Windows 10: Haberler ve İlgi Alanları Ortalıkta yok

Discus and support Haberler ve İlgi Alanları Ortalıkta yok in Windows 10 Customization to solve the problem; Ben 19042.964'ü Windows Update Tek Başına yüklenilen indirip yeniden başlattıktan sonra Haberler ve İlgi Alanları yoktu. Ben Görev Çubuğuna mouse'ın... Discussion in 'Windows 10 Customization' started by Ali Mert Çilek, May 1, 2021.

1. Haberler ve İlgi Alanları Ortalıkta yok

Ben 19042.964'ü Windows Update Tek Başına yüklenilen indirip yeniden başlattıktan sonra Haberler ve İlgi Alanları yoktu. Ben Görev Çubuğuna mouse'ın sayıyla tıkladığımda bile yoktu. Ben bu sorunu nasıl çözebilirim?

:)

Ali Mert Çilek, May 1, 2021
  2. CyrrusV Win User

hd6950 to hd 6970

ok
    i ve tried everything:with atiflash from dos,winflash.step by step with bios powercolor hd 6970 from the database.
    nothing,doesn´t work.any suggestion????

CyrrusV, May 1, 2021
  3. bilgisayarıma rar dosyaı indiriyorum ama inerken explore simgesi gözüküyor ve açılmıyor

Kullanıcılarımıza yardımcı olmak için çeviri hizmeti kullanmaktayız. Lütfen dil bilgisi hatalarını affedin.

Merhaba fatihgültekin1, ben Timon ve size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Ben de endişenizi anlamak, bir RAR dosyası var ve bilgisayarınız bunu ele yok.

RAR biçimi, Windows tarafından yerel olarak işlenmez.

Bunu işlemek için 7 zip gibi bir üçüncü taraf yazılım indirmek zorunda.

Jimmy_Timon, May 1, 2021
  4. Haberler ve İlgi Alanları Ortalıkta yok

video oynatma

yeni çıkan cihazların hepsi internet üzerinden video izlerken (Z10, iph5 vs...) Lumia 920 üzerinden izleme imkanımız yok malesef...
    Adobe firması destek vermiyor diyeceksiniz ama Z10, iph5 ve diğer cihazlar neden ve nasıl oynatabiliyor, mantıklı bir çözümü yok mu bu işin?
    Biz OS olarak yapılanların en iyisini beklerken en bilinmeziyle karşılaştık, şikayetçiyiz, şikayetçiyiz.şikayetçiyiz...

Diğerleri ne yapıyorsa sizden daha iyisini bekliyoruz, beklenti bu çünkü. İyi çalışmalar....

YILMAZAYDIN, May 1, 2021
Thema:

Haberler ve İlgi Alanları Ortalıkta yok

Loading...
  1. Haberler ve İlgi Alanları Ortalıkta yok - Similar Threads - Haberler İlgi Alanları

2. Yeni bir mikrofon aldım ancak mikrofonum giriş ve çıkış kısmında yok mikrofonumu...

in Windows 10 Gaming
    Yeni bir mikrofon aldım ancak mikrofonum giriş ve çıkış kısmında yok mikrofonumu...: Mikrofonuma aygıt yöneticisinden baktığımda maalesef ki ses video ve oyun denetliyicileri kısmında giriş kısmına nasıl ekleyebilirim ben bunu param boşa gitmemeli...
  3. Yeni bir mikrofon aldım ancak mikrofonum giriş ve çıkış kısmında yok mikrofonumu...

in Windows 10 Software and Apps
    Yeni bir mikrofon aldım ancak mikrofonum giriş ve çıkış kısmında yok mikrofonumu...: Mikrofonuma aygıt yöneticisinden baktığımda maalesef ki ses video ve oyun denetliyicileri kısmında giriş kısmına nasıl ekleyebilirim ben bunu param boşa gitmemeli...
  4. Yeni bir mikrofon aldım ancak mikrofonum giriş ve çıkış kısmında yok mikrofonumu...

in Windows 10 Drivers and Hardware
  5. merhaba, mail adresimi doğru girdiğimden eminim. ve böyle bir adres yok diyor.

in Windows Hello & Lockscreen
    merhaba, mail adresimi doğru girdiğimden eminim. ve böyle bir adres yok diyor.: daha sonra aynı isim ile mail almaya calıştığımda bu mail var diyor. tüm hesaplarım buraya bağlı. lütfen yardımcı olur musnuz? mail: *** Email address is removed for privacy ***...
  6. merhaba, mail adresimi doğru girdiğimden eminim. ve böyle bir adres yok diyor.

in Windows 10 Gaming
    merhaba, mail adresimi doğru girdiğimden eminim. ve böyle bir adres yok diyor.: daha sonra aynı isim ile mail almaya calıştığımda bu mail var diyor. tüm hesaplarım buraya bağlı. lütfen yardımcı olur musnuz? mail: *** Email address is removed for privacy ***...
  7. merhaba, mail adresimi doğru girdiğimden eminim. ve böyle bir adres yok diyor.

8. Wifi ve bluetooth ikonlarım kayboldu. "Yok" gözüküyorlar. Bilgisayarı fabrika ayarlarına...

in Windows 10 Gaming
    Wifi ve bluetooth ikonlarım kayboldu. "Yok" gözüküyorlar. Bilgisayarı fabrika ayarlarına...: Wifi ve bluetooth ikonlarım kayboldu. "Yok" gözüküyorlar. Bilgisayarı fabrika ayarlarına sıfırlamama rağmen düzelmedi. Sadece ethernet ile bağlanabiliyorum. Önerileriniz nelerdir?Wi-FiKillerR Wi-Fi 6 AX1650x 160MHz Wireless Network Adapter 200NGW94:e2:3c:37:a4:e7Yok0Bağlı...
  9. Wifi ve bluetooth ikonlarım kayboldu. "Yok" gözüküyorlar. Bilgisayarı fabrika ayarlarına...

Wifi ve bluetooth ikonlarım kayboldu. "Yok" gözüküyorlar. Bilgisayarı fabrika ayarlarına...: Wifi ve bluetooth ikonlarım kayboldu. "Yok" gözüküyorlar. Bilgisayarı fabrika ayarlarına sıfırlamama rağmen düzelmedi. Sadece ethernet ile bağlanabiliyorum. Önerileriniz nelerdir?Wi-FiKillerR Wi-Fi 6 AX1650x 160MHz Wireless Network Adapter 200NGW94:e2:3c:37:a4:e7Yok0Bağlı...
  10. wifi yok oluyor

in Windows 10 Network and Sharing
    wifi yok oluyor: Bilgisayarı açtığımda her zaman değil bazen wifi tamamen gitmiş oluyor. Sorun bağlanmaması yada sembol olarak gözükmemesi değil tamamen ayarlardan da dahil olmak üzere wifi özelliği yok oluyor. İnternetten benzer sorunlarla karşılaşan insanlara önerilen tüm çözümleri denedim...