Windows 10: Hata- Bilinmeyen Usb Aygıtı Aygıt Tanımlayıcısı İsteği başarısız oldu Kod 43

Discus and support Hata- Bilinmeyen Usb Aygıtı Aygıt Tanımlayıcısı İsteği başarısız oldu Kod 43 in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Monster Tulpar t7 19.4 laptop kullanıyorum ve laptop klavyem bozulduğunda aygıt yöneticisinde bu hatayı fark ettim acaba bu sorunu çözmek için... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by çağan gezgin, Jan 7, 2024.

1. Hata- Bilinmeyen Usb Aygıtı Aygıt Tanımlayıcısı İsteği başarısız oldu Kod 43

Monster Tulpar t7 19.4 laptop kullanıyorum ve laptop klavyem bozulduğunda aygıt yöneticisinde bu hatayı fark ettim acaba bu sorunu çözmek için napabilirim ? Çözersem laptop klavyem düzelir mi ?

:)

çağan gezgin, Jan 7, 2024

2. Ayg�t

telefonumu usb ile bilgisayara bağladım ama bulmadı ne yapabilirim

melikekırtaş, Jan 7, 2024
  3. flash bellek format

flash bellek format atarken cmd kod dizinde hata oldu ardından flash bellek hiçbir şekilde gözükmüyor list disktede gözükmüyor en son ntfs ye dönüştürmüştüm formatım yarıda kaldı Hata- Bilinmeyen Usb Aygıtı Aygıt Tanımlayıcısı İsteği başarısız oldu Kod 43 :(

Melihgökdeniz, Jan 7, 2024
Thema:

Hata- Bilinmeyen Usb Aygıtı Aygıt Tanımlayıcısı İsteği başarısız oldu Kod 43

Loading...
  1. Hata- Bilinmeyen Usb Aygıtı Aygıt Tanımlayıcısı İsteği başarısız oldu Kod 43 - Similar Threads - Hata Bilinmeyen Usb

2. Aygıt yöneticisinde kod 39 hatası çözülemiyor farklı yöntemlerle nasıl çözebilirim

in Windows 10 Gaming
    Aygıt yöneticisinde kod 39 hatası çözülemiyor farklı yöntemlerle nasıl çözebilirim: Merhaba benim mouse umu 2 yıldır sorunsuz kullanıyordum bugün sorun çıktı aygıt yöneticisine baktım Kod 39Windows bu donanım için aygıt sürücüsü yükleyemiyor. Sürücü bozuk ya da eksik olabilir. Kod 39 Windows bu donanım için aygıt sürücüsü yükleyemiyor. Sürücü bozuk ya da...
  3. Aygıt yöneticisinde kod 39 hatası çözülemiyor farklı yöntemlerle nasıl çözebilirim

in Windows 10 Software and Apps
    Aygıt yöneticisinde kod 39 hatası çözülemiyor farklı yöntemlerle nasıl çözebilirim: Merhaba benim mouse umu 2 yıldır sorunsuz kullanıyordum bugün sorun çıktı aygıt yöneticisine baktım Kod 39Windows bu donanım için aygıt sürücüsü yükleyemiyor. Sürücü bozuk ya da eksik olabilir. Kod 39 Windows bu donanım için aygıt sürücüsü yükleyemiyor. Sürücü bozuk ya da...
  4. Hata- Bilinmeyen Usb Aygıtı Aygıt Tanımlayıcısı İsteği başarısız oldu Kod 43

in Windows 10 Gaming
    Hata- Bilinmeyen Usb Aygıtı Aygıt Tanımlayıcısı İsteği başarısız oldu Kod 43: Monster Tulpar t7 19.4 laptop kullanıyorum ve laptop klavyem bozulduğunda aygıt yöneticisinde bu hatayı fark ettim acaba bu sorunu çözmek için napabilirim ? Çözersem laptop klavyem düzelir mi ?...
  5. lenovo yoga 910 dokunmatik ekran çalışmıyor. I2C HID Aygıtı Kod 10 Hatası

lenovo yoga 910 dokunmatik ekran çalışmıyor. I2C HID Aygıtı Kod 10 Hatası: lenovo yoga 910 dokunmatik ekran çalışmıyor. I2C HID Aygıtı Kod 10 Hatası veriyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/lenovo-yoga-910-dokunmatik-ekran/1c96e094-473f-4d44-9fcd-eb120d560868
  6. lenovo yoga 910 dokunmatik ekran çalışmıyor. I2C HID Aygıtı Kod 10 Hatası

in Windows 10 Drivers and Hardware
    lenovo yoga 910 dokunmatik ekran çalışmıyor. I2C HID Aygıtı Kod 10 Hatası: lenovo yoga 910 dokunmatik ekran çalışmıyor. I2C HID Aygıtı Kod 10 Hatası veriyor https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/lenovo-yoga-910-dokunmatik-ekran/1c96e094-473f-4d44-9fcd-eb120d560868
  7. Aygıt Yöneticisinde Güncelleştirilemeyen Bilinmeyen Aygıt

in Windows 10 Gaming
    Aygıt Yöneticisinde Güncelleştirilemeyen Bilinmeyen Aygıt: Merhabalar, bilgisayarımı yaklaşık 1.5 ay önce yeni bir işe girdiğimden dolayı karmaşıklıktan kurtulmak amaçlı formatladım. Format attıktan sonra windows 10 pro işletim sistemini kurdum ve gerekli sürücü güncelleştirmelerini gerçekleştirdim. Fakat bir tane sürücüyü...
  8. Aygıt Yöneticisinde Güncelleştirilemeyen Bilinmeyen Aygıt

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Aygıt Yöneticisinde Güncelleştirilemeyen Bilinmeyen Aygıt: Merhabalar, bilgisayarımı yaklaşık 1.5 ay önce yeni bir işe girdiğimden dolayı karmaşıklıktan kurtulmak amaçlı formatladım. Format attıktan sonra windows 10 pro işletim sistemini kurdum ve gerekli sürücü güncelleştirmelerini gerçekleştirdim. Fakat bir tane sürücüyü...
  9. Aygıt Yöneticisinde Güncelleştirilemeyen Bilinmeyen Aygıt

10. Windows Script Component [1, 1] Bilinmeyen hata Win 10 Pro x64

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Windows Script Component [1, 1] Bilinmeyen hata Win 10 Pro x64: Her açılışta bu hatayı alıyorum,daha önce aynı sorun için auto run programı önerilmiş fakat çalışmıyor autorun exe. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-script-component-1-1-bilinmeyen-hata-win/1d95e34d-4867-407f-85a6-2a74048e62cc