Windows 10: Hláška na úvodní stránce co s tím?

Discus and support Hláška na úvodní stránce co s tím? in Windows 10 Gaming to solve the problem; Na úvodní stránce se mi objevila hláška Několikrát jste zadali nesprávný PIN Chcete-li to zkusit znovu, zadejte níže A1B2C3.Na heslo to nereaguje a... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Miroslav Dejl, Mar 27, 2025.

1. Hláška na úvodní stránce co s tím?

Na úvodní stránce se mi objevila hláška Několikrát jste zadali nesprávný PIN Chcete-li to zkusit znovu, zadejte níže A1B2C3.Na heslo to nereaguje a žádný pin nastavený nemám

:)

Miroslav Dejl, Mar 27, 2025
  2. MaloK Win User

Connecting NAS - mapping of drives

Ok, If you want, we can do a step by step troubleshooting of your current situation: If you are able to ping your Machine and it responds. Code:
    Try to view if your NAS appears on the Network List: Code:
    If Your NAS appears on the list, try to view it: Code:
    The available shares will be listed there. Then Try to List the content of one of the directories: Code:
    This should list the content of the directory, If all this works Try to map a drive on one share: Code:
    Pls reply with the "response" of the first "encounter" of a non positive output. This exercise should reveal if you have a Network or Protocol or Cipher or Authentication problem.

MaloK, Mar 27, 2025
  3. Gino Des Win User
    Windows 10 & NAS Box

Hi Peter,

A few possible reasons can cause this issue. To help us identify the cause of this problem, we would like to know the following information:

• How is your NAS box connected to your computer? (Ethernet, Wi-Fi, or USB)
    • Are you using a program provided by the manufacturer of your NAS box to access it?
    • Do you receive any error messages when accessing your NAS box? If yes, what is the exact error message?
    • What troubleshooting steps have you tried so far?

In the meantime, we suggest that you perform the solution provided by omiklik (Most Helpful Reply)
    in the following thread: Unable to see NAS drive on Network - Win 10 PC.

Keep us updated on the status of the issue, and we will be glad to assist you further.

Gino Des, Mar 27, 2025
  4. Hláška na úvodní stránce co s tím?

Pentium M

Not sure what I'm looking at. Though when I do go to Options and then CPU it lists my CPU
    as Intel Pentium M processor 1.73 GHz, and then under that it lists speed: 799.9 MHz
    and then features and cache size.I ran the benchmark test and don't understand all
    those numbers, but while testing I checked CPUZ and it still says it is running at 800 MHz.

boise49ers, Mar 27, 2025
Thema:

Hláška na úvodní stránce co s tím?

Loading...
  1. Hláška na úvodní stránce co s tím? - Similar Threads - Hláška úvodní stránce

2. Hláška na úvodní stránce co s tím?

in Windows Hello & Lockscreen
    Hláška na úvodní stránce co s tím?: Na úvodní stránce se mi objevila hláška Několikrát jste zadali nesprávný PIN Chcete-li to zkusit znovu, zadejte níže A1B2C3.Na heslo to nereaguje a žádný pin nastavený nemám...
  3. Hláška na úvodní stránce co s tím?

in Windows 10 Software and Apps
    Hláška na úvodní stránce co s tím?: Na úvodní stránce se mi objevila hláška Několikrát jste zadali nesprávný PIN Chcete-li to zkusit znovu, zadejte níže A1B2C3.Na heslo to nereaguje a žádný pin nastavený nemám...
  4. BSOD regularnie co 4 godziny na nowym komputerze

in Windows 10 Gaming
    BSOD regularnie co 4 godziny na nowym komputerze: Witam,Złożyłem tydzień temu komputer jak poniżej: Płyta Asus Tuf Gaming B650M plus WiFiProcesor Ryzen 5 7500FRAM Adata XPG Lancer RGB DDR5 2x16GB6000MHz CL30Chłodzenie Endorfy Navis F240 ARGBDysk LEXAR NM710 1TB SSDKarta Graficzna PowerColor RX 7700 XT Hellhound Obudowa...
  5. BSOD regularnie co 4 godziny na nowym komputerze

BSOD regularnie co 4 godziny na nowym komputerze: Witam,Złożyłem tydzień temu komputer jak poniżej: Płyta Asus Tuf Gaming B650M plus WiFiProcesor Ryzen 5 7500FRAM Adata XPG Lancer RGB DDR5 2x16GB6000MHz CL30Chłodzenie Endorfy Navis F240 ARGBDysk LEXAR NM710 1TB SSDKarta Graficzna PowerColor RX 7700 XT Hellhound Obudowa...
  6. Problém s tisknutím v excelu na šířku

in Windows 10 Gaming
    Problém s tisknutím v excelu na šířku: Mám excel při tisku nastavený na šířku, tiskárnu mám taky nastavenou na šířku. Přesto se dokument vytiskne na výšku. Z jiného počítače na stejné tiskárně je bez jakékoliv změny vytištěný správně na šířku. Kde mám prosím problém v nastavení ?Děkuji vám...
  7. Problém s tisknutím v excelu na šířku

Problém s tisknutím v excelu na šířku: Mám excel při tisku nastavený na šířku, tiskárnu mám taky nastavenou na šířku. Přesto se dokument vytiskne na výšku. Z jiného počítače na stejné tiskárně je bez jakékoliv změny vytištěný správně na šířku. Kde mám prosím problém v nastavení ?Děkuji vám...
  8. What is this AquaPotency Co 's program FeelgoodVelvetLR.exe?

in Windows 10 Gaming
    What is this AquaPotency Co 's program FeelgoodVelvetLR.exe?: Hi,What is this AquaPotency Co 's program FeelgoodVelvetLR.exe? I have been shut it down and delete it, but it does not work.It keeps running process all day long and I dont know what it does. It has been on my computer since 17.06.2022. Can it be deleted somehow, because I...
  9. What is this AquaPotency Co 's program FeelgoodVelvetLR.exe?

What is this AquaPotency Co 's program FeelgoodVelvetLR.exe?: Hi,What is this AquaPotency Co 's program FeelgoodVelvetLR.exe? I have been shut it down and delete it, but it does not work.It keeps running process all day long and I dont know what it does. It has been on my computer since 17.06.2022. Can it be deleted somehow, because I...
  10. CUDA s grafickou kartou nVidia GT240 na W10

in Windows 10 Drivers and Hardware
    CUDA s grafickou kartou nVidia GT240 na W10: Dobrý den, na svém PC mám nainstalované W10 Home, verze 1809, 64 bit. Po instalaci Sony Vegas Pro 16 tento program sice detekuje grafickou kartu s podporou CUDA, ale i když zaškrtnu políčko volby renderovat video s pomocí GPU, pořád se toto děje přes CPU. Tím je procesor...