Windows 10: Güvenli moda geçerken karanlık ekranda kaldım

Discus and support Güvenli moda geçerken karanlık ekranda kaldım in Windows 10 Performance & Maintenance to solve the problem; Windows logo tuşu + R tuşlarına basın.Aç kutusuna msconfig yazın ve Tamam'ı seçin. Önyükleme sekmesini seçin.Önyükleme seçenekleri'nin altında... Discussion in 'Windows 10 Performance & Maintenance' started by efe aksu, Nov 19, 2023.

1. efe aksu Win User

Güvenli moda geçerken karanlık ekranda kaldım

Windows logo tuşu + R tuşlarına basın.Aç kutusuna msconfig yazın ve Tamam'ı seçin. Önyükleme sekmesini seçin.Önyükleme seçenekleri'nin altında Güvenli önyükleme onay kutusunu temizleyin.Güvenli moda geçmek için yukarıdaki talimatları uyguladım ve bilgisayarı yeniden başlatınca karanlık ekranda kaldı hiçbir klavye kısa yolu etki etmiyor ,bu durumda ne yapmalıyım

:)

efe aksu, Nov 19, 2023
  2. John J.D. Win User

Wireless K and M set not working anymore

Hi Dion, I'm John D, and I am happy to help you with this.

I'm sorry to hear that your Wireless K and M set is not working with any gadgets despite looking for updated software. Here are some troubleshooting steps you can try:

> Ensure proper pairing with your Windows device.

> Replace the batteries.

> Contact the manufacturer for further support or a replacement if still under warranty.

Please let me know if you have any questions or concerns.

Best regards,

John D.

Independent Advisor

John J.D., Nov 19, 2023
  3. trt740 Win User
    Which should I buy or is it a waste of money

k thx ket if you have a cpu stepping guide list it on my thread in overclocking

trt740, Nov 19, 2023
  4. Vancha Win User

V-MODA Crossfade M-100 Crowdsourced Headphones Now Shipping

Read the Head-fi thread. It's good.

Vancha, Nov 19, 2023
Thema:

Loading...
  1. Güvenli moda geçerken karanlık ekranda kaldım - Similar Threads - Güvenli moda geçerken

2. laptop kendi ekranından bios ve başlama ekranını görmüyor ama harici ekranda görünüyor

in Windows 10 Drivers and Hardware
    laptop kendi ekranından bios ve başlama ekranını görmüyor ama harici ekranda görünüyor: merhaba.dün laptopa format atıp temiz windows 11 kurdum. kurulumu yaparken pc harici monitöre bağlıydı ve kurulum bittikten sonra yeniden başlatırken şunu fark ettim. laptop kendi ekranı windows açılış ekranı gelene kadar siyah kalıyordu. monitör de ise başlangıç lenovo...
  3. laptop kendi ekranından bios ve başlama ekranını görmüyor ama harici ekranda görünüyor

in Windows 10 Gaming
    laptop kendi ekranından bios ve başlama ekranını görmüyor ama harici ekranda görünüyor: merhaba.dün laptopa format atıp temiz windows 11 kurdum. kurulumu yaparken pc harici monitöre bağlıydı ve kurulum bittikten sonra yeniden başlatırken şunu fark ettim. laptop kendi ekranı windows açılış ekranı gelene kadar siyah kalıyordu. monitör de ise başlangıç lenovo...
  4. laptop kendi ekranından bios ve başlama ekranını görmüyor ama harici ekranda görünüyor

in Windows 10 Software and Apps
  5. Güvenli moda geçerken karanlık ekranda kaldım

in Windows 10 Gaming
    Güvenli moda geçerken karanlık ekranda kaldım: Windows logo tuşu + R tuşlarına basın.Aç kutusuna msconfig yazın ve Tamam'ı seçin. Önyükleme sekmesini seçin.Önyükleme seçenekleri'nin altında Güvenli önyükleme onay kutusunu temizleyin.Güvenli moda geçmek için yukarıdaki talimatları uyguladım ve bilgisayarı yeniden...
  6. Güvenli moda geçerken karanlık ekranda kaldım

Güvenli moda geçerken karanlık ekranda kaldım: Windows logo tuşu + R tuşlarına basın.Aç kutusuna msconfig yazın ve Tamam'ı seçin. Önyükleme sekmesini seçin.Önyükleme seçenekleri'nin altında Güvenli önyükleme onay kutusunu temizleyin.Güvenli moda geçmek için yukarıdaki talimatları uyguladım ve bilgisayarı yeniden...
  7. Microsoft store uygulamaları ana ekranda fotoğraflar, filmler ve tv vb. güncelleniyor gibi...

Microsoft store uygulamaları ana ekranda fotoğraflar, filmler ve tv vb. güncelleniyor gibi...: Microsoft store uygulamaları ana ekranda güncelleniyor gibi yapıp bilgisayar yeniden başlandığında İngilizce ya da doğru düzgün görüntülenmiyor. Microsoft store'un güncelleme geçmişine bakıyorum güncellenmiş olarak görünmüyor ve bu her bilgisayarı açtığımda oluyor. Bunun bir...
  8. Microsoft store uygulamaları ana ekranda fotoğraflar, filmler ve tv vb. güncelleniyor gibi...

in Microsoft Windows 10 Store
    Microsoft store uygulamaları ana ekranda fotoğraflar, filmler ve tv vb. güncelleniyor gibi...: Microsoft store uygulamaları ana ekranda güncelleniyor gibi yapıp bilgisayar yeniden başlandığında İngilizce ya da doğru düzgün görüntülenmiyor. Microsoft store'un güncelleme geçmişine bakıyorum güncellenmiş olarak görünmüyor ve bu her bilgisayarı açtığımda oluyor. Bunun bir...
  9. Windows 10: V-Moda Cross-fade Wireless: Connected, computer shows audio being picked up,...

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Windows 10: V-Moda Cross-fade Wireless: Connected, computer shows audio being picked up,...: I just got V-Moda Cross-fade 2 Wireless headset. Using Windows 10. Using TP-Link USB Bluetooth Adapter for PC. I was able to pair the headset, but when I set the computer output as this headset - the computer shows audio signals Such as windows pings when in Volume Mixer or...
  10. ekranda gösterge problemi

in Windows 10 Customization
    ekranda gösterge problemi: Lenovo ideapad 330 15IKB model dizüstü bilgisayarıma format atıldıktan sonra pil tassaruf moduna geçtiğinde işlem merkezine bildirim gelmiyor. Bu konuda yardımcı olur musunuz?...