Windows 10: Hızlı Ayarlar hakkında

Discus and support Hızlı Ayarlar hakkında in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Eskiden burada iconları kaldırabiliyordum ama format attıktan sonra kaldıramıyorum acaba artık özelleştirme yapılamıyormu yoksa bende mi yok çözümü var... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Özgür Akyalı1, May 1, 2025 at 3:02 PM.

1. Hızlı Ayarlar hakkında

Eskiden burada iconları kaldırabiliyordum ama format attıktan sonra kaldıramıyorum acaba artık özelleştirme yapılamıyormu yoksa bende mi yok çözümü var mı?

:)

Özgür Akyalı1, May 1, 2025 at 3:02 PM

2. ayarlar uygulaması açılmıyor

yani ayarlar uygulaması açılmadığı halde ayarlar uygulaması içinden ayarlarımı sıfırlamam gerek ? Hızlı Ayarlar hakkında :D

Kayra Akgül, May 1, 2025 at 3:10 PM
  3. LuizScruz Win User
    ayarlar uygulaması açılmıyor

Kullanıcılarımıza yardımcı olmak için çeviri hizmeti kullanmaktayız. Lütfen dil bilgisi hatalarını affedin.

Merhaba Kayra, Microsoft topluluğuna hoş geldiniz, bugün size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım;

Ayarlar'ın Windows 10'da açılmadığını anlıyorum;

Başlangıçta, Windows 10'un en son sürümüyle güncellenip güncellenmediğinizi kontrol etmenizi öneririm;

Windows tuşu + i tuşlarına basın ve Güncelleme ve Güvenlik'e gidin;
    Güncellemeleri denetle'yi tıklayın ve TÜM bekleyen güncellemeleri yapın;
    Güncelse, Ayarlar uygulamasını sıfırlamayı deneyin;

Windows arama çubuğuna tıklayın ve şunları arayın: Ayarlar
    Ayarlar için arama sonucu görüntülenecektir;
    Ayarlar uygulamasına sağ tıklayın ve "Uygulama Ayarları" nı seçin;
    Sıfırla'yı tıklayın;

Şimdi Ayarlar'ı tekrar açmayı deneyin;

Umarım bu yardımcı olur, yakında görüşürüz!

4. Hızlı Ayarlar hakkında

ayarlar uygulaması açılmıyor

tamam ama bu yaptığınızı uygulamam için ayarlar uygulamasına erişmem gerekiyor zaten :') ve bilgisayarım resmi oem lisanslı ayrıca tamamen güncel

Kayra Akgül, May 1, 2025 at 3:10 PM
Thema:

Hızlı Ayarlar hakkında

Loading...
  1. Hızlı Ayarlar hakkında - Similar Threads - Hızlı Ayarlar hakkında

2. Hızlı Ayarlar hakkında

in Windows 10 Gaming
    Hızlı Ayarlar hakkında: Eskiden burada iconları kaldırabiliyordum ama format attıktan sonra kaldıramıyorum acaba artık özelleştirme yapılamıyormu yoksa bende mi yok çözümü var mı?...
  3. ayarlar

in Windows 10 Gaming
    ayarlar: Bilgisayarı her açtığımda konum özelliği 3 4 kez kullanılıyor ve sürekli böyle oluyor bu sizde de var mı normal bir şey mi bu sürekli bilgisayarın konum özelliğini kullanıyor 3 4 kez her bilgisayarı açtığımda...
  4. Arama butonları ve ayarlar

in Windows 10 Software and Apps
    Arama butonları ve ayarlar: Merhaba. 1 Windows 11'i yeni kullanmaya başladım. Bilgisayar tamirden geldikten sonra onların ayarladığı kullanıcı adını değiştirmek istedim. Kullanıcı adını değiştirdim fakat Yereldisk\Kullanıcılar klasöründeki isim aynı kaldı ve değişmiyor. Bunu nasıl değiiştirebilirim?2 Bu...
  5. ayarlar uygulaması açılmıyor

in Windows 10 Gaming
    ayarlar uygulaması açılmıyor: merhaba, bu olay ilk kez bugün başıma geldi hiçbir şekilde ayarlar uygulamasını açamıyorum her açtığımda çok hızlı bir şekilde uygulama ekranımda görünüp kayboluyor bilgisayarı yeniden hesabım yönetici modunda ve bilgisayarımı yeniden başlatmayıda denemiş bulunmaktayım....
  6. ayarlar uygulaması açılmıyor

ayarlar uygulaması açılmıyor: merhaba, bu olay ilk kez bugün başıma geldi hiçbir şekilde ayarlar uygulamasını açamıyorum her açtığımda çok hızlı bir şekilde uygulama ekranımda görünüp kayboluyor bilgisayarı yeniden hesabım yönetici modunda ve bilgisayarımı yeniden başlatmayıda denemiş bulunmaktayım....
  7. ayarlar uygulaması açılmıyor

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
  8. KB5006670 Güncellemesi Hakkında

in Windows 10 Gaming
    KB5006670 Güncellemesi Hakkında: Merhaba KB5006670 güncellemesinden sonra netwok ağına bağlı yazıcımı artık görmüyor ancak güncellemeyi kaldırdığımda düzeliyor ayrıca bir önceki güncellemede de bilgisayarı her açtığımda USB aygıtlarını tanımıyor tüm USB aygıtlarında ünlem çıkıyor tek tek silip Scan for...
  9. KB5006670 Güncellemesi Hakkında

KB5006670 Güncellemesi Hakkında: Merhaba KB5006670 güncellemesinden sonra netwok ağına bağlı yazıcımı artık görmüyor ancak güncellemeyi kaldırdığımda düzeliyor ayrıca bir önceki güncellemede de bilgisayarı her açtığımda USB aygıtlarını tanımıyor tüm USB aygıtlarında ünlem çıkıyor tek tek silip Scan for...
  10. KB5006670 Güncellemesi Hakkında

in Windows 10 Installation and Upgrade