Windows 10: güncellemeler tamamlanamadı değişikler geri alınıyor windows 10
Discus and support güncellemeler tamamlanamadı değişikler geri alınıyor windows 10 in Windows 10 Installation and Upgrade to solve the problem; 12 Mart 2019 - KB4489899 (İşletim Sistemi Build 17763.379) gelen güncelleme yüklenemedi.yeniden başlarken güncellemeler tamamlanamadı değişiklikler... Discussion in 'Windows 10 Installation and Upgrade' started by Ahmet_894, Mar 16, 2019.
Thema:
güncellemeler tamamlanamadı değişikler geri alınıyor windows 10
Loading...
-
güncellemeler tamamlanamadı değişikler geri alınıyor windows 10 - Similar Threads - güncellemeler tamamlanamadı değişikler
-
windows sorun giderme çalışmıyor çoğu windows sistem özellikleri çalışmıyor güncellemeler...
in Windows 10 Gamingwindows sorun giderme çalışmıyor çoğu windows sistem özellikleri çalışmıyor güncellemeler...: windows güncellenmiyor sürekli hata ve uygulama çökmesi oluyor usb den tekrar windows kurmayı denedim ama desteklemiyor diye bir metin çıktı fakat sistemim yeterince güçlü... -
windows sorun giderme çalışmıyor çoğu windows sistem özellikleri çalışmıyor güncellemeler...
in Windows 10 Software and Appswindows sorun giderme çalışmıyor çoğu windows sistem özellikleri çalışmıyor güncellemeler...: windows güncellenmiyor sürekli hata ve uygulama çökmesi oluyor usb den tekrar windows kurmayı denedim ama desteklemiyor diye bir metin çıktı fakat sistemim yeterince güçlü... -
apex knıtpaint desen pırogramı geri aktif etme
in Windows 10 Gamingapex knıtpaint desen pırogramı geri aktif etme: calışan desen formatını geri getirmeknitpaint https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/apex-kn%C4%B1tpaint-desen-p%C4%B1rogram%C4%B1-geri/51004567-9f7d-412f-8c94-cfbbaa160e9d -
apex knıtpaint desen pırogramı geri aktif etme
in Windows 10 Installation and Upgradeapex knıtpaint desen pırogramı geri aktif etme: calışan desen formatını geri getirmeknitpaint https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/apex-kn%C4%B1tpaint-desen-p%C4%B1rogram%C4%B1-geri/51004567-9f7d-412f-8c94-cfbbaa160e9d -
Sistem Geri Yükleme Takılı Kaldı
in Windows 10 GamingSistem Geri Yükleme Takılı Kaldı: Laptop'um Microsoft profil hizmeti hatasından dolayı kendiliğinden sıfırlandı. 2 gün önceki sistem geri yüklemeyi başlattım ve yaklaşık 1 saattir bekliyorum.500Gb depolama alanım var ve yaklaşık 350Gb kullanıyorum. Bu kadar uzun sürmesi normal mi?Daha ne kadar bekleyeceğim?... -
Sistem Geri Yükleme Takılı Kaldı
in Windows 10 Software and AppsSistem Geri Yükleme Takılı Kaldı: Laptop'um Microsoft profil hizmeti hatasından dolayı kendiliğinden sıfırlandı. 2 gün önceki sistem geri yüklemeyi başlattım ve yaklaşık 1 saattir bekliyorum.500Gb depolama alanım var ve yaklaşık 350Gb kullanıyorum. Bu kadar uzun sürmesi normal mi?Daha ne kadar bekleyeceğim?... -
Güncellemeleri geri alamıyorum çünkü şifre doğru olmasına rağmen hata veriyor
in Windows 10 Software and AppsGüncellemeleri geri alamıyorum çünkü şifre doğru olmasına rağmen hata veriyor: Bilgisayarım güncellenirken kapatıldığı için siyah ekran hatası veriyor güncelleme tamamlanamadı bu hatayı çözmek içinde güncellemeleri geri almak istiyordum siyah ekran hatası ile ilgili deneyebileceğim her şeyi denedim ancak bunu yapabilmek için gmail şifremi istiyor... -
Güncellemeleri geri alamıyorum çünkü şifre doğru olmasına rağmen hata veriyor
in Windows 10 Installation and UpgradeGüncellemeleri geri alamıyorum çünkü şifre doğru olmasına rağmen hata veriyor: Bilgisayarım güncellenirken kapatıldığı için siyah ekran hatası veriyor güncelleme tamamlanamadı bu hatayı çözmek içinde güncellemeleri geri almak istiyordum siyah ekran hatası ile ilgili deneyebileceğim her şeyi denedim ancak bunu yapabilmek için gmail şifremi istiyor... -
Windows 10 20H2 den 2004 sürüm geri çekme
in Windows 10 Installation and UpgradeWindows 10 20H2 den 2004 sürüm geri çekme: windows 8 bilgisayarıma win 10 kurdum ve anlamdan 20H2 sürümünü kurmuşum.Bu sürümü 2004'e nasıl çekebilirim. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-10-20h2-den-2004-s%C3%BCr%C3%BCm-geri/a1fc20a9-e7f5-4310-9335-9998133e55c2