Windows 10: Głośność mikrofonu zamiast słuchawek

Discus and support Głośność mikrofonu zamiast słuchawek in Windows 10 Customization to solve the problem; Dzień dobry wszystkim, dzisiaj zakupiłem nowe słuchawki Logitecha G PRO x Lightspeed, po podłączeniu wszystko śmigało i mogłem regulować sobie ich... Discussion in 'Windows 10 Customization' started by Krystian Kulwas, Feb 15, 2024.

1. Głośność mikrofonu zamiast słuchawek

Dzień dobry wszystkim, dzisiaj zakupiłem nowe słuchawki Logitecha G PRO x Lightspeed, po podłączeniu wszystko śmigało i mogłem regulować sobie ich głośność pokrętłem, po chwili regulacja głośności słuchawek przestała działać a pojawiło się okienko w lewym rogu z informacją o głośności mikrofonu. Gdy ruszam pokrętłem pojawia się po prostu na jaki poziom głośności jest mikrofon a nie dźwięk w słuchawkach, czy idzie to jakoś zamienić aby windows pokazywał poziom dźwięku ze słuchawek, pozdrawiam.

:)

Krystian Kulwas, Feb 15, 2024

2. Wystąpił błąd podczs próby uzyskania dostępu do mikrofonu: Hardware Access Error

Proszę o pomoc od niedawna gdy próbuje przeprowadzić rozmowe na messengerze wyskakuje błąd : Wystąpił błąd podczs próby uzyskania dostępu do mikrofonu: Hardware Access Error Probowalem wszystkiego. W ustawieniach mam wszystko ustawione dobrze. W przeglądarce
    tak samo, Strona ma dostęp do mikrofonu ale dalej nie działa.

HubertSzproch, Feb 15, 2024
  3. Brink Win User
    Spelling and grammar improvements in Google Docs for G Suite

Source: G Suite Updates Blog: Spelling and grammar improvements in Docs for Enterprise

Brink, Feb 15, 2024
  4. Brink Win User

Głośność mikrofonu zamiast słuchawek

Spelling and grammar improvements in Google Docs for G Suite

Source: G Suite Updates Blog: Spelling and grammar improvements in Docs for Enterprise

Brink, Feb 15, 2024
Thema:

Głośność mikrofonu zamiast słuchawek

Loading...
  1. Głośność mikrofonu zamiast słuchawek - Similar Threads - Głośność mikrofonu zamiast

2. Głośność mikrofonu zamiast słuchawek

in Windows 10 Gaming
    Głośność mikrofonu zamiast słuchawek: Dzień dobry wszystkim, dzisiaj zakupiłem nowe słuchawki Logitecha G PRO x Lightspeed, po podłączeniu wszystko śmigało i mogłem regulować sobie ich głośność pokrętłem, po chwili regulacja głośności słuchawek przestała działać a pojawiło się okienko w lewym rogu z informacją o...
  3. Głośność mikrofonu zamiast słuchawek

in Windows 10 Software and Apps
    Głośność mikrofonu zamiast słuchawek: Dzień dobry wszystkim, dzisiaj zakupiłem nowe słuchawki Logitecha G PRO x Lightspeed, po podłączeniu wszystko śmigało i mogłem regulować sobie ich głośność pokrętłem, po chwili regulacja głośności słuchawek przestała działać a pojawiło się okienko w lewym rogu z informacją o...
  4. Windows 10 mikrofon automatycznie reguluje swoją głośność

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Windows 10 mikrofon automatycznie reguluje swoją głośność: Witam, Mam problem z Windows'em 10. Ostatnio kupiłem nowy mikrofon na xlr i musiałem dokupić interfejs audio, by go podłączyć do komputera. Na interfejsie mam pokrętło głośności mikrofonu i ustawiłem sobie tak, że w Windowsie mam głośność mikrofonu na 54%, a na interfejsie...
  5. Opóźnienie Mikrofonu USB.

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Opóźnienie Mikrofonu USB.: Cześć. Mam opóźnienie w mikrofonie USB Snab HF-50. Jest to opóźnienie rzędu 0,5- 1sek. Jak to naprawić? Próbowałem coś ze sterownikami kombinować i nawet zrobiłem format komputera niestety nic nie pomaga.. Bardzo mi to przeszkadza podczas komunikacji. Sprawdzałem też i...