Windows 10: Hdsaudio.sys nasıl onarılır?

Discus and support Hdsaudio.sys nasıl onarılır? in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Merhabalar. Cmd komutu üzerinden sfc/scannow yaptıktan sonra bozuk dosya olduğunu gördüm ve hatada verilen dosya konumlarından da HdAudio.sys dosyası... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Fırat Efe Güven, Mar 8, 2023.

1. Hdsaudio.sys nasıl onarılır?

Merhabalar. Cmd komutu üzerinden sfc/scannow yaptıktan sonra bozuk dosya olduğunu gördüm ve hatada verilen dosya konumlarından da HdAudio.sys dosyası bozuk olduğunu fark ettim. Bu dosya nasıl onarılabilir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.

:)

Fırat Efe Güven, Mar 8, 2023

2. R/L sound sound problem

R/L sound sound problem.one side sound dose't work.recently this problem.i am check in headphone.please solve my 5233 having pm

manikshekh, Mar 8, 2023
  3. Windows Key + L or + R not working

I bought an Aero 15. Due to a Windows issue, and a hasty decision, I did a factory reset.

I am reinstalling the drivers from Gigabyte's website, but I have noticed that Windows Key + L or +R or plus anything does not work. I do hear a sound when I do it. What am I supposed to do to fix this?

The issue doesn't manifest with an external keyboard

leftisthominid, Mar 8, 2023
  4. malware Win User

Hdsaudio.sys nasıl onarılır?

B-2 to L-2 Stepping For 2MB Conroes

Hdsaudio.sys nasıl onarılır? Intel-1_thm.jpg

Intel is initiating a B-2 to L-2 stepping conversion for Intel Core 2 Duo processors E6300 & E6400 (Conroe) and Dual-Core Intel Xeon processors 3040 & 3050 (UP Xeon processors based on Conroe) where they will undergo the following changes:
    • New S-Spec and MM numbers for the converting products
    • CPUID will change from 6F6 to 6F2
    • Extended HALT power specification will reduce from 22 Watts to 12 Watts
    • Die size optimized for manufacturability
    • Minor visible difference between the B-2 and L-2 packages; see below for a visual comparison
    • L-2 package is pin compatible with B-2 package
    Source: VR-Zone

malware, Mar 8, 2023
Thema:

Hdsaudio.sys nasıl onarılır?

Loading...
  1. Hdsaudio.sys nasıl onarılır? - Similar Threads - Hdsaudio sys nasıl

2. Hatayı nasıl çözebilirim

in Windows 10 Gaming
    Hatayı nasıl çözebilirim: 00.zipmerhabalar mavi ekran hatası alıyorum minidump dosyalarını yolluyorum mükün se inceler misiniz https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/hatay%C4%B1-nas%C4%B1l-%C3%A7%C3%B6zebilirim/edd45f6e-ef93-4e92-b2f1-f2798ee6d966
  3. Hatayı nasıl çözebilirim

in Windows 10 Software and Apps
    Hatayı nasıl çözebilirim: 00.zipmerhabalar mavi ekran hatası alıyorum minidump dosyalarını yolluyorum mükün se inceler misiniz https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/hatay%C4%B1-nas%C4%B1l-%C3%A7%C3%B6zebilirim/edd45f6e-ef93-4e92-b2f1-f2798ee6d966
  4. Dosyalarımı C diskinden D diskine nasıl aktarabilirim ? Yer nasıl açabilirim?

in Windows 10 Gaming
    Dosyalarımı C diskinden D diskine nasıl aktarabilirim ? Yer nasıl açabilirim?: Bilgisayarım baya yavaşladı bunun sebebi C diski mi? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/dosyalar%C4%B1m%C4%B1-c-diskinden-d-diskine/2cbccf5c-e2fc-43ef-825e-93bc62dd97b5
  5. Winlocker'ı bilgisayarımdan nasıl kaldırabilirim

in Windows 10 Gaming
    Winlocker'ı bilgisayarımdan nasıl kaldırabilirim: Bilgisayarımda Windows 7 yüklü iken Notebook Aspire one İntel Atom, Microsoft tarafından tavsiye edilip, izin verildiği için Windows 10'a yükseltmeyi denedim. Olmadı Windows 7 geri yüklendi. Uzun zamandır bu Notebook'u kullanmadım. Ancak görüyorum ki teknolojik gelişim...
  6. Winlocker'ı bilgisayarımdan nasıl kaldırabilirim

in Windows 10 Software and Apps
    Winlocker'ı bilgisayarımdan nasıl kaldırabilirim: Bilgisayarımda Windows 7 yüklü iken Notebook Aspire one İntel Atom, Microsoft tarafından tavsiye edilip, izin verildiği için Windows 10'a yükseltmeyi denedim. Olmadı Windows 7 geri yüklendi. Uzun zamandır bu Notebook'u kullanmadım. Ancak görüyorum ki teknolojik gelişim...
  7. Winlocker'ı bilgisayarımdan nasıl kaldırabilirim

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
  8. sistem bölmesi nasıl arttırabilirim

in Windows 10 Network and Sharing
    sistem bölmesi nasıl arttırabilirim: örneğin 100 mb ben onu 200 yada 300 mb yapmak istiyorum ACİL GEREK https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/sistem-b%C3%B6lmesi-nas%C4%B1l-artt%C4%B1rabilirim/9e4f3656-ebc8-4ceb-b18f-1325eaba09c9
  9. sistem bölmesi nasıl arttırabilirim

in Windows 10 Gaming
    sistem bölmesi nasıl arttırabilirim: örneğin 100 mb ben onu 200 yada 300 mb yapmak istiyorum ACİL GEREK https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/sistem-b%C3%B6lmesi-nas%C4%B1l-artt%C4%B1rabilirim/9e4f3656-ebc8-4ceb-b18f-1325eaba09c9
  10. Hdsaudio.sys nasıl onarılır?

in Windows 10 Gaming
    Hdsaudio.sys nasıl onarılır?: Merhabalar. Cmd komutu üzerinden sfc/scannow yaptıktan sonra bozuk dosya olduğunu gördüm ve hatada verilen dosya konumlarından da HdAudio.sys dosyası bozuk olduğunu fark ettim. Bu dosya nasıl onarılabilir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim....