Windows 10: Hiçbir şey yükleyemiyorum

Discus and support Hiçbir şey yükleyemiyorum in Windows 10 Installation and Upgrade to solve the problem; Something unexpected happened Reporting this problem will help us understand it better. You can wait a bit and try again or restart your device. That... Discussion in 'Windows 10 Installation and Upgrade' started by Tulpar9, Nov 7, 2020.

1. Tulpar9 Win User

Hiçbir şey yükleyemiyorum

Something unexpected happened

Reporting this problem will help us understand it better. You can wait a bit and try again or restart your device. That may help.

Code: 0x80240004

Windows'da ne yüklemeye çalışsam bu hatayı alıyorum, örneğin Microsoft Store'da veya windows'u güncellemeye çalışırken..

Bu neden oluyor?

:)

Tulpar9, Nov 7, 2020

2. Windows 10 Making Eyes & Head Hurt??

Unless you have a really old Nvidia GPU there's a Win 10 driver, you have to scroll up in the list rather than down.

Hiçbir şey yükleyemiyorum [​IMG]

Edited: I'd suggest you uninstall your driver with DDU.

fracking4oil, Nov 7, 2020
  3. red eye

I am using nokia camera. I had already tried for the setting but couldn't locate the exact setting for removal of red eye.

If you can suggest me any particular app for removal of red eye.

I had tried with lumia creative studio but couldn't locate the exact setting option for red eye remover.

JaideepCharan, Nov 7, 2020
  4. Arjay Dom Win User

Trackpad Scrolling Problems In Creators Update

Hi,

For us to better assist you, please answer the following questions:

• Have you tried performing the suggested troubleshooting steps on this thread?
    • What troubleshooting steps have you tried so far?
    • Can you still perform a System Restore?

We'll keep an eye out for your response.

Arjay Dom, Nov 7, 2020
Thema:

Loading...
  1. Hiçbir şey yükleyemiyorum - Similar Threads - Hiçbir şey yükleyemiyorum

2. yönetici hesabımı bireysel hesaba çevirdim ve şimdi hiçbir işlem yapamıyorum.

in Windows 10 Gaming
    yönetici hesabımı bireysel hesaba çevirdim ve şimdi hiçbir işlem yapamıyorum.: tüm yöntemleri denedim fakat başaramadım. yardımcı olursanız sevinirim. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/y%C3%B6netici-hesab%C4%B1m%C4%B1-bireysel-hesaba/e7d89260-ee00-4136-99dc-88d632f60627
  3. Windows bağlantısı hiçbir bildirimi bilgisayara göndermiyor

in Windows 10 Gaming
    Windows bağlantısı hiçbir bildirimi bilgisayara göndermiyor: Windows bağlantısı eskiden telefondaki bildirimleri pcye aktarırken şuan ne yaparsam yapayım aktaramamaktadır.Bütün bildirim ayarlarım açık olduğu videoda görülmektedir buna rağmen nerdeyse hiçbir bildirim gelmiyor bilgisayarıma.bu sorunu çözmemde bana yardımcı olun.Detayli...
  4. Windows bağlantısı hiçbir bildirimi bilgisayara göndermiyor

in Windows 10 Customization
    Windows bağlantısı hiçbir bildirimi bilgisayara göndermiyor: Windows bağlantısı eskiden telefondaki bildirimleri pcye aktarırken şuan ne yaparsam yapayım aktaramamaktadır.Bütün bildirim ayarlarım açık olduğu videoda görülmektedir buna rağmen nerdeyse hiçbir bildirim gelmiyor bilgisayarıma.bu sorunu çözmemde bana yardımcı olun.Detayli...
  5. Windows bağlantısı hiçbir bildirimi bilgisayara göndermiyor

in Windows 10 Software and Apps
  6. Xbox Diğer Diske Oyun Yükleyemiyorum.

Xbox Diğer Diske Oyun Yükleyemiyorum.: Merhaba. Xbox Uygulamasından Forza Motorsport İndirecektim. Fakat C Diskime Yeterli Yer Olmadığını Söylüyor. Bende D Diskime Taşımaya Çalıştım. Fakat Klasörün C Diskinde Olması Gerekiyor Ve C Diskinde Yeterli Yer Yok. Ne Yapmalıyım?...
  7. Xbox Diğer Diske Oyun Yükleyemiyorum.

in Windows 10 Gaming
    Xbox Diğer Diske Oyun Yükleyemiyorum.: Merhaba. Xbox Uygulamasından Forza Motorsport İndirecektim. Fakat C Diskime Yeterli Yer Olmadığını Söylüyor. Bende D Diskime Taşımaya Çalıştım. Fakat Klasörün C Diskinde Olması Gerekiyor Ve C Diskinde Yeterli Yer Yok. Ne Yapmalıyım?...
  8. Windows 10'u yükleyemiyorum!!

in Windows 10 Gaming
    Windows 10'u yükleyemiyorum!!: İnternette gezinirken windows 8/8.1 kaldırabilen cihazlar windows 10'u çok rahat kaldırabilir yazılarını gördümBende Windows 8.1 Pro dan 10'a geçmek istedim ama şu hatayı alıyorum;Windows 10'u Yükleyemedik.Cihazıma Windows 7 Enterprise Servis Paketi 1 Yükledim.Aracı şu...
  9. Windows 10'u yükleyemiyorum!!

Windows 10'u yükleyemiyorum!!: İnternette gezinirken windows 8/8.1 kaldırabilen cihazlar windows 10'u çok rahat kaldırabilir yazılarını gördümBende Windows 8.1 Pro dan 10'a geçmek istedim ama şu hatayı alıyorum;Windows 10'u Yükleyemedik.Cihazıma Windows 7 Enterprise Servis Paketi 1 Yükledim.Aracı şu...
  10. Windows 10'u yükleyemiyorum!!

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging