Windows 10: Hiçbir şey yükleyemiyorum
Discus and support Hiçbir şey yükleyemiyorum in Windows 10 Installation and Upgrade to solve the problem; Something unexpected happened Reporting this problem will help us understand it better. You can wait a bit and try again or restart your device. That... Discussion in 'Windows 10 Installation and Upgrade' started by Tulpar9, Nov 7, 2020.
Thema:
Hiçbir şey yükleyemiyorum
Loading...
-
Hiçbir şey yükleyemiyorum - Similar Threads - Hiçbir şey yükleyemiyorum
-
yönetici hesabımı bireysel hesaba çevirdim ve şimdi hiçbir işlem yapamıyorum.
in Windows 10 Gamingyönetici hesabımı bireysel hesaba çevirdim ve şimdi hiçbir işlem yapamıyorum.: tüm yöntemleri denedim fakat başaramadım. yardımcı olursanız sevinirim. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/y%C3%B6netici-hesab%C4%B1m%C4%B1-bireysel-hesaba/e7d89260-ee00-4136-99dc-88d632f60627 -
Windows bağlantısı hiçbir bildirimi bilgisayara göndermiyor
in Windows 10 GamingWindows bağlantısı hiçbir bildirimi bilgisayara göndermiyor: Windows bağlantısı eskiden telefondaki bildirimleri pcye aktarırken şuan ne yaparsam yapayım aktaramamaktadır.Bütün bildirim ayarlarım açık olduğu videoda görülmektedir buna rağmen nerdeyse hiçbir bildirim gelmiyor bilgisayarıma.bu sorunu çözmemde bana yardımcı olun.Detayli... -
in Windows 10 CustomizationWindows bağlantısı hiçbir bildirimi bilgisayara göndermiyor: Windows bağlantısı eskiden telefondaki bildirimleri pcye aktarırken şuan ne yaparsam yapayım aktaramamaktadır.Bütün bildirim ayarlarım açık olduğu videoda görülmektedir buna rağmen nerdeyse hiçbir bildirim gelmiyor bilgisayarıma.bu sorunu çözmemde bana yardımcı olun.Detayli... -
in Windows 10 Software and AppsWindows bağlantısı hiçbir bildirimi bilgisayara göndermiyor: Windows bağlantısı eskiden telefondaki bildirimleri pcye aktarırken şuan ne yaparsam yapayım aktaramamaktadır.Bütün bildirim ayarlarım açık olduğu videoda görülmektedir buna rağmen nerdeyse hiçbir bildirim gelmiyor bilgisayarıma.bu sorunu çözmemde bana yardımcı olun.Detayli... -
Xbox Diğer Diske Oyun Yükleyemiyorum.
in Windows 10 Software and AppsXbox Diğer Diske Oyun Yükleyemiyorum.: Merhaba. Xbox Uygulamasından Forza Motorsport İndirecektim. Fakat C Diskime Yeterli Yer Olmadığını Söylüyor. Bende D Diskime Taşımaya Çalıştım. Fakat Klasörün C Diskinde Olması Gerekiyor Ve C Diskinde Yeterli Yer Yok. Ne Yapmalıyım?... -
Xbox Diğer Diske Oyun Yükleyemiyorum.
in Windows 10 GamingXbox Diğer Diske Oyun Yükleyemiyorum.: Merhaba. Xbox Uygulamasından Forza Motorsport İndirecektim. Fakat C Diskime Yeterli Yer Olmadığını Söylüyor. Bende D Diskime Taşımaya Çalıştım. Fakat Klasörün C Diskinde Olması Gerekiyor Ve C Diskinde Yeterli Yer Yok. Ne Yapmalıyım?... -
Windows 10'u yükleyemiyorum!!
in Windows 10 GamingWindows 10'u yükleyemiyorum!!: İnternette gezinirken windows 8/8.1 kaldırabilen cihazlar windows 10'u çok rahat kaldırabilir yazılarını gördümBende Windows 8.1 Pro dan 10'a geçmek istedim ama şu hatayı alıyorum;Windows 10'u Yükleyemedik.Cihazıma Windows 7 Enterprise Servis Paketi 1 Yükledim.Aracı şu... -
in Windows 10 Software and AppsWindows 10'u yükleyemiyorum!!: İnternette gezinirken windows 8/8.1 kaldırabilen cihazlar windows 10'u çok rahat kaldırabilir yazılarını gördümBende Windows 8.1 Pro dan 10'a geçmek istedim ama şu hatayı alıyorum;Windows 10'u Yükleyemedik.Cihazıma Windows 7 Enterprise Servis Paketi 1 Yükledim.Aracı şu... -
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingWindows 10'u yükleyemiyorum!!: İnternette gezinirken windows 8/8.1 kaldırabilen cihazlar windows 10'u çok rahat kaldırabilir yazılarını gördümBende Windows 8.1 Pro dan 10'a geçmek istedim ama şu hatayı alıyorum;Windows 10'u Yükleyemedik.Cihazıma Windows 7 Enterprise Servis Paketi 1 Yükledim.Aracı şu...