Windows 10: Hay aksi, bir şeyler ters gitti. Lütfen uygulamayı yeniden başlatın ve tekrar deneyin....

Discus and support Hay aksi, bir şeyler ters gitti. Lütfen uygulamayı yeniden başlatın ve tekrar deneyin.... in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; uygulamayı yükledim açtım çalıştı herşeyi yapabiliyordum. sonra açmayı denedim beyaz ekran şeklinde kalıyordu bende ne yapacağımı bilemiyorum... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Enes Güzel, Apr 11, 2023.

1. Hay aksi, bir şeyler ters gitti. Lütfen uygulamayı yeniden başlatın ve tekrar deneyin....

uygulamayı yükledim açtım çalıştı herşeyi yapabiliyordum. sonra açmayı denedim beyaz ekran şeklinde kalıyordu bende ne yapacağımı bilemiyorum uygulamayı sildim tekrar yükledim aynı sorun devam ediyor.

:)

Enes Güzel, Apr 11, 2023

2. Tüm Yazdırma Kuyrukları rastgele kayboluyor, herhangi bir yeniden başlatma veya yamaya bağlı değil (Windows Server 2016)

Diğer şeylerin yanı sıra kritik kurumsal uygulamalarımızdan biri tarafından etiket basımı için kullanılan Server 2016 çalıştıran bir sistemimiz var. Etiket yazıcıları ayrı bir (2008 R2) yazdırma sunucusuna bağlıdır ve bu nedenle uygulamamız için yazdırmayı etkinleştirmek için ilgili yazdırma kuyruklarını yüklememiz, bir hizmet hesabı oluşturmamız yeterlidir ve artık hazırız. Ancak, şimdi birkaç kez, uygulamada etiket baskısı aniden bozuluyor ve araştırmaya gittiğimde, tüm etiket yazıcı kuyruklarının ortadan kalktığını keşfediyorum. Kuyrukları manuel olarak yeniden yükledikten sonra, birkaç hafta sonra rasgele tekrar kaybolana kadar her şey tekrar yolunda. Bu, özellikle operasyonların sabah 4'te başladığı düşünüldüğünde, önemli bir kaosa neden oldu.

En son örnekte, bu, dün akşam saat 8 ile bugün sabah saat 4 arasında oldu. Uygulama sunucusunda veya ayrı yazdırma sunucusunda hiçbir sunucu yeniden başlatma veya yama yüklemesi gerçekleşmedi, bu da bunu özellikle gizemli kılıyor. Olay günlüklerini kontrol ettim ve şüpheli bir şey görmedim. En son yüklenen güvenlik düzeltme eki KB5008207'dir (bir ay önce yüklenmiştir).

Olası bir ipucu: yalnızca etiket yazıcısı kuyrukları kayboluyor. Etiket yazıcıları ve koridor fotokopi makineleri için ayrı yazdırma sunucularımız var ve ikincisi için yazdırma kuyrukları bozulmadan kalıyor.

Herhangi birinin herhangi bir fikri varsa, bu harika olurdu, çünkü bu bizim için kritik bir sistemdir.

MustafaBirken, Apr 11, 2023
  3. Windows 10 Version 21H2 05 Toplu Güncelleştirmesi (KB5013942) 'şimdi yeniden başlat' !

Merhaba,

Windows 10 Version 21H2 05 Toplu Güncelleştirmesi (KB5013942) otomatik olarak yüklendi kurulumun tamamlanması için “şimdi yeniden başlat “ a bastım bilgisayar daha önceki güncellemeler de olduğu gibi bir şeyler yaptı kapandı ve açıldı sorun yok her şey yolunda! Görev çubuğunda beliren bildirim ikonunda güncellemelerin yüklenmesi için tekrar başlatmam gerektiği yazıyordu… Tekrar yeniden başlata bastım aynı işlemler oldu , sorun yok hata yok ama tekrar başlatma bildirimi bir türlü gitmiyor bu arada internet tarayıcımda güncelleme yapmış ve güncellemelerin yüklenmesi için tarayıcıyı kapatıp açmam gerektiğini söylüyordu onu da (en az 4 kere) kapatıp açtım ama hala ‘güncellemelerin yüklenmesi için tarayıcıyı kapatıp açın’ . Sonuç olarak hiçbir hata , uyarı olmadan güncellenen programlar yüklenememeye başladı.Microsoft’un sayfalarında bununla ilgili bir durum göremedim, fidye yazılıma karşı koruma özelliğini kapatıp tekrar denedim yine olmadı bunun dışında başka denemeler yaptım hepsi sonuçsuz kaldı. Bu sorunla ilgili ne yapabilirim?

zeynepistanbul, Apr 11, 2023
  4. Hay aksi, bir şeyler ters gitti. Lütfen uygulamayı yeniden başlatın ve tekrar deneyin....

Windows 10 update failed error WindowsUpdate_80240031 or WindowsUpdate_dt000" (1)

İyi akşamlar,

Üç çözüm seçeneği ile halletmenizi sağlayacağım. Öncelikle bunları yaparken virüs programınızı kapatınız.

1) windows 8.1den windows 10'a güncellerken 80240031 numaralı hatayı alıyorsanız aşağıdaki adımları takip ederek çözebilirsiniz.

• windows + X tuşlarına basıp açılan menüde Command Prompt (Admin) sekmesini seçin. bu cmd.exe'yi admin olarak çalıştıracaktır.

• konsola sfc /scannow yazın ve enter a basın

• Eğer herşey yolunda gider ve hata bulunmazsa bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar güncellemeyi deneyin.

