Windows 10: Güvenlik Duvarı Sıfırlamak

Discus and support Güvenlik Duvarı Sıfırlamak in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging to solve the problem; MerhabaBu videodaki https://youtu.be/cPMqq9oqbo41.yöntemle güvenlik duvarını sıfırlamak laptopa zarar verir mi?... Discussion in 'Windows 10 BSOD Crashes and Debugging' started by AbBa4, Jun 17, 2021.

1. AbBa4 Win User

Güvenlik Duvarı Sıfırlamak

MerhabaBu videodaki https://youtu.be/cPMqq9oqbo41.yöntemle güvenlik duvarını sıfırlamak laptopa zarar verir mi?

:)

AbBa4, Jun 17, 2021

2. f drive

Hello Kathy,

Based on the information you have provided in your post; we need to do further investigation. To assist you better, we'd like to know the following:

• Have you tried using a third party software to manage the disk partition?
    • Did you format the drive?

We suggest that you check for the drive in the Disk Management and look if it appears. Follow these steps:

• Log on as administrator or as a member of the Administrators group.
    • Press Windows+R key and type diskmgmt.msc and then click OK.
    Look if the Drive F: appears and check if it is unallocated.

Looking forward to your update.

Marvin Barc, Jun 17, 2021
  3. Windows 10 missing F drive

Hi Judy,

Thank you for using Windows 10.

We regret for the inconvenience caused. Let us know some more details:

• Have you used any third part software to manage Disk partition?
    • Did you format the drive?
    • Have you performed a Clean Install?
    I suggest you to check for the drive in Disk Management and see if it appears there. Follow the steps:

• Log on as administrator or as a member of the Administrators group.
    • Press Windows+R key and type diskmgmt.msc, and then click OK.
    See if the drive F: appears and does it appear as unallocated?

Get back to us with the information and we'll be glad to assist.

Navneet Anand, Jun 17, 2021
  4. nag1253 Win User

How do I uninstall F-Secure

I did all the steps suggested by friends.But, Still iam loosing airtel message balance.Please suggest any other ways to uninstall F-secure........

nag1253, Jun 17, 2021
Thema:

Loading...
  1. Güvenlik Duvarı Sıfırlamak - Similar Threads - Güvenlik Duvarı Sıfırlamak

2. Windows 11 etkinleştirmeden kullanılırsa güvenlik güncellemelerini eksiksiz alır mı

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 etkinleştirmeden kullanılırsa güvenlik güncellemelerini eksiksiz alır mı: Windows 11 etkinleştirmeden kullanılırsa güvenlik güncellemelerini eksiksiz alır mı https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-etkinle%C5%9Ftirmeden/e51c2027-c0e9-430e-b181-13c372baf001
  3. Windows 11 etkinleştirmeden kullanılırsa güvenlik güncellemelerini eksiksiz alır mı

in Windows 10 Software and Apps
    Windows 11 etkinleştirmeden kullanılırsa güvenlik güncellemelerini eksiksiz alır mı: Windows 11 etkinleştirmeden kullanılırsa güvenlik güncellemelerini eksiksiz alır mı https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-etkinle%C5%9Ftirmeden/e51c2027-c0e9-430e-b181-13c372baf001
  4. Kapanmayan Windows güvenlik ekranı sorunu

in Windows 10 Gaming
    Kapanmayan Windows güvenlik ekranı sorunu: Merhaba kullanıcı ismi değiştireyim derken yanlışlıkla diğer kullanıcıyı açtım ve bilgisayar kapanıp açılınca sadece Windows güvenlik duvarı ekranı çıkıyor ve o ekran kapanmıyor ne yaptıysam kapatamadım başka yere de girilmiyor ve tıklanmıyor virüs kısmındakileri de kapattım...
  5. Kapanmayan Windows güvenlik ekranı sorunu

Kapanmayan Windows güvenlik ekranı sorunu: Merhaba kullanıcı ismi değiştireyim derken yanlışlıkla diğer kullanıcıyı açtım ve bilgisayar kapanıp açılınca sadece Windows güvenlik duvarı ekranı çıkıyor ve o ekran kapanmıyor ne yaptıysam kapatamadım başka yere de girilmiyor ve tıklanmıyor virüs kısmındakileri de kapattım...
  6. Kapanmayan Windows güvenlik ekranı sorunu

in Windows Hello & Lockscreen
  7. windows 10 Microsoft Defender Antivirus İçin Güvenlik Zekâsı Güncelleştirmesi - hatası

in Windows 10 Installation and Upgrade
    windows 10 Microsoft Defender Antivirus İçin Güvenlik Zekâsı Güncelleştirmesi - hatası: merhaba bugün güncelleştirmeleri denetle dediğimde 2 günde bir çıkan Microsoft Defender Antivirus İçin Güvenlik Zekâsı Güncelleştirmesi yine geldi önceden 2-3 saniyede güncelliyip biterdi fakat bugün güncelleme yükleniyor %50 olup hatayla karşılaşıldı sorunu alıyorum windows...
  8. slm w 10 pro güvenlik ve w defander yeterlimi

slm w 10 pro güvenlik ve w defander yeterlimi: slm w 10 pro kullanıyorum güvenlik için w defander yeterlimi yoksa bir anti virüs yüklemelimiyim önerilerinizi bekliyorum kolay kolay gelsin...
  9. slm w 10 pro kullanıyorum güvenlik için w defander yeterlimi

in AntiVirus, Firewalls and System Security
    slm w 10 pro kullanıyorum güvenlik için w defander yeterlimi: slm w 10 pro kullanıyorum güvenlik için w defander yeterlimi yoksa başka bir anti virüs yüklemeliyim önerilerinizi rica ediyorum kolay gelsin https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/slm-w-10-pro-kullan%C4%B1yorum-g%C3%BCvenlik/593b90b7-93d4-4bd1-95b1-0d6014894f75