Windows 10: Hardware cssere után aktiválási hiba
Discus and support Hardware cssere után aktiválási hiba in Windows 10 Updates and Activation to solve the problem; Ugye eljutottam a Nemrég cseréltem hardvert az eszközön gombig aktiválásnál csak ott a régi gépem nevét jelzi[ATTACH] A gépem jelenlegi neve [ATTACH]... Discussion in 'Windows 10 Updates and Activation' started by TowelieMester, Jun 12, 2020.
Thema:
Hardware cssere után aktiválási hiba
Loading...
-
Hardware cssere után aktiválási hiba - Similar Threads - Hardware cssere után
-
Numerikus billentyűzet hiba
in Windows 10 GamingNumerikus billentyűzet hiba: Egy segítséget szeretnék kérni.Vásároltam egy új számítógépet Ryzen 99500X , ASUS GAMING TUF A520M PLUS II alaplap, 32GB memória, 1 tb ssd és nVidia GeForce RTX3050 8GB OC+ videókártya. A Windows 11 rendszer teljesen naprakész. A billentyűzet egy SilverCrest USB-billentyű.A... -
Numerikus billentyűzet hiba
in Windows 10 Software and AppsNumerikus billentyűzet hiba: Egy segítséget szeretnék kérni.Vásároltam egy új számítógépet Ryzen 99500X , ASUS GAMING TUF A520M PLUS II alaplap, 32GB memória, 1 tb ssd és nVidia GeForce RTX3050 8GB OC+ videókártya. A Windows 11 rendszer teljesen naprakész. A billentyűzet egy SilverCrest USB-billentyű.A... -
Amazon app store hiba
in Windows 10 GamingAmazon app store hiba: https://cdn.discordapp.com/attachments/630882547777273868/1115249275690025030/image.pngAzt írja nem jó a processzor pedig intel I5 11400 nak jónak kell lennie Ilyenkor mit lehet tenni?Laptopban ugyan ilyen proci van és azon működik.... -
Amazon app store hiba
in Windows 10 Software and AppsAmazon app store hiba: https://cdn.discordapp.com/attachments/630882547777273868/1115249275690025030/image.pngAzt írja nem jó a processzor pedig intel I5 11400 nak jónak kell lennie Ilyenkor mit lehet tenni?Laptopban ugyan ilyen proci van és azon működik.... -
Usb hiba
in Windows 10 GamingUsb hiba: Tisztelt Microsoft,A Windows 10 rendszer merevlemezként ismeri fel az Usb meghajtót. Amint csatlakoztatom a rendszerhez ez a hiba üzenet fogad:Mivel fontos adatot tartalmaz nem áll szándékomban eltávolítani róla semmit. Mi lehet a megoldás? Kérem, segítsenek. Tisztelettel:... -
Usb hiba
in Windows 10 Software and AppsUsb hiba: Tisztelt Microsoft,A Windows 10 rendszer merevlemezként ismeri fel az Usb meghajtót. Amint csatlakoztatom a rendszerhez ez a hiba üzenet fogad:Mivel fontos adatot tartalmaz nem áll szándékomban eltávolítani róla semmit. Mi lehet a megoldás? Kérem, segítsenek. Tisztelettel:... -
Forza horizon 3 letöltés hiba
in Windows 10 GamingForza horizon 3 letöltés hiba: Sziasztok elkeztem letölteni a forza horizon 3-at a gépet újra kellet inditanom szóval megállítottam a letöltést és újra inditottam a gépet amikor az újra indítás útán folytatni akartam a letöltés. Sajnos úgy érzékelte hogy nem inditottam el a letöltés. És a mikor rányomok... -
Windows Update és Windows Defender hiba
in Windows 10 Installation and UpgradeWindows Update és Windows Defender hiba: Szép napot! Olyan problémával keresném fel önöket hogy a Windows Update és a Windows Defender szolgáltatás Frissítés óta nem működik az asztali gépemen Windows 10 pro 1909 volt telepítve és Windows 10 pro 2004 re frissített Azóta újra telepítettem a gépem és az se... -
A windows meghülyült Kernel_Data_ inpage_error után
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingA windows meghülyült Kernel_Data_ inpage_error után: 1-2 hete hogy megjött a gépem a szervízből azt kaptam 1 kékhqlált kernel_data_inpage_error néven. Ezután a gép újraindult és mintha nem is lett volna semmi ment is. Aztán másnap márcsak a biosba dobot be. Ilyenkor mit lehet tenni ?...