• Hata bulunursa DISM kullanarak düzeltmeyi deneyin

• konsola Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth yazıp enterlayın.Bu komut hataları düzeltecektir.

• Hata düzeltme bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve tekrar güncellemeyi deneyin.

2)

Bu videodakileri uygulayın, olmadığı taktirde ise;

3)Microsoft sitesinden https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10ISO

indirip, "Bu bilgisayarı şimdi yükselt" seçeneğini tıklayın. İndirdikten sonra devam ederek Windows 10'a yükseltmeyi başarılı bir şekilde gerçekleştirmiş olacaksınız. Yardımım dokunduysa ne mutlu bana, iyi günler.

FarukFidan, Apr 11, 2023
Thema:

Hay aksi, bir şeyler ters gitti. Lütfen uygulamayı yeniden başlatın ve tekrar deneyin....

Loading...
  1. Hay aksi, bir şeyler ters gitti. Lütfen uygulamayı yeniden başlatın ve tekrar deneyin.... - Similar Threads - Hay aksi bir

2. bilgisayarı kapatamıyorum ve yeniden başlatamıyorum

in Windows 10 Gaming
    bilgisayarı kapatamıyorum ve yeniden başlatamıyorum: bilgisayarı yeniden başlat`a bastığımda yeniden başlatma yazısı çıkıyor ve orda kalıyor 3 dk sonra mavi ekran veriyor bazende açtığımda siyah bir ekranda sadece yükleniyor simgesi olan bir imleç var görev yöneticisini vb. açamıyorum. ara sırada wifi ve ses simgesinin olduğu...
  3. bilgisayarı kapatamıyorum ve yeniden başlatamıyorum

in Windows 10 Software and Apps
    bilgisayarı kapatamıyorum ve yeniden başlatamıyorum: bilgisayarı yeniden başlat`a bastığımda yeniden başlatma yazısı çıkıyor ve orda kalıyor 3 dk sonra mavi ekran veriyor bazende açtığımda siyah bir ekranda sadece yükleniyor simgesi olan bir imleç var görev yöneticisini vb. açamıyorum. ara sırada wifi ve ses simgesinin olduğu...
  4. C:\KULLANICILAR ksımında yanlış bir şeyler yaptım

in Windows 10 Gaming
    C:\KULLANICILAR ksımında yanlış bir şeyler yaptım: İsmim Furkan ama kullanıcılar kısmında furka yazıyordu bunu düzeltmek için internetten https://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/all/cusersusername-de-ki-usernameyi/e36f124b-ec55-4cc9-8a6d-d54c7cb77050 bu linkte yazanlara baktım tek bir tane oturumum olduğu için...
  5. C:\KULLANICILAR ksımında yanlış bir şeyler yaptım

C:\KULLANICILAR ksımında yanlış bir şeyler yaptım: İsmim Furkan ama kullanıcılar kısmında furka yazıyordu bunu düzeltmek için internetten https://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/all/cusersusername-de-ki-usernameyi/e36f124b-ec55-4cc9-8a6d-d54c7cb77050 bu linkte yazanlara baktım tek bir tane oturumum olduğu için...
  6. Windows 11'e geçince bilgisayara bir şeyler oldu

in Windows 10 Gaming
    Windows 11'e geçince bilgisayara bir şeyler oldu: Arkadaşlar yaklaşık 3 hafta kadar önce Windows 11'e geçtim ve bilgisayarımda ciddi manada garip garip şeyler olmaya başladı. En başta geçince arama çubuğu gerçekten aşırı yavaş ve bunaltıcı çalışıyordu. Onu güncellemeler ile çözdüm ancak o zamandan beri bu sefer de şarj...
  7. Windows 11'e geçince bilgisayara bir şeyler oldu

Windows 11'e geçince bilgisayara bir şeyler oldu: Arkadaşlar yaklaşık 3 hafta kadar önce Windows 11'e geçtim ve bilgisayarımda ciddi manada garip garip şeyler olmaya başladı. En başta geçince arama çubuğu gerçekten aşırı yavaş ve bunaltıcı çalışıyordu. Onu güncellemeler ile çözdüm ancak o zamandan beri bu sefer de şarj...
  8. böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...

in Windows 10 Gaming
    böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...: GetCACapsGetCACaps: Not Found{"Message":"The authority \"amd-keyid-8a0578cf56146fea399af903fb5b0ac36eb2786a.microsoftaik.azure.net\" does not exist."}HTTP/1.1 404 Not FoundDate: Mon, 18 Dec 2023 18:52:07 GMTContent-Length: 121Content-Type: application/json;...
  9. böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...

böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...: GetCACapsGetCACaps: Not Found{"Message":"The authority \"amd-keyid-8a0578cf56146fea399af903fb5b0ac36eb2786a.microsoftaik.azure.net\" does not exist."}HTTP/1.1 404 Not FoundDate: Mon, 18 Dec 2023 18:52:07 GMTContent-Length: 121Content-Type: application/json;...
  10. Hay aksi, bir şeyler ters gitti. Lütfen uygulamayı yeniden başlatın ve tekrar deneyin....

in Windows 10 Gaming
    Hay aksi, bir şeyler ters gitti. Lütfen uygulamayı yeniden başlatın ve tekrar deneyin....: uygulamayı yükledim açtım çalıştı herşeyi yapabiliyordum. sonra açmayı denedim beyaz ekran şeklinde kalıyordu bende ne yapacağımı bilemiyorum uygulamayı sildim tekrar yükledim aynı sorun devam ediyor....