Windows 10: Hogy tudom törölni a fiókomat és a beállított bankkártyás fizetést? Ingyenes voltam

Discus and support Hogy tudom törölni a fiókomat és a beállított bankkártyás fizetést? Ingyenes voltam in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Szeretném törölni a fiókomat és a kötelezően beállított bankkártyás fizetésemet. Napok óta szenvedek ezzel, mert eddig sem használtam! S.O.S. segítség... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Ilona Szabó1, Dec 6, 2024.

1. Hogy tudom törölni a fiókomat és a beállított bankkártyás fizetést? Ingyenes voltam

Szeretném törölni a fiókomat és a kötelezően beállított bankkártyás fizetésemet. Napok óta szenvedek ezzel, mert eddig sem használtam! S.O.S. segítség kellene december 10.-ig!

:)

Ilona Szabó1, Dec 6, 2024
Thema:

Hogy tudom törölni a fiókomat és a beállított bankkártyás fizetést? Ingyenes voltam

Loading...
  1. Hogy tudom törölni a fiókomat és a beállított bankkártyás fizetést? Ingyenes voltam - Similar Threads - Hogy tudom törölni

2. Hogy tudom törölni a fiókomat és a beállított bankkártyás fizetést? Ingyenes voltam

in Windows 10 Network and Sharing
    Hogy tudom törölni a fiókomat és a beállított bankkártyás fizetést? Ingyenes voltam: Szeretném törölni a fiókomat és a kötelezően beállított bankkártyás fizetésemet. Napok óta szenvedek ezzel, mert eddig sem használtam! S.O.S. segítség kellene december 10.-ig!...
  3. Hogy tudom törölni a fiókomat és a beállított bankkártyás fizetést? Ingyenes voltam

in Windows 10 Gaming
    Hogy tudom törölni a fiókomat és a beállított bankkártyás fizetést? Ingyenes voltam: Szeretném törölni a fiókomat és a kötelezően beállított bankkártyás fizetésemet. Napok óta szenvedek ezzel, mert eddig sem használtam! S.O.S. segítség kellene december 10.-ig!...
  4. Nem tudom bekapcsolni a memóriaintegritást

in Windows 10 Gaming
    Nem tudom bekapcsolni a memóriaintegritást: "Oldja fel az illesztőprogramokkal kapcsolatos inkompatibilitást, és indítsa el újból a vizsgálatot." https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nem-tudom-bekapcsolni-a/3f5dc1ef-338a-461e-ab1e-7119fb4722b9
  5. Nem tudom bekapcsolni a memóriaintegritást

in Windows 10 Software and Apps
    Nem tudom bekapcsolni a memóriaintegritást: "Oldja fel az illesztőprogramokkal kapcsolatos inkompatibilitást, és indítsa el újból a vizsgálatot." https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nem-tudom-bekapcsolni-a/3f5dc1ef-338a-461e-ab1e-7119fb4722b9
  6. Nem tudom bekapcsolni a memóriaintegritást

in Windows 10 Customization
  7. Memóriaintegritást nem tudom visszakapcsolni.

in Windows 10 Gaming
    Memóriaintegritást nem tudom visszakapcsolni.: Üdv Mindenkinek! A mai nap folyamán letöltöttem a HiSuite alkalmazást a gépemre és ki kellet kapcsolni a memóriaintegritást és már nem tudom vissza kapcsolni. Párszor megpróbáltam vissza kapcsolni csak mindig azt írja, hogy „Oldja fel az illesztőprogramokkal kapcsolatos...
  8. Memóriaintegritást nem tudom visszakapcsolni.

Memóriaintegritást nem tudom visszakapcsolni.: Üdv Mindenkinek! A mai nap folyamán letöltöttem a HiSuite alkalmazást a gépemre és ki kellet kapcsolni a memóriaintegritást és már nem tudom vissza kapcsolni. Párszor megpróbáltam vissza kapcsolni csak mindig azt írja, hogy „Oldja fel az illesztőprogramokkal kapcsolatos...
  9. Boot és frissítési problémák

Boot és frissítési problémák: Sajnálatos módon nem tudom megmondani, mi okozta a problémát, kénytelen vagyok leírni az egészet. Dell Inspiron gépre Windows10-et és Debian Bustert telepítettem dual boot indítással grub. A Windows eleve UEFI telepítő volt. Ez kifogástalanul működött négy hónapon át. Azonban...
  10. Boot és frissítési problémák

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Boot és frissítési problémák: Sajnálatos módon nem tudom megmondani, mi okozta a problémát, kénytelen vagyok leírni az egészet. Dell Inspiron gépre Windows10-et és Debian Bustert telepítettem dual boot indítással grub. A Windows eleve UEFI telepítő volt. Ez kifogástalanul működött négy hónapon át. Azonban...