Windows 10: Görev çubuğu ile masaüstü arasındaki boşluğu nasıl düzeltebilirim?

Discus and support Görev çubuğu ile masaüstü arasındaki boşluğu nasıl düzeltebilirim? in Windows 10 Gaming to solve the problem; Bu sorun ile görüntü ölçeğini %125'ten %100'e çektiğimde karşılaştım. Zaman zaman programlar ile görev çubuğu arasında da böyle boşluklar oluşuyor,... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Ufuk Deniz Çağlayan, Sep 21, 2024.

1. Görev çubuğu ile masaüstü arasındaki boşluğu nasıl düzeltebilirim?

Bu sorun ile görüntü ölçeğini %125'ten %100'e çektiğimde karşılaştım. Zaman zaman programlar ile görev çubuğu arasında da böyle boşluklar oluşuyor, yeniden başlatınca düzeliyor. Ama bu problem düzelmiyor.

:)

Ufuk Deniz Çağlayan, Sep 21, 2024
  2. Random832 Win User

Why does the Unicode character (U+2295) come out as (U+2248)

To answer the question of why this specific value is present:

With the standard input method, decimal numbers are taken mod 256 and then interpreted as the OEM code page* if there is no leading zero, or the ANSI code page if there is a leading zero. So, the steps are:

• 2295 mod 256 = 247
    • 247 [0xF7] is U+2295 in the OEM code page

Character sets that have U+2295 at this potion are Codepages 437, 737, 770, 772, 774, 860, 861, 862, 863, 864, 865, CWI, and MIK.

(The fact that "2295" and "2248" both start with 22 is an interesting coincidence, nothing more)

* Note: "ANSI Code Page" has little to do with ANSI, except that code page 1252 was based on a draft of what later became ISO 8859-1 [and some of the others had similar origins]. It is the 8-bit character set associated with the current locale, and "OEM Code Page" is another character set associated with the locale, typically the one that was used in MS-DOS in that country.

Random832, Sep 21, 2024
  3. AccOUCH Win User
    Serv-U problems with Windows Defender Antivirus and Windows Firewall

We are using Serv-U FTP Server in a Windows 10 Pro machine. Starting two weeks ago, Windows Defender detects Serv-U as a threat and stops it. Serv-U was already in the antivirus list exceptions.

Anyone has experienced a similar issue? What to do to solve this situation?

AccOUCH, Sep 21, 2024
  4. Görev çubuğu ile masaüstü arasındaki boşluğu nasıl düzeltebilirim?

U tube

I have a U tube app called "Tube 8.1 Free" installed some years ago. It doesn't work anymore but I cannot find a replacement in the store which works in my updated windows 10 system. Any suggestions?

robertyuille1, Sep 21, 2024
Thema:

Görev çubuğu ile masaüstü arasındaki boşluğu nasıl düzeltebilirim?

Loading...
  1. Görev çubuğu ile masaüstü arasındaki boşluğu nasıl düzeltebilirim? - Similar Threads - Görev çubuğu ile

2. Görev çubuğu ayarları

in Windows 10 Gaming
    Görev çubuğu ayarları: Merhaba. Görev çubuğundaki düğme etiketlerini nasıl gizleyebilirim ve düğmeleri nasıl ayırabilirim? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/g%C3%B6rev-%C3%A7ubu%C4%9Fu-ayarlar%C4%B1/d7f20ebf-877d-47f2-a366-cbfd39d0e24d
  3. Görev çubuğu ile masaüstü arasındaki boşluğu nasıl düzeltebilirim?

in Windows 10 Software and Apps
    Görev çubuğu ile masaüstü arasındaki boşluğu nasıl düzeltebilirim?: Bu sorun ile görüntü ölçeğini %125'ten %100'e çektiğimde karşılaştım. Zaman zaman programlar ile görev çubuğu arasında da böyle boşluklar oluşuyor, yeniden başlatınca düzeliyor. Ama bu problem düzelmiyor....
  4. WINDOWS 10 GÖREV ÇUBUĞU DONMASI HK.

in Windows 10 Gaming
    WINDOWS 10 GÖREV ÇUBUĞU DONMASI HK.: Merhaba,İşyerimizdeki iki bilgisayarda sürekli aynı hatayı alıyoruz ve Görev Çubuğu kullanılamaz hale geliyor.İlgili bilgisayarlardaki Görev Çubuğu sürekli aynı saate donuyor 12:30 - 13:30 ve belirttiğim saatte kullanılabilir hale geliyor.Bu saatler hiç değişmiyor, her gün...
  5. WINDOWS 10 GÖREV ÇUBUĞU DONMASI HK.

WINDOWS 10 GÖREV ÇUBUĞU DONMASI HK.: Merhaba,İşyerimizdeki iki bilgisayarda sürekli aynı hatayı alıyoruz ve Görev Çubuğu kullanılamaz hale geliyor.İlgili bilgisayarlardaki Görev Çubuğu sürekli aynı saate donuyor 12:30 - 13:30 ve belirttiğim saatte kullanılabilir hale geliyor.Bu saatler hiç değişmiyor, her gün...
  6. Görev çubuğu, Windows'un en üstüne gidemez.

in Windows 10 Gaming
    Görev çubuğu, Windows'un en üstüne gidemez.: Görev çubuğumu en üstte nasıl yapacağım konusunda çok şey araştırdım hiçbir şey işe yaramadı, kayıt işini yaptım ve diğer yöntemler hiçbir işe yaramadı Çok fazla sorun giderme yaptım da boşuna bana yardım edebilir misin...
  7. Windows görev çubuğu

in Windows 10 Gaming
    Windows görev çubuğu: Ben bilgisayarımı her açtığımda aynı anda steam de açılıyor daha önce görev çubuğu ayarlarından çözmüştüm ama şimdi yapamıyorum lütfen bana yardım edin https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-g%C3%B6rev-%C3%A7ubu%C4%9Fu/0b68c23e-3691-44d3-adc1-0f3a173ccba2
  8. Windows görev çubuğu

Windows görev çubuğu: Ben bilgisayarımı her açtığımda aynı anda steam de açılıyor daha önce görev çubuğu ayarlarından çözmüştüm ama şimdi yapamıyorum lütfen bana yardım edin https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-g%C3%B6rev-%C3%A7ubu%C4%9Fu/0b68c23e-3691-44d3-adc1-0f3a173ccba2
  9. Win11 Görev Çubuğu Ayarsızlığı

in Windows 10 Gaming
    Win11 Görev Çubuğu Ayarsızlığı: Merhaba, Yaklaşık 2 haftadır Windows 11 kullanmaktayım. Ancak görev çubuğum birinci ekranda normal ama ikinci ekran da normal boyutunun üstünde ve bu ciddi anlamda beni çok rahatsız ediyor. Harici olarak kullandığım iki ekran modelleri de aynı. Ekran görüntüsünde görev...
  10. Win11 Görev Çubuğu Ayarsızlığı

Win11 Görev Çubuğu Ayarsızlığı: Merhaba, Yaklaşık 2 haftadır Windows 11 kullanmaktayım. Ancak görev çubuğum birinci ekranda normal ama ikinci ekran da normal boyutunun üstünde ve bu ciddi anlamda beni çok rahatsız ediyor. Harici olarak kullandığım iki ekran modelleri de aynı. Ekran görüntüsünde görev...