Windows 10: Hızlı Ayarlar hakkında
Discus and support Hızlı Ayarlar hakkında in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Eskiden burada iconları kaldırabiliyordum ama format attıktan sonra kaldıramıyorum acaba artık özelleştirme yapılamıyormu yoksa bende mi yok çözümü var... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Özgür Akyalı1, May 1, 2025 at 3:02 PM.
Thema:
Hızlı Ayarlar hakkında
Loading...
-
Hızlı Ayarlar hakkında - Similar Threads - Hızlı Ayarlar hakkında
-
Hızlı Ayarlar hakkında
in Windows 10 GamingHızlı Ayarlar hakkında: Eskiden burada iconları kaldırabiliyordum ama format attıktan sonra kaldıramıyorum acaba artık özelleştirme yapılamıyormu yoksa bende mi yok çözümü var mı?... -
ayarlar
in Windows 10 Gamingayarlar: Bilgisayarı her açtığımda konum özelliği 3 4 kez kullanılıyor ve sürekli böyle oluyor bu sizde de var mı normal bir şey mi bu sürekli bilgisayarın konum özelliğini kullanıyor 3 4 kez her bilgisayarı açtığımda... -
Arama butonları ve ayarlar
in Windows 10 Software and AppsArama butonları ve ayarlar: Merhaba. 1 Windows 11'i yeni kullanmaya başladım. Bilgisayar tamirden geldikten sonra onların ayarladığı kullanıcı adını değiştirmek istedim. Kullanıcı adını değiştirdim fakat Yereldisk\Kullanıcılar klasöründeki isim aynı kaldı ve değişmiyor. Bunu nasıl değiiştirebilirim?2 Bu... -
ayarlar uygulaması açılmıyor
in Windows 10 Gamingayarlar uygulaması açılmıyor: merhaba, bu olay ilk kez bugün başıma geldi hiçbir şekilde ayarlar uygulamasını açamıyorum her açtığımda çok hızlı bir şekilde uygulama ekranımda görünüp kayboluyor bilgisayarı yeniden hesabım yönetici modunda ve bilgisayarımı yeniden başlatmayıda denemiş bulunmaktayım.... -
in Windows 10 Software and Appsayarlar uygulaması açılmıyor: merhaba, bu olay ilk kez bugün başıma geldi hiçbir şekilde ayarlar uygulamasını açamıyorum her açtığımda çok hızlı bir şekilde uygulama ekranımda görünüp kayboluyor bilgisayarı yeniden hesabım yönetici modunda ve bilgisayarımı yeniden başlatmayıda denemiş bulunmaktayım.... -
in Windows 10 BSOD Crashes and Debuggingayarlar uygulaması açılmıyor: merhaba, bu olay ilk kez bugün başıma geldi hiçbir şekilde ayarlar uygulamasını açamıyorum her açtığımda çok hızlı bir şekilde uygulama ekranımda görünüp kayboluyor bilgisayarı yeniden hesabım yönetici modunda ve bilgisayarımı yeniden başlatmayıda denemiş bulunmaktayım.... -
KB5006670 Güncellemesi Hakkında
in Windows 10 GamingKB5006670 Güncellemesi Hakkında: Merhaba KB5006670 güncellemesinden sonra netwok ağına bağlı yazıcımı artık görmüyor ancak güncellemeyi kaldırdığımda düzeliyor ayrıca bir önceki güncellemede de bilgisayarı her açtığımda USB aygıtlarını tanımıyor tüm USB aygıtlarında ünlem çıkıyor tek tek silip Scan for... -
in Windows 10 Software and AppsKB5006670 Güncellemesi Hakkında: Merhaba KB5006670 güncellemesinden sonra netwok ağına bağlı yazıcımı artık görmüyor ancak güncellemeyi kaldırdığımda düzeliyor ayrıca bir önceki güncellemede de bilgisayarı her açtığımda USB aygıtlarını tanımıyor tüm USB aygıtlarında ünlem çıkıyor tek tek silip Scan for... -
in Windows 10 Installation and UpgradeKB5006670 Güncellemesi Hakkında: Merhaba KB5006670 güncellemesinden sonra netwok ağına bağlı yazıcımı artık görmüyor ancak güncellemeyi kaldırdığımda düzeliyor ayrıca bir önceki güncellemede de bilgisayarı her açtığımda USB aygıtlarını tanımıyor tüm USB aygıtlarında ünlem çıkıyor tek tek silip Scan for...