Windows 10: Hesabım admin olmasına rağmen "Bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir" ibaresiyle...
Discus and support Hesabım admin olmasına rağmen "Bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir" ibaresiyle... in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Karşılaştığım durum bu ayarlarımı değiştiremiyorum.... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Barış Ertuğrul, Nov 14, 2024.
Thema:
Hesabım admin olmasına rağmen "Bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir" ibaresiyle...
Loading...
-
Hesabım admin olmasına rağmen "Bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir" ibaresiyle... - Similar Threads - Hesabım admin olmasına
-
Güncellemeleri geri alamıyorum çünkü şifre doğru olmasına rağmen hata veriyor
in Windows 10 Software and AppsGüncellemeleri geri alamıyorum çünkü şifre doğru olmasına rağmen hata veriyor: Bilgisayarım güncellenirken kapatıldığı için siyah ekran hatası veriyor güncelleme tamamlanamadı bu hatayı çözmek içinde güncellemeleri geri almak istiyordum siyah ekran hatası ile ilgili deneyebileceğim her şeyi denedim ancak bunu yapabilmek için gmail şifremi istiyor... -
in Windows 10 GamingGüncellemeleri geri alamıyorum çünkü şifre doğru olmasına rağmen hata veriyor: Bilgisayarım güncellenirken kapatıldığı için siyah ekran hatası veriyor güncelleme tamamlanamadı bu hatayı çözmek içinde güncellemeleri geri almak istiyordum siyah ekran hatası ile ilgili deneyebileceğim her şeyi denedim ancak bunu yapabilmek için gmail şifremi istiyor... -
in Windows 10 Installation and UpgradeGüncellemeleri geri alamıyorum çünkü şifre doğru olmasına rağmen hata veriyor: Bilgisayarım güncellenirken kapatıldığı için siyah ekran hatası veriyor güncelleme tamamlanamadı bu hatayı çözmek içinde güncellemeleri geri almak istiyordum siyah ekran hatası ile ilgili deneyebileceğim her şeyi denedim ancak bunu yapabilmek için gmail şifremi istiyor... -
Hesabım admin olmasına rağmen "Bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir" ibaresiyle...
in Windows 10 GamingHesabım admin olmasına rağmen "Bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir" ibaresiyle...: Karşılaştığım durum bu ayarlarımı değiştiremiyorum. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/hesab%C4%B1m-admin-olmas%C4%B1na-ra%C4%9Fmen-bu/5d8edb59-b47c-4478-a670-0b3ba581dde2 -
in AntiVirus, Firewalls and System SecurityHesabım admin olmasına rağmen "Bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir" ibaresiyle...: Karşılaştığım durum bu ayarlarımı değiştiremiyorum. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/hesab%C4%B1m-admin-olmas%C4%B1na-ra%C4%9Fmen-bu/5d8edb59-b47c-4478-a670-0b3ba581dde2 -
diz üstü bilgi sayarım önceden var olmasına rağmen artık smart tv ekranıma yansıtamıyorum...
in Windows 10 Gamingdiz üstü bilgi sayarım önceden var olmasına rağmen artık smart tv ekranıma yansıtamıyorum...: Diz üstü bilgi sayarım önceden tv me bağlanmasına rağmen artık smart tv ekranıma yansıtamıyorum ne yapmalıyım https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/diz-%C3%BCst%C3%BC-bilgi-sayar%C4%B1m-%C3%B6nceden/dde32f73-d366-4d22-bf49-50849eae7908 -
diz üstü bilgi sayarım önceden var olmasına rağmen artık smart tv ekranıma yansıtamıyorum...
in Windows 10 Software and Appsdiz üstü bilgi sayarım önceden var olmasına rağmen artık smart tv ekranıma yansıtamıyorum...: Diz üstü bilgi sayarım önceden tv me bağlanmasına rağmen artık smart tv ekranıma yansıtamıyorum ne yapmalıyım https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/diz-%C3%BCst%C3%BC-bilgi-sayar%C4%B1m-%C3%B6nceden/dde32f73-d366-4d22-bf49-50849eae7908 -
CPU'm desteklenen CPU listesine dahil olmasına rağmen, bilgisayarım neden Win 11'e...
in Windows 10 GamingCPU'm desteklenen CPU listesine dahil olmasına rağmen, bilgisayarım neden Win 11'e...: SELAM, Sistemimin Win 10'dan Win 11 yükseltmesiyle uyumlu olup olmadığını doğrulamak için PC Health Checker'ı kullandım. x64 tabanlı Sistemler için Windows 10 Sürüm 21H1 listeme ait olan Intel Core i5-7400 *** Email address is removed for privacy *** CPU dışında her şey... -
CPU'm desteklenen CPU listesine dahil olmasına rağmen, bilgisayarım neden Win 11'e...
in Windows 10 Software and AppsCPU'm desteklenen CPU listesine dahil olmasına rağmen, bilgisayarım neden Win 11'e...: SELAM, Sistemimin Win 10'dan Win 11 yükseltmesiyle uyumlu olup olmadığını doğrulamak için PC Health Checker'ı kullandım. x64 tabanlı Sistemler için Windows 10 Sürüm 21H1 listeme ait olan Intel Core i5-7400 *** Email address is removed for privacy *** CPU dışında her şey...