejs audio, by go podłączyć do komputera. Na interfejsie mam pokrętło głośności mikrofonu i ustawiłem sobie tak, że w Windowsie mam głośność mikrofonu na 54%, a na interfejsie... -
Opóźnienie Mikrofonu USB.
in Windows 10 Drivers and HardwareOpóźnienie Mikrofonu USB.: Cześć. Mam opóźnienie w mikrofonie USB Snab HF-50. Jest to opóźnienie rzędu 0,5- 1sek. Jak to naprawić? Próbowałem coś ze sterownikami kombinować i nawet zrobiłem format komputera niestety nic nie pomaga.. Bardzo mi to przeszkadza podczas komunikacji. Sprawdzałem też i...