Windows 10: Hláška na úvodní stránce co s tím?
Discus and support Hláška na úvodní stránce co s tím? in Windows Hello & Lockscreen to solve the problem; Na úvodní stránce se mi objevila hláška Několikrát jste zadali nesprávný PIN Chcete-li to zkusit znovu, zadejte níže A1B2C3.Na heslo to nereaguje a... Discussion in 'Windows Hello & Lockscreen' started by Miroslav Dejl, Mar 27, 2025.
Thema:
Hláška na úvodní stránce co s tím?
Loading...
-
Hláška na úvodní stránce co s tím? - Similar Threads - Hláška úvodní stránce
-
in Windows 10 GamingHláška na úvodní stránce co s tím?: Na úvodní stránce se mi objevila hláška Několikrát jste zadali nesprávný PIN Chcete-li to zkusit znovu, zadejte níže A1B2C3.Na heslo to nereaguje a žádný pin nastavený nemám... -
in Windows 10 Software and AppsHláška na úvodní stránce co s tím?: Na úvodní stránce se mi objevila hláška Několikrát jste zadali nesprávný PIN Chcete-li to zkusit znovu, zadejte níže A1B2C3.Na heslo to nereaguje a žádný pin nastavený nemám... -
BSOD regularnie co 4 godziny na nowym komputerze
in Windows 10 GamingBSOD regularnie co 4 godziny na nowym komputerze: Witam,Złożyłem tydzień temu komputer jak poniżej: Płyta Asus Tuf Gaming B650M plus WiFiProcesor Ryzen 5 7500FRAM Adata XPG Lancer RGB DDR5 2x16GB6000MHz CL30Chłodzenie Endorfy Navis F240 ARGBDysk LEXAR NM710 1TB SSDKarta Graficzna PowerColor RX 7700 XT Hellhound Obudowa... -
BSOD regularnie co 4 godziny na nowym komputerze
in Windows 10 Software and AppsBSOD regularnie co 4 godziny na nowym komputerze: Witam,Złożyłem tydzień temu komputer jak poniżej: Płyta Asus Tuf Gaming B650M plus WiFiProcesor Ryzen 5 7500FRAM Adata XPG Lancer RGB DDR5 2x16GB6000MHz CL30Chłodzenie Endorfy Navis F240 ARGBDysk LEXAR NM710 1TB SSDKarta Graficzna PowerColor RX 7700 XT Hellhound Obudowa... -
Problém s tisknutím v excelu na šířku
in Windows 10 GamingProblém s tisknutím v excelu na šířku: Mám excel při tisku nastavený na šířku, tiskárnu mám taky nastavenou na šířku. Přesto se dokument vytiskne na výšku. Z jiného počítače na stejné tiskárně je bez jakékoliv změny vytištěný správně na šířku. Kde mám prosím problém v nastavení ?Děkuji vám... -
Problém s tisknutím v excelu na šířku
in Windows 10 Software and AppsProblém s tisknutím v excelu na šířku: Mám excel při tisku nastavený na šířku, tiskárnu mám taky nastavenou na šířku. Přesto se dokument vytiskne na výšku. Z jiného počítače na stejné tiskárně je bez jakékoliv změny vytištěný správně na šířku. Kde mám prosím problém v nastavení ?Děkuji vám... -
What is this AquaPotency Co 's program FeelgoodVelvetLR.exe?
in Windows 10 GamingWhat is this AquaPotency Co 's program FeelgoodVelvetLR.exe?: Hi,What is this AquaPotency Co 's program FeelgoodVelvetLR.exe? I have been shut it down and delete it, but it does not work.It keeps running process all day long and I dont know what it does. It has been on my computer since 17.06.2022. Can it be deleted somehow, because I... -
What is this AquaPotency Co 's program FeelgoodVelvetLR.exe?
in Windows 10 Software and AppsWhat is this AquaPotency Co 's program FeelgoodVelvetLR.exe?: Hi,What is this AquaPotency Co 's program FeelgoodVelvetLR.exe? I have been shut it down and delete it, but it does not work.It keeps running process all day long and I dont know what it does. It has been on my computer since 17.06.2022. Can it be deleted somehow, because I... -
CUDA s grafickou kartou nVidia GT240 na W10
in Windows 10 Drivers and HardwareCUDA s grafickou kartou nVidia GT240 na W10: Dobrý den, na svém PC mám nainstalované W10 Home, verze 1809, 64 bit. Po instalaci Sony Vegas Pro 16 tento program sice detekuje grafickou kartu s podporou CUDA, ale i když zaškrtnu políčko volby renderovat video s pomocí GPU, pořád se toto děje přes CPU. Tím je procesor